kendim ile ilgili
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
kendim ile ilgili
Merhaba arkadaşlar bu tarz konular hep ilgimi cekmistir ve bu yuzden benden daha tecrubeli olan kisilere yani sizlere birşey sormak istiyorum şimdi şoyle bisey dedigim gibi ben bu tarz olaylara hep merakliydim bu yuzden kendimce birseylerler deniyorum konsantre olup gevşemeye çalisiyorum şoyle bir yol izliyorum kendimi basamaklarin en ustunde dusunuyorum ve o basamaklardan her inişimde vucudum daha da rahatliyor gevşiyor bi nevi trans haline gecmeye cabaliyorum astiral seyehat veya duru goru gibi olaylarin basima gelmesi icin ama bunu her yaptigimda yani odaklanip gevsedigimde goz bebeklerim acayip acimaya basliyor sanki biri onlari acunun icine almis sıkıyor ama ben durmuyor devam ediyorum gozlerimim onunden sekiller gecmeye devam ediyor bu sira gozumun kapali olmasima ramen bazen beyaz bazen mavi şekiller olusuyor ama acida artiyor sanki o gozbebeklerimdeki aci olmasa vucudumu terk edebilicekmis gibi hissediyorum o kadar gevşiyorum ama aci bir sure sonra benim.modumu bozuyor bunu biri bana acillasin lutfen yani rahatlamam gereken bi durumdayken hicbirsekilde gozlerime temas etmiyorken goz bebeklerim neden acimaya basliyor en iyi cevabi burdan alabilecegimi dusundum ve yazdim size arkadaslar simdiden tesekkurler.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: kendim ile ilgili
Kendim ile ilgili
-