Yeniyim. Elllerde beyaz noktalar ! Yardim ...

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
fg13
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Yeniyim. Elllerde beyaz noktalar ! Yardim ...

Okunmamış mesaj gönderen fg13 »

Merhabalar.Siteye yeni üye oldum.Gerçekten güzel forum.Neyse konuya geçiyim.15 yaşındayım ve bir kaç ay önce telekineziye merak saldım.Çok araştırma yaptım.Girmediğim site kalmadı diyebilirim.Fakat telekinezi fazla bilinen bir konu olmadığından olsa gerek ne kadar araştırma yapmış olsam da yine de aklımda bir çok soru işareti var.Ve ben bu konu hakkında herşeyin kafamda oturmasını istiyorum.Biraz da kişiliğim öyle aslında.Ve zaten böylece daha fazla başarı sağlayacağima inaniyorum.Bir kaç ay önce telekineziye başladığımı söyledim.Ama bir müddet ara verdim.Fakat yanlıs anlasilmasin.Telekinezinin gercekliginden Şüphe duyduğumdan değil.Biraz ürktüm gibi bazı seylerden.Dedigim gibi bazı seyleri tam anlamiyla ogrenmek istedim.Ama ilerleme kaydetmiştim zaten.simdi asıl soruya geliyorum.Telekineziye ilk basladigimda aslında elektrokineziye ilk olarak ellerimde elektrigi hissetmeye calisiyordum.Birkaç gün çalistim.Sonra hissettim.Ellerim karıncalaniyordu.Biraz daha ilerledim.Sonra saniyeler icinde ellerimde elektrigi hissedebildim.Ama bnm aklimi karistiran ellerimde olusan beyaz noktalar.Düşünmeye baslar başlamaz ellerim elektrikleniyor ve ellerime baktigimda elimde vir suru beyaz noktanin oldugunu görüyorum. Dusunmeyi birakir birakmaz beyaz noktalar yok olmaya basliyor.Telekineziye elektrokineziyle baslamistim.Ve simdi psi wheeli dondurmeye calisiyorum . Ellerimde enerjiyi hissetmeye çalışıyorum.Ama ellerim elektrikleniyor.Hep böyle oluyor. Yani elektrik de bir enerji ama mesela ellerimde ısı felan hissedemiyorum mesela.Bu beyaz noktalar normal mi ? Psi wheeli dondururken elinizde isi ki hissedoyorsunuz? Ben psi wheeli biraz dondurdum.Bunu sivri uclarini elektriklendirerek mi yaptim? Yoksa doğuştan elektrokinezist felan miyim yeni mi kesfediyorum :D
Forumda beyaz noktaları aradim ve bisey bulamadim.Garip bi olaysa yani pek gorulmeyen bir olay video atabilirm. Daha cok sorum var simdilik bunu soruyum dedim . Yardim ederseniz cok sevinirim. Ve bu forumu acan bu forumla ilgilenen bikmadan usanmadan bizlere cevap veren herkese tek tek TESEKKUR EDERİM.
(Devre ampuluyle de çalıştım en basta bisey yapamadim)CEVAP VEREN HERKESE TESEKKURLER...

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Yeniyim. Elllerde beyaz noktalar ! Yardim ...

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Hoşgeldin aramıza.

Bu noktaları sadece sen mi görüyorsun yoksa başkaları da görebiliyor mu? Önce buradan başlamak iyi olur sanırım.

Bazı insanlar yeteneklerini geliştirme konusunda doğuştan daha yatkın olabiliyorlar. Bu bünyevi hassasiyetleri ile de ilgili.
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
Blackrez
İl Temsilcisi
İl Temsilcisi
Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen Blackrez »

O noktalar bendede oluyor cünkü bence iki sebebi var.
1-heyecanlangıgında kanın hızlı pompalanması
2-enerjinin elinde dolaşması
cünkü ellerimiz karıncalanınca yukarıdaki ikisi olur bendede oluyor bence bunlardandır başarıalrını dilerim :) yardım lazım olursa özelden mesaj atabilrsn
Her insanın kendi dünyası vardır ve kendini yönetebilen dünyayı yönetir.
No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

Blackrez yazdı:O noktalar bendede oluyor cünkü bence iki sebebi var.
1-heyecanlangıgında kanın hızlı pompalanması
2-enerjinin elinde dolaşması
cünkü ellerimiz karıncalanınca yukarıdaki ikisi olur bendede oluyor bence bunlardandır başarıalrını dilerim :) yardım lazım olursa özelden mesaj atabilrsn
Blackrez haklı. Şöyle de görebilirsin. Elini yere doğru tut biraz öyle kalsın (15 saniye falan) sonra bileğinin biraz üstünden yani bilek ile diresek arasında olan bölgeyi elinle kapla (kan geçmeyecek şekilde etrafını dola işte). Yani eline kan gitmemesini sağla. Bi bak bakayım beyaz noktalar belirdi mi?
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Kullanıcı avatarı
Blackrez
İl Temsilcisi
İl Temsilcisi
Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen Blackrez »

no_99 haklı her insan doguştan yeteneklidir önemli olan keşfetmektir
Her insanın kendi dünyası vardır ve kendini yönetebilen dünyayı yönetir.