Psi wheel çalışmam 3. gün (video)
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi wheel çalışmam 3. gün (video)
[youtube]h48gzIyE2mY&feature=youtu.be[/youtube]
-
Re: Psi wheel çalışmam 3. gün (video)
Arkadaşlar link atamadım konuyude duzenleyemedım.. tekrardana buraya yapıştırıyorum...
https://www.youtube.com/watch?v=h48gzIy ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=h48gzIy ... e=youtu.be
- MadameBourjois
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Kadın
Başarılı buldum emeğinize sağlık. Ancak kendi tecrübelerime dayanarak tavsiyede bulunmak istiyorum. Çalışmalarınızın üçüncü günündeymişsiniz, yani daha çok yenisiniz. Kağıda daha net bir etki oluşturmak için, tam olarak kontrol edene kadar çift el çalışmanızı öneririm. Kontrolden kastım; istediğinizde sağa, sola hareket etmesi veya durması. Çift el daha güçlü bir etki sağlar.
Ayrıca; bilmiyorum sağlak mısınız yoksa solak mı, ancak videoda görüldüğü üzere yalnızca sağ elinizi kullanmışsınız. Bütün bu yaptıklarımızın tek amacı, beynimizi keşfetmek ve geliştirmek. Eğer sağlak olduğunuz için sağ elinizle çalışma yapıyorsanız, beyninizin belirli kısmına yoğunlaşıyorsunuz demektir. Çünkü bunu geliştirmenin en bilindik ve faydalı yollarından biri; günlük hayatta en çok kullandığımız tarafı değil, diğerini kullanıp öğrenmektir. Belki de sadece kamerayı tutmak için o elinizi meşgul ettiniz ancak yine de belirtmek istedim.
Öncelikle çift elde tam kontrol elde edin, daha sonra tek ele geçin. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Ayrıca; bilmiyorum sağlak mısınız yoksa solak mı, ancak videoda görüldüğü üzere yalnızca sağ elinizi kullanmışsınız. Bütün bu yaptıklarımızın tek amacı, beynimizi keşfetmek ve geliştirmek. Eğer sağlak olduğunuz için sağ elinizle çalışma yapıyorsanız, beyninizin belirli kısmına yoğunlaşıyorsunuz demektir. Çünkü bunu geliştirmenin en bilindik ve faydalı yollarından biri; günlük hayatta en çok kullandığımız tarafı değil, diğerini kullanıp öğrenmektir. Belki de sadece kamerayı tutmak için o elinizi meşgul ettiniz ancak yine de belirtmek istedim.
Öncelikle çift elde tam kontrol elde edin, daha sonra tek ele geçin. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
To where the lonely ones roam
Roam with me
Come down to where all of the others fell
Get lost in the dark to find yourself.
Roam with me
Come down to where all of the others fell
Get lost in the dark to find yourself.
-
Kardeşim sol elde sıkıntı var o şekilde avcumu açamıyorum sinirler koptu üç ay önce o yuzden tek elle yapıyorum basından berı tek elle yapıyordum
- MeseRuhu
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
hep bilgisayarın üzerinde mi çalışırsın ?? yoksa sadece bu videoluk muydu
çünkü o bilgisayarın ekranı filan dikkatini dağıtır daha sakin ortam daha iyi sonuç ;)
çünkü o bilgisayarın ekranı filan dikkatini dağıtır daha sakin ortam daha iyi sonuç ;)
-
Farketmıyo genelde hep yanımda olur bu seferlık pc nın ustune koymustumda hacı hala saga cevıremıyorum tek yone donuyo ayar oldum :D
- MeseRuhu
imajinasyon hayal etmeni kuvvetlendireceksin basit bir örnek psi'ın etrafında dönen rüzgarımsı bir küre hayal et (renginin mavi olmasını öneririm) hangi tarafa döndürmek istiyorsan küreyi de o tarafa döndür veya elinin içinde küre düşün döndürmek istediğin tarafa doğru yaklaştır
zaten mantıken düşünürsek bu işi yapmak için 2 seçenek var ya imajinasyon ya da döndüğüne çok inanmak en etkili sonuç 2 si birleşince olur ama enerji kontrolü için imajinasyon şart
1. teknik alıntıdır
zaten mantıken düşünürsek bu işi yapmak için 2 seçenek var ya imajinasyon ya da döndüğüne çok inanmak en etkili sonuç 2 si birleşince olur ama enerji kontrolü için imajinasyon şart
1. teknik alıntıdır
-
valla kardes ben bunları hıc bı yerden duymadım kendımce gelıstrdım daha once paylasılmıs olabılır tabıkı... ımajınasyon ıcın gorulmeyen seyı degıl gorulen seyı ımaje edılmesı daha kolay olur dıye dusunuyorum... mesela senın dedıgn ımajınasyonun anımasyonu yapılmıs olsa mukemmel olur...
- MeseRuhu
yok kardeş işte işin cilvesi burda o küreyi kendine göre yapıcaksın ki dönecek istersen küre yapma küp yap ama yeter ki döndürebil
-