düşüncenin tersi

Moderatör: Sai

Thanatos
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

düşüncenin tersi

Okunmamış mesaj gönderen Thanatos »

merhaba arkadaslar direk konuya gecıcem

arkadaslar mesela bırsey dusunuyorum mesela bırının bıze mısafırlıge gelıcegı haberını alıyorum sonra sevınıyorum sevdıgım ınsan bıze gelıyo hesabı sonra kısa bır sure gecıyor o ınsan bıze gelmekten vazgecıyor nedenını anlamıyorum hadı bunu gectım bana hep boyle oluyor dusundugum herseyın tersı cıkıyor ama bunun ısıme yarayan yanlarıda var mesela ıstemedıgım bırsey basıma gelıcek bılıyorum bunu sonra tersı cıkıyo olmuyo :D yanı ısıme yarayan yanlarıda var ama bu bana sureklı oluyo bunu kontrol altına alsam cok ısıme yarar aslında. bunun nedenını bılen varsa yorumlarda detaylı acıklarsa cok sevınırım tesekkurler
Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece aslanların tarihlerini avcılar yazacaktır...

Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Re: düşüncenin tersi

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Konuyu örneklerinle biraz daha açıklığa kavuştursan iyi olur ona göre yorum yapalım
Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

Öncelikle evet konuyu biraz daha örneklerle açabilirsen daha iyi olur ama! :

Bu aslında benim fark ettiğim bir sorun. Emin olki bu durum sadece sende yok. Eğer insanlar bu durumun farkına varsalar aslında kendilerinde olduğunuda anlamış olacaklar. Öncelikle sen "Farkındalık" konusunu araştır. Bak aslında bu durum pek fark edilmeyen bir durum ama nasıl anlatsam

Bir insan Önceden oluşacak olan bir durum konusunda hatta o duruma, ne kadar çok yoğunlaşırsa o durum ya zarar görüyor yada değişiyor. Bunun sonuçları senin anlattıklarınla aynı!
Sen yinede bir farkındalığı araştır. Bu benimde bir sorunum haline gelmeye başladı. Bazenleri kendimi kontrol edemeden oluyor istediğim konu üzerinde onu fark etmek diyeyim. Sonuç olarakta belli bir zaman içinde BUMMM!
Burda ilginç ve bir o kadarda esrarengiz bir bağ var. Psiw ile elin arasında ki enerji ( Düşünce) Bağı gibi! Bununla ilgili net bir sonuca vardığımda yazı hazırlayacağım. Herkese kolay gelsin
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Thanatos

GEN-X kardeşim yorumun için çok teşekkür ederim dediğin gibi farkındalığı araştırıcam yalnız sunu soylıyım ben yaklasık 2 ay once duzenlı olarak pw calısıyordum yaklasık 1 ay duzenlı olarak hergun calıstım sonra bıraktım yalnız ben pw calısmadan once bu dusuncelerın tersıne cıkma olayı bende cok az oluyordu yanı her dusundugum sey terse cıkmıyordu bu 1 aylık sure zarfı ıcersısınde enerjım arttımı ne olduysa bılmıyorum daha fazla olmaya basladı bunuda belırmek ıstedım ornek olarak suan aklıma verebılecek kaydadeğer bır ornek gelmıyor ama bu olay benım basıma hep gelıyor son olarak dedıgın farkındalık konusunu nerden bulabılırım yardımcı olursan sevınırım.
Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece aslanların tarihlerini avcılar yazacaktır...
Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

Dostum bunun son bir ayda olmasının sebebi bu işlerle uğraşman ve düşüncenin gücünü hissetmeye başlaman... Bak gör, ileride kaşık bükmeye cisimleri havaya kaldırmaya başlarsan ( Ki bu şekilde düzenli çalışırsan, 1 Ay'a bardağı havaya kaldıracak seviyeye gelirsin tabi istersen bu inanç meselesi...) Bu senin tabirinle düşüncenin tersi olayı kontrol etmediğin sürece ( Kontrolü farkındalık ile sağlaman mümkün.) Daha kısa sürede çok daha etkili olacaktır. Bunu kontrol etmeye başlayınca olaylar tahmininden daha hızlı ve istediğin türde sonuçlanacak.

Farkındalığın geniş olarak anlatıldığı bir link vereyim sana ama eğer öğrenmek istiyorsan sana tavsiyem. Mutlaka oku! Hep oku! Ve bu istede bazı teknik türü şeyleri görürsen dene. Faydasını görürsün Dostum :)

Site: https://astralseyahat.net/farkindalik/
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN

Thanatos

GEN-X yorumların için çok teşekkür ederim umarım dedıgın gıbı bunu kontrol altına alabılırım :)
jokzilla
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen jokzilla »

Aynıları bende oluyor . Bana yardımcı olur musunuz? Sizden küçuğum yardim etseniz?

“Sizden Gelenler” sayfasına dön