Bilinçaltı konusunda bir şeyler.

Moderatör: Sai

No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Bilinçaltı konusunda bir şeyler.

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

Selamun Aleykum. Öncelikle bilinçaltının bazı özellikleri arasında iyi ve kötüyü ayırt edememe, kelimeyi cümleden bağımsız anlama, inandığın şeye mutlaka dönüştüreceği (Sürekli ben fakirim dersen ilerde gerçekten fakir olmak için bilinçaltın her şeyi yapar), Blinç düz konuşmayı daha iyi anlarken bilinçaltı ters konuşmayı daha iyi anlar. Benim fikrim şu: Ses kaydedici'ye "Telekinezi çok kolay bir şey herkes yapabiliyor, o zaman ben niye yapamayayım, sonuçta küçüklükten beri inanıyorum buna, yarın uyandığımda her şey daha kolay olacak." Bunu kayıt edip tersten oynatmak ama uyurken dinlicem. Bence yararı olur diye düşünüyorum sizce olur mu? Hem böylece daha iyi çalışmış olcam.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!

No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Bilinçaltı konusunda bir şeyler.

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

cevap yok -.-
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Denemeden bilemezsin..
Alihan
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen Alihan »

Bence düz de dinleyebilirsin ve yararlı olur elbet. Bu arada bilinç altına gitmesi için illa ''bilincimizin algılamamasına'' gerek olduğunu sanmıyorum :D
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!