Teknikler ve İmajinasyon Hakkında

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
SamedTarik
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Teknikler ve İmajinasyon Hakkında

Okunmamış mesaj gönderen SamedTarik »

Merhabalar arkadaşlar.
Bazılarınızın bildiği (veya bilmediği) üzere ortalıkta telekinezi yaptığını iddia eden (yapıyor olabilirler, orası beni ilgilendirmez) arkadaşlar tarafından ortaya atılan "teknik" yada "imajinasyon yöntemi" adı altında yazılan onlarca yöntem dolaşıyor. Arkadaşlar, tecrübelerimle söyleyebilirim ki, telekinezide herhangi bir "teknik" veya birilerinin size öğretebileceği bir "imajinasyon yöntemi" yoktur.

Ben de telekineziye ilk başladığımda sizler gibi bu forumdaki psi-whell tekniği adı altında yazılmış bir çok şey okudum ve bunları uygulamaya çalıştım, ancak bir türlü başaramadım. Daha sonra ise yine bu forumda tekniklerin olmadığına dair başka bir konu okudum ve bu sefer o şekilde denemeye karar verdim. Yaptığım şey basitti, kafamı boşalttım, kağıda boş boş baktım. Ellerim yavaş yavaş ısınmaya başlamıştı ve artık kağıt dışında görüşüm neredeyse bulanmıştı. Ve oldu, sonunda onca teknik ile döndüremediğim kağıt şüpheye mahal olmayacak kadar sabit bir hızda ve yalpalamadan dönüyordu.

O gün bu gündür tüm denemelerimde sadece bu yöntemi uyguluyorum ve başarılı oluyorum.

Ve'l hasıl-ı kelam, ellerinizden hortum çıkarmanıza, enerjinizin alev şeklinde olduğunu ve kağıdı kapladığını, atomların titreştiğini felan düşünmenize gerek yok. Çünkü o şeyleri düşünürken harcadığınız düşünce gücü size enerjinizi yönetmek ve yönlendirmek için lazım, boşa harcamayın.

İmajinasyona gelince; imajinasyon size sadece enerji toplarken lazım olacak arkadaşlar, ve asla başkalarının tekniklerini uygulamayın, kendiniz hayal edin nasıl enerji topladığınızı. Şahsen ben topraktan vücuduma akan bir akım şeklinde hayal ediyorum. Siz de kendi yönteminizi bulun (çok da kasmayın, sonuçta mühim olan sonuç).

Saygılarımla.
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky

Kullanıcı avatarı
osmn.ozcn
Yaşadığınız İl: 15 Burdur
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Teknikler ve İmajinasyon Hakkında

Okunmamış mesaj gönderen osmn.ozcn »

O teknikler basariyi arttirmak icin soyleniyor bazi kisiler oyle imaje edip yapacagina daha fazla inaniyor ve oyle basariyor sen oyle basarmis olabilirsin ama baskasi farkli bir yontemle basarir kim nasil yapabilecegine inaniyorsa o sekilde yapmali
★İnan ve sabret başaracaksın★
Kullanıcı avatarı
SamedTarik

osmn.ozcn yazdı:O teknikler basariyi arttirmak icin soyleniyor bazi kisiler oyle imaje edip yapacagina daha fazla inaniyor ve oyle basariyor sen oyle basarmis olabilirsin ama baskasi farkli bir yontemle basarir kim nasil yapabilecegine inaniyorsa o sekilde yapmali
Bak dostum, ben buları tek seferde tecrübe edip yazmadım. Öyle boş boş konu olsun diye de açmadım. Eğer birisi böyle "teknik" denilen şeyleri hayal edip telekinezi yapabliyorsa, o şeyleri hayal etmeden kat kat daha kolay yapabilir. Yani başarıyı artırmıyorlar, beynimizi boşuna meşgul ediyorlar.

İnanç konusuna gelince, eğer o an yapmaya çalıştığı şeyin olacağına inanmak için bişeyler düşünmesi gerekiyorsa, telekinezi ilgili herşeyi toplayıp bi rafa kaldırmalı ve tamamen inandığından emin olduktan sonra tekrar başlamalı. Yaparken inanamazsın, inandıktan sonra yapabilirsin.

Zaten kimseyi de böyle yapın diye zorlamıyorum, "a bak böyle bişey varmış bi deneyelim" der böyle olduğunu keşfeder, bikaç kişiye faydamız olur diye açtım konuyu.
Kullanıcı avatarı
PsycCix
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen PsycCix »

Samed dediklerin bana mantıklı geldi. Pyrokinezi yaparken boş boş bakıpta yaptığım olmuştu bana göre haklısın .
Destiny is all
Batuhan77
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen Batuhan77 »

Senin tecrübelerine tabi kii diyecek sözümüz yok ama eğer bunlar işe yaramasaydı sanırım bu teknikler hiç yayılmaz anlatılmaz ve çoğu kişi başarı sağlayamazdı .ben kendi tekniğimle yine imaje etmeye dayalı bu sayede kağıt ittirip düşürebiliyorum kutu içeceği ilerletiyorum.ama pipet wheeli kendi kendime rahat olup sadece gözlerimle istediğim yöne döndürebildim dediğin gibi kasmaya gerek yok.Ama bu tekniklerin faydasını açıkçası ben gördüm benim gibi gören arkadaşlar da vardır . Ama yinede şu rahatlık konusunda haklısın :)

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Hem Düşünce gücü diyorsunuz hem düşünmüyorsunuz.Biraz saçma değil mi ?
Kullanıcı avatarı
SamedTarik

Batuhan77 yazdı:Senin tecrübelerine tabi kii diyecek sözümüz yok ama eğer bunlar işe yaramasaydı sanırım bu teknikler hiç yayılmaz anlatılmaz ve çoğu kişi başarı sağlayamazdı .ben kendi tekniğimle yine imaje etmeye dayalı bu sayede kağıt ittirip düşürebiliyorum kutu içeceği ilerletiyorum.ama pipet wheeli kendi kendime rahat olup sadece gözlerimle istediğim yöne döndürebildim dediğin gibi kasmaya gerek yok.Ama bu tekniklerin faydasını açıkçası ben gördüm benim gibi gören arkadaşlar da vardır . Ama yinede şu rahatlık konusunda haklısın :)
Uchiha Sasuke yazdı:Hem Düşünce gücü diyorsunuz hem düşünmüyorsunuz.Biraz saçma değil mi ?
Düşünce gücü, düşüncelerini yönetebilme gücüdür. Beyin üzerindeki hakimiyettir. Telekinezinin aracısı asla "düşünce gücü" olamaz. Telekinezinin aracısı doğrudan dğruya "zihin"dir. Ve düşünce gücünüz zihninizdeki her düşünceye eşit olarak paylaştırılır. Aynı anda hem o tekniği kafanızda canlandırıp hem de telekinezi yapmaya çalışmak zihin kapasitenizi doğrudan ikiye bölmek anlamına gelir. Bu da enerjiyi yönlendirmek için kullanabileceğiniz düşünce gücünüzü farklı bir alanda tüketmek anlamına gelir.
Eğer bir insan o kalan düşünme gücü ile telekinezi yapabiliyorsa, zihin kapasitesinin tümüne yakınını odaklayarak neler yapabileceğini söylememe gerek yok sanırım.
Selametle.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

O da senin düşüncen.Burada hiçbirşey bilimsel olarak kanıtlanmış değil.E haliyle senin teorinin de kesin doğru olduğu söylenemez ki sende söylemedin zaten.
Kolay gele..
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

çok ufak bi yerde sana katılmıyorum. Bir şeye enerji yüklemek vardır. Buna sen yüklersin ben yüklerim o yükler enerji evrenselleşir. Sevmek gibi ,aşk gibi , mutlu olmak gibidir bu şey. Eğer Sen imajinasyon yaparken belli şeyleri uygularsan başarıya %99 daha çabuk ulaşırsın. Elbette kişisel çalışmalarınız daha önemli fakat zaten ortada yemek varken tekrar yemek yapmaya gerek yok. ısıt ye..
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
KAROKEP
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen KAROKEP »

ya ben herşeyi düşündüm filmler izledim kitaplar okudum ve sonuna kadar inanıyorum ama el boş kafa boş oluyo hep