Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Arkadaşlar ben başlayalı iki gün oldu ve bilmiyorum belki daha öncede bu konu açılmıştır ama ben sizlerle işimi kolaylaştıran birkaç tekniği paylaşmak istedim..
1. Kesinlike olumlu olmalısınız ben buna bariz şahit oldum.. Belki komık gelecek ama psi wheel calısırken kağıda gülümseyerek bakın ciddiyim =)
2. Araştırmalarıma göre bu işte imajinasyonun cok buyuk etkisi var ve ben imajinasyonu kolaylastırmak için şöyle birsey yaptım ve bu sekılde dondurmeye basladım; Önce kağıdın kosesıne hafıfce vurarark donmesını saglıyorsunuz ve donerken ızlıyorsunuz tabı bu arada elınızlede kagıda enerjı vererek o donusu devam ettırmeye calısın emın olun cok etklı oldugunu sızde goreceksınız.. Çünkü beyin daha önce gördüğü seyi cok daha kolay canlandırır zaten imajınasyonda bu degılmı?
3. Psi wheelinize bir isim takın ve döndürmeye calışırken ondan ne ıstedıgınızı seslı olarak soyleyın sankı onunla konusurmus gıbı Ben şahsen '' hadi oglum hadii falan dıyorum kendı kendıme ve cıdden hangı yone donmesını soylersem o yone dogruda hareket ettıgını goruyorum... Zaten bu işin püf noktası anladıgım kadarıyla beynı kandırmaktan gecıyo ve kendınıze soyledıgınız seyle bu cok daha kolay oluyor emın olun..
Zaman ayırıp okudugunuz ıcın tsk ederım umarım faydalı olabılmısımdır...
1.Söylediğin bilimsel bir çalışmadır saten.Ancak durduk yere güler isen deli derler güldükten sonra telekinezi yap bu daha mantıklı olur benim bakış açıma göre.Tabii sen ne istersin onu bilmem.
Şuan saat yönunun tersıne fırıl fırıl donduruyorum ama saat yonune donduremıyorum yarında ona odaklanmaya baslıcam yavas yavas hergun dahada etkılı olmaya basladım..
Tebrik ediyorum teknik mantıklı ve güzel ama şurada Bİr sorun var beyin zaten sen düşünmeden 6 saniye önceden biliyor yani beyni kandırmak diye birşey yok sizin yapmanız gereken gerçekten inanmak sabretmek ve tabiki sadece bunlarla değil çok büyük bir azimlede çalışmak gerekir.başarılar...
Batuhan77 yazdı:Tebrik ediyorum teknik mantıklı ve güzel ama şurada Bİr sorun var beyin zaten sen düşünmeden 6 saniye önceden biliyor yani beyni kandırmak diye birşey yok sizin yapmanız gereken gerçekten inanmak sabretmek ve tabiki sadece bunlarla değil çok büyük bir azimlede çalışmak gerekir.başarılar...
Güzel ezber yapmışssın ancak yanlış düşüncelerin var.İnsan isteyerek beynini kandıramaz ancak istemeden çok kez kandırabilir.
Bir konuda bişeyi kendine söylerek daha sonra o konudakı olusacak dusuncelerını onceden kendıne soyleyıp sartlandırdıgın sekılde yonlendırebılırsın bence...