Bizim yaşadıgımız/yaşadıgınız garip/paranormal olaylar

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Blackrez
İl Temsilcisi
İl Temsilcisi
Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Bizim yaşadıgımız/yaşadıgınız garip/paranormal olaylar

Okunmamış mesaj gönderen Blackrez »

Evet arkadaşlar benim yaşadıgım garip veya paranormal olayı yazacagım sizde paylaşmak istiyorsanız yoruma yazabilirsiniz.
12-13 Yaşındayken gözüme bıçak soktugumu hatırlıyorum ama garip olan kanamamıştı ve gözüme bişey olmamıştı rüyadada degildim %100 eminim.
Benim tahminimce gözümün boşluguna bıçagın sivri olmuyan kısmını sokup cıkarmıstım garip ama cözemedim :/ (Arkadaşlar dalga gececek varsa yorum atmasın.)
Her insanın kendi dünyası vardır ve kendini yönetebilen dünyayı yönetir.

Kullanıcı avatarı
WarandDead1
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Bizim yaşadıgımız/yaşadıgınız garip/paranormal olaylar

Okunmamış mesaj gönderen WarandDead1 »

yaşım 8 9 kuzenimle kaydıraktan kayıyoruz ben demirlere tutunup çıkıyodum merdivenden kuzenimde benim çıkmamı bekliyodu ben çıktım kaydım aşağıya inince merdivende bana şaşkın şaşkın bakıyodu noldu dedim ayağını kaldırınca ayağımla demirin arasında yıldırım gibi bir elektrik çıkmış öyle dedi ozamanlar tabi uğraşmıyordum telekineziyle ama ne oldu bilemem
Kullanıcı avatarı
WarandDead1
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen WarandDead1 »

yaşım 8 9 kuzenimle kaydıraktan kayıyoruz ben demirlere tutunup çıkıyodum merdivenden kuzenimde benim çıkmamı bekliyodu ben çıktım kaydım aşağıya inince merdivende bana şaşkın şaşkın bakıyodu noldu dedim ayağını kaldırınca ayağımla demirin arasında yıldırım gibi bir elektrik çıkmış öyle dedi ozamanlar tabi uğraşmıyordum telekineziyle ama ne oldu bilemem
derinboz
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen derinboz »

Bir keresinde yatakta normal pozisyon uzanırken birden bire ayağım sanki yanıyormuş gibi bir hisse kapıldım.Ayağıma bakmıyordum ama sanki yanıyordu.Daha sonra ben bu hisse odaklandım ve ne yapabileceğime odaklanmaya çalıştım.Odaklandıkça ısı git gide artıyordu kendimi zorladıkça daha fazla ve artık en son bu histen koptum ve aynı anda geçti.Bunun bir açıklaması varmı acaba?Onun dışında çocukluğumdan beri bende bazı kişilerin dediği gibi işte etrafta uçuşan baloncuklar.Ve ben bunlarla oynuyordum mesela sağa sola istediğim yere çekebiliyordum istersem büyütüyor istersem küçültüyordum bunu ne zamandır tekrar deemedim.Gözümü kapadığımda siyah karanlık göz gibi birşey görüyordum ve bunlar hep beni korkutmuştu.Daha önce hiç karabasan gibi bir rüya görmedim mesela ama bu tür olaylar hep beni etkilemiştir bu sebeple zaten ne kadar astral seyahat vs merak duysamda hep çekinmişimdir :) O boyutta farklı alemlerden oluşumlarla karşılaşılabiliyormuş vs yada kişinin sadece kendi bilinçaltının yarattığı durumlar deniyor çok karışık geliyor bana :) Şimdiye kadar bu konularda sadece i doser kullandım onada bir iki sefer denedikten sonra kullanmadım.Umarım bu ders çalışma telkin ses dosyası faydalı olur.
yusuf_gezer1997
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen yusuf_gezer1997 »

uyanıkken ruhani bi olay gibi bişeymi yaşadın sanırım

Kullanıcı avatarı
Touka
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Touka »

7 Yaşındaydım.O Zamanlar Acının Verdiği Hisleri Bile Bilmiyordum.Bir Gün Koridora Bakan Kapıdan Geçen Birini Gördüm Fakat Sadece Takım Elbiseydi.İçinde Biri Yoktu.Hep Ağlardım Dedem Her Yeri Gezdirir Yok Öyle Bir Şey Derdi.1 Yıl Böyle Geçti.Ve 11 Yaşımda Eski Olayları Rüyamda Gördüm.O Gün Bir Çok Şey Araştırdım Ve Denedim.O Günden Beri Hep Gariplikler Var Etrafımda...
En son Admin tarafından 13 Haz, 23:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Gerekmedikçe kalın ve renkli yazı kullanmayalım lütfen.
Kullanıcı avatarı
Darknesspromise
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Darknesspromise »

WarandDead1 yazdı:yaşım 8 9 kuzenimle kaydıraktan kayıyoruz ben demirlere tutunup çıkıyodum merdivenden kuzenimde benim çıkmamı bekliyodu ben çıktım kaydım aşağıya inince merdivende bana şaşkın şaşkın bakıyodu noldu dedim ayağını kaldırınca ayağımla demirin arasında yıldırım gibi bir elektrik çıkmış öyle dedi ozamanlar tabi uğraşmıyordum telekineziyle ama ne oldu bilemem
Onun nedeni kayarken ki oluşan sürtünmeden kaynaklı statik elektriktir bu herkeste olur yani normal bir şey. Ben de çok yaşadım elektrik felan çarptı kaç defa.
Believe in yourself...