Merak ettiğim bir şey
Moderatör: Sai
- levitasyon
Re: Merak ettiğim bir şey
yapıcağına ne kadar inanısan okadar ağırlık kaldırlrsın.
Zihninizde canlandırabildiğinizi, ellerinizde de tutabilirsiniz.
- Ulquiorra
siz 1 kilo 100 kilo diyerek sınır koyuyorsunuz sınırı yok bunun ben böle öğrendim ve böle çalışıyorum.Çalışın yeterki.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
- xxmustixx
- xxmustixx
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
teknik sıralaması diye bişey yoktur. diğer konuyu cevapladım.
İsa nın bir sözü:
İmanları tam olan insanlar benden daha büyük mucizeler gerçekleştirebilirler, dağları bile yerinden oynatabilirler.
İsa nın bir sözü:
İmanları tam olan insanlar benden daha büyük mucizeler gerçekleştirebilirler, dağları bile yerinden oynatabilirler.
Geri döndüm
- xxmustixx
- fenomen
- Yönetici
guzel lafmis.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- xxmustixx

__________________________________________________________________________________________________
Şükretmeyen yaşamayıda haketmez
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Hz. İsa peygamber: Hz.İsa’nın da telekinezi gücü olduğu yaşadığı olaylarda bellidir. Hz.İsa’nın bir telekinezi olayını Matta incilde şu şekilde yazmıştı: “Ve İsa sabahleyin şehre dönerken acıktı. Yol kenarında bir incir ağacı görüp ona geldi; ancak yapraktan başka bir şey onda bulamadı ve İsa ona dedi: Artık senden edebiyen meyve çıkmasın. Ve incir ağacı hemen kurudu. Şakirtleri bunu görünce: İncir ağacı hemen nasıl kurur! diyerek şaşırdılar. İsa cevap verip onlara dedi: Doğrusu size derim. Eğer imanınız olup, şüphe etmezseniz,yalnız bu incir ağacına olanı yapacak değilsiniz, fakat bu dağa; Kalk, denize atıl, derseniz, olacaktır. Ve duada iman ederek her ne dilerseniz alacaksınız.” (Matta,Bab: 21/18-22) Duanın temeli telekineziye dayalı olduğu için burada HZ.İsa “duada iman etmek” demiştir. Şüphe ise konsantrasyonu bozan en büyük etmenlerden biri olduğu için Hz.İsa bunu da açıkca belirtmiştir.
Kaynak: https://telekinezi.com.tr/genel-derleme-yaz ... i-t93.html
Kaynak: https://telekinezi.com.tr/genel-derleme-yaz ... i-t93.html
Geri döndüm
- Burak AYDIN
İncili referans göstermek temel olarak yanlış çünkü değiştirilmiştir
Hz. isanın telekinezi yaptığını söylemek yanlış çünkü mucizeler peygamberlere verilir. Allah tarafından yaptırılır. Peygamberin kendisine ait değildir. O yapmaz. Enerji ile ilgisi olmaya da bilir bunu iddia etmek yanlış olur. Sizde böyle kastetmiyorsunuz zaten ama yanlış anlamaları düzeltmek istedim.
Konu çok büyük şeyler yapabilmek. Ancak dinimize göre imkanı yok. Zaten yapabilende yok o ayrı mesele. En son 30 yıl dünyadan soyutlanmış bir yoginin yerden biraz yükselebildiğini görüyoruz. Bir araba 1.5 ton ise onu kaldırmanın imkanı yok. Çünkü islam dininde mucizelerin özellikleri arasında erişilemezlikte vardır. İnsanlar yapamaz diye geçer.
Keramet sahibi olmadan, ermeden, seçilmeden bunlar yapılamaz arkadaşlar. Nefsiniz varken bir sınırınız var demektir... Kendimizi kandırmayalım. Heyecanlanıp hayal kırıklığına uğramayalım. Ama telekinezi çok zevkli bir oyundur. Oynamayı bilirsen..
Sevgiler...
Hz. isanın telekinezi yaptığını söylemek yanlış çünkü mucizeler peygamberlere verilir. Allah tarafından yaptırılır. Peygamberin kendisine ait değildir. O yapmaz. Enerji ile ilgisi olmaya da bilir bunu iddia etmek yanlış olur. Sizde böyle kastetmiyorsunuz zaten ama yanlış anlamaları düzeltmek istedim.
Konu çok büyük şeyler yapabilmek. Ancak dinimize göre imkanı yok. Zaten yapabilende yok o ayrı mesele. En son 30 yıl dünyadan soyutlanmış bir yoginin yerden biraz yükselebildiğini görüyoruz. Bir araba 1.5 ton ise onu kaldırmanın imkanı yok. Çünkü islam dininde mucizelerin özellikleri arasında erişilemezlikte vardır. İnsanlar yapamaz diye geçer.
Keramet sahibi olmadan, ermeden, seçilmeden bunlar yapılamaz arkadaşlar. Nefsiniz varken bir sınırınız var demektir... Kendimizi kandırmayalım. Heyecanlanıp hayal kırıklığına uğramayalım. Ama telekinezi çok zevkli bir oyundur. Oynamayı bilirsen..
Sevgiler...
-