Konu : Hedeften Sonuca...
Evet arkadaşlar bir hedefiniz olmadan ilerlemeniz çok zordur. Öncelikle kendinize 'Ben telekinezi yapmak istiyorum cünkü şu nedenden...' Demeniz lazım.
Hedefinizi belirledikten sonra yapacagınız şey inanmak bunun için kendinize telkin vereceksiniz.
Mesela;
Ben telekineziyi yapabilirim, Ben yapabilirim, Ben yapacagım, Ben Yapıyorum...
İkinci Yapmamız Gereken Çalışma Planı:
Bunu ben size hazırlayıp veriyorum arkadaşlar siz kendinzie göre ayarliyabilirsiniz.
---------------------------------------------------------------------------------------------
İlk hafta :
Günlük 10 dk cisimleri anlama (Yapacagınız şey belirli bir cisime bakarak sanki oymuşunuz gibi düşüneceksiniz böylece odaklanmanız ve cisimi yönetmeniz kolaylasacaktir.)
Günlük 10 dk enerji yenileme (Ypacagınız şey meditasyon müzikleri acıp veya ilahı acıp düz bir pozisyonda durup,derin nefes alın alırken enerjinin icinize girdigini imaj edin sonra nefesinizi geri vererek enerjinizi boşaltın.)
Günlük 10 dk bilinç altına girme (Evet arkadaşlar yataga veya rahat biyere uzanıp 5 dk dinlenin sonra, beyninizdeki odaya girdiginizi düşünün ve orda inanclarinizi degiştirin mesela ben o odaya girdikten sonra yapamadıgım şeyleri yapıyorum olarak degiştiriyorum.)
Her hafta +5 Artırın arkadaşlar... Sizi fazla yormamak icin bukadar verdim çalışma planını %100 başarı istiyorsanız özelden bana ulaşın istek fazla olursa daha kapsamlı çalışma planı paylaşacagım.
üçüncü yapacagımız mutluluk verecek şeyler yapmak :
1-Müzik dinlemek (arsız bela falan degil :D )
2-İlahi Dinleyin.
3-Motivasyon videoları izleyin.
4-Sevdiklerinizle vakit geçirin.
5-Sevgili yapın.
Vs.
Dördüncü olarak kendi tekniklerinizi geliştirin.
Son aşama hedefinizi gerçekleştirmek.
Başarılar arkadaşlar....
Telekinezi (Telekinezi Yapmak istiyenlere yardım/öneriler -3)
telekinezi nasıl yapılır, telekinezi teknikleri, telekinezi nasıl geliştirilir, telekinezi nasıl güçlendirilir
Moderatör: Sai
- Blackrez
- İl Temsilcisi
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinezi (Telekinezi Yapmak istiyenlere yardım/öneriler -3)
Her insanın kendi dünyası vardır ve kendini yönetebilen dünyayı yönetir.
Re: Telekinezi (Telekinezi Yapmak istiyenlere yardım/öneriler -3)
ben yaptım fakat şöyle bir sorun oldu testte hem maavi hem de kırmızı iki tarafa doğru çıldırdı ne düşünmeliyim...
-