Selamün Aleyküm. Öncelikle forumda tek gelişme yöntemi olarak ben kapak çalışması gördüm. Bunun dışında kapak çalışmasından daha fazla gelişmemizi sağlayacak bir yöntem bulalım diyorum. Benim kendime ait bir yöntemim var ancak ne kadar işe yaradığını pek bilmiyorum hemen yazayım:
Ne yapmak istiyorsak onun için bu. Mesela ben nesne hareket ettirmeye çalışıyorum o yüzden önüme top şeklinde olan aliminyum folyo alıyorum. 3 dk hareket ettiğini düşünüyorum sonra 45 dk hiçbir şey düşünmeden duruyorum. bunu 5 defa yapıyorum fakat en son 1 dk hiçbir şey düşünmeden duruyorum. Bunu kapak çalışmasından sonra yapıyorum yani deneme olarak ne kadar gelişicem diye. Ben bunu deneme sonucunda foruma yazcaktım eğer başarılı olsaydı ama şu an deneme aşamasında olduğu için ne kadar başarılı bilemiyorum.
Sizden de böyle yöntemler bekliyorum. Benim bulduğum yöntem ne kadar işe yarar biri yazarsa sevinirim :)
Yeni bir gelişme yöntemi geliştirelim.
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yeni bir gelişme yöntemi geliştirelim.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Re: Yeni bir gelişme yöntemi geliştirelim.
güzel bir teknik zaten psi Wheel çevirmede kullanılan yöntemlerden biri senin bahsettiğin şey. belirli bir süre odaklanıp sonra hiçbir şey düşünmemek. bende deneyeceğim başlayalı 2 gün oldu her gün bir kez 15dk kapak çalışması yaptım şimdi bunu deneyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Yeni bir gelişme yöntemi geliştirelim.
Bu günden itibaren bende sıkı çalışmaya başlayacağım. Genelde canım sıkılıyo kapak çalışması yaparken de sıkılıyo. O zaman neden canımın sıkılacağı yere kapak çalışması yapmayayım :D. Böylece günde 4-5 saat kapak çalışması yaparım :D
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
-