Soruları Cevaplıyorum.

Moderatör: Sai

Uchiha Sasuke

Re: Soruları Cevaplıyorum.

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

T-X yazdı:Bide beyler konuyu uzatmak istemiyorum ama çünkü bende tırsıyorum bu abilerden :) gece geç saatlere kadar oturuyorum ben 3-4 gibi yatıyorum pc başındayken bazen birinin beni izlediği hissine kapılıyorum. Öyle rüzgar, gölge falan görmüyorum ama bişey beni izliyo gibi hissediyorum sizce bu nedir ?
17 yıldır yaşadığın olaylar,izlediğin filmler gördüğün şeyler,anlatılanlar vs. Senin bilinçaltına işlemiş.Bunlar su üstüne çıkınca beden kendini korumak için sana sinyaller verir."Senide biri izliyor olabilir" vs. diye.Bilinçaltının oyunu başka birşey değil...Seni herdaim gören yalnız Âllah Teala ve Tekaddes Hazretleridir..

T-X
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen T-X »

hacı hiç sorma bu arkadaşlarda hiç uğraşmaya gelmiyo o soruyu sordum 10 dk sonra biraz kestiriyim dedim rüyamda bizim evde cinler falan vardı, o sıkıntı değil genelde hep görüyorum alıştım artık daha ilginci uyanamamam oldu uyandığımı sanıyodum ama rüyadaydım 5 kere falan uyandım ama gözlerimi açamıyodum en son 6. kez gerçekten uyandım :) şuan uyanıkmıyım onu bile bilmiyom mala bağladım valla ama daha da cinlerle uğraşmam

He bide rüyamda uyanıp yükümü yıkamak için lavaboya gidiyodum aynaya baktığımda dayak yemiş haldeydim yüzümün heryeri kan dı gözlerim şişmiş morarmış falandı. Evde de tekim baya tırstım yani.
Kullanıcı avatarı
Blackrez
İl Temsilcisi
İl Temsilcisi
Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen Blackrez »

Kardeşim uyandıgında yüzünde kan oldugundan eminmisin ? cok garip benim bildigim cinler imandan uzak olanlara günahı cok olanlara giderlermiş. bende ondan dolayı tövbe etmeye ve namaz kılmaya başladım.
Her insanın kendi dünyası vardır ve kendini yönetebilen dünyayı yönetir.
No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

Blackrez yazdı:Kardeşim uyandıgında yüzünde kan oldugundan eminmisin ? cok garip benim bildigim cinler imandan uzak olanlara günahı cok olanlara giderlermiş. bende ondan dolayı tövbe etmeye ve namaz kılmaya başladım.
Rüyamda diyor :)
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
T-X
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen T-X »

aynen rüyamda :D gerçekte kan olsa kafayı yerim heralde eve bidaha girmem

Kullanıcı avatarı
Blackrez
İl Temsilcisi
İl Temsilcisi
Yaşadığınız İl: 31 Hatay

Okunmamış mesaj gönderen Blackrez »

Benim kafam uçuk k.b arkadaşlar :Dd rezil oldk :D
Her insanın kendi dünyası vardır ve kendini yönetebilen dünyayı yönetir.
Kullanıcı avatarı
WarandDead1
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen WarandDead1 »

merak etmeyin zaten hiçbir cini göremezsiniz ve kurandada belirtildiği üzere cinler de aynı insanlar gibidir geleceği göremezler bilemezler ve kimse size zarar veremez merak etmeyin
derinboz
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Okunmamış mesaj gönderen derinboz »

Belki bana yardımcı olabilirsin :) Herşeyden önce bir işe başlarken inanmanın neye bağlı olduğunu merak ediyorum.Mesela telkin ile tedavi yapılan kişinin önce bu yapılacak uygulamanın gerçek olacağına hatta zaten bunun olmuş yaşanmış şimdi gerçekleşme zamanı olduğuna inanması gerekiyor.Yada mesela herhangi bir biotelkindi galiba.Hatta hepsinin başında motivasyon sözlerine bakacak olursak.İnanmak başarmanın yarısıdır gibi birçok söz var.Bunun ne biliyim metafizikte veya diğer alanlarda açıklandığı biryer geçiyormu? İnanmak neden bu kadar önemli.Gördüğüm kadarıyla astral seyahat lucid telkin veya diğer tüm düşünü yoluyla başlanacak işlerin en başında yapacağımıza inanmamız gerektiği geçiyor.Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim :)
Kullanıcı avatarı
PsycCix

Okunmamış mesaj gönderen PsycCix »

Cansız cisimlerin de aurası olurmu ? Örneğin cam şişe içi su dolu.
Destiny is all
No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

derinboz. Sana yardımcı olayım. Şu an rüyadayız bunu herkes biliyo ve ölünce uyancaz. Rüyada istediğin çoğu şeyi yaparsın. Senin algıladığın dünya'da bir yalan böyle bir yer yok aslında. İnandığında aslında hasta olanın sende değil hapsolmuş bedeninde olduğunu anlarsın. Mesela hasta biri doktora 5-6 kere gider ama tedavi bulunmaz sonraki gitmesinde doktor hastaya yeni bir tedavi bulduğunu söyle ama aslında ona verdiği şeker tarzı bir şey hasta onu kullanmaya başladıktan sonra iyileşmeye başlar sonra gazeteciler doktora bunu nasıl yaptığını sorduğunda hastaya sadece şeker verdim, der bunu izleyen hasta aniden kötüleşmeye başlar. böyle bir çok hikaye var. Şunu da anlatayım:
Bilim adamları 10'ar grupları 3 e ayırmışlar 1.grup her gün egzersiz yapmış, 2.grup sadece oturup egzersiz yaptıklarını düşünmüşler 3.grup ise hiçbir şey yapmamış. 1 ay sonucunda kas gelişimlerine bakmışlar. 1.grupta %25 2.grupta %23 3.grupta %1 veya %0 tam hatırlayamadım :). Eğer inanırsan beyin onu yapar. Her şey inanmakta bitiyo o yüzden :)
Pek anlatamadım gibi geldi
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!