Son Sorum?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
CruoneS
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Son Sorum?

Okunmamış mesaj gönderen CruoneS »

Beyler Ben Telekineziye Odaklanıyorum Yani Mesela Kapıyı hıp hızlı açtıgımı düşünüorum kapı açılsın die olmuo ama 15 dk veya 10 dk sonra hayal ettigim kapıyı ben hıp hızlı açıorum yani hayal ettigim gerçek oluo aklıma şarkı gelio 2 saniye sonra televizyonda çalıo yada reklam gelio 2 saniye sonra reklam çıkıo bu tesadüfmü degilse nasıl geliştire bilirim?

No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Son Sorum?

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

Bence tesadüf diye bir şey yoktur.Söylediklerine bakacak olursak sana Allah (c.c) kısa zamanlı yani hemen olacak geleceği gösteriyo olabilir. Tabi bunlar benim düşüncelerim.

Not:Site sakinlerinin dikkatine. Bakın görüyor demedim gösteriyor dedim.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
CruoneS
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen CruoneS »

ama telekinezimi etkiliyo hiç bir telekinezi olmuo ve güvenimi kaybediorum 25 dk boyunca ışıga odaklandım elim gıdıklandı elektriklendi kupkupru oldu taş gibi ama hiç bişe olmadı
No_99

Eğer güvenin azalıyosa psi-wheel yap bir süre sonra da kapak çalışması yap (önceden yaptıysan şimdi bir daha yap ama istersen kısa süre yani 2-3 hafta olabilir.).Birde elini duvara doğru tut ve enerjinin oraya gittiğini hayal et (enerji yönlendirme çalışması bu da.).

Bende de bir etki olmuyor. Her seferinde elimde enerjinin biriktiğini hissediyorum yani psi-ball'ın hissettirdiği gibi fakat bir etki olmuyor.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Onları görmenin Âllah ın sana geleceği gösterdiği anlamına gelmez..Araştırma yaparsanız anlarsınız.Psişik bir yetenek işte..

No_99

Uchiha Sasuke yazdı:Onları görmenin Âllah ın sana geleceği gösterdiği anlamına gelmez..Araştırma yaparsanız anlarsınız.Psişik bir yetenek işte..
bana özelden anlatabilir misin Sasuke?
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Arkadaş gerçekten 2 sn sonramı görüyormuş ? Onu söylesin bende anlatayım..
Ya da neyse boşver..
Reklam dediğin kaç tane var ? Ya da popüler bir şarkı ? Sürekli aynı şeyi koyuyorlar herşeyi parapsikolojik bir olay olarak görmeleri paranoyaklık çeşidindendir.Tamam parapsikoloji var dedikde herşeyi ona bağlayın demedik.

Diyelim parapsikoloji ile alakalı reklam,şarkı nın çıkma olasılığı çok zor..
Bu televizyon,radyo dağıtıcıları olur uydunun.Onlar reklamı,şarkıyı bir sıraya koyar.Frekans da biraz önce yola çıktığı için arkadaşın beyni çok ultra birşeyse o frekansları televizyondan önce almış olabilir.Yoksa o düşündü diye uydu kendi yayınını bozuk onun istediğini koyacak değil.
Dediğim gibi beyni bizimkilerden farklıysa uydudan daha erkan almış olabilir yayını.Ki mantık çerçevesinde bu çok zor.

Âllah c.c istediğini insanlara gösterir.Ama hiçbirşeyi sebepsiz yapmaz.2 sn önce şarkıyı mı gösterecek Âllah ona ?

Tamamen tesadüf..