Lunarkinezi mi yaptım?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Lunarkinezi mi yaptım?

Okunmamış mesaj gönderen andre »

sariayi yazdı:arkadaşlar konuyla alakalı değil ama telekineziyi bir arkadaşım söyledi onun arkadaşı ustasıymış satanistmiş 6 harfli ile konuşuyomuş ondan güç almış filan anlattı bende anlamıyorm telekinezi büyü değilki statik elektrikle yaplıyor mıktanıs etkisi çok gelişmiş bir mıknatıs usta bir telekinezici gibi oluyor yani telekinezi kullanmak günahsa mıknatıs da günah olmalı çünkü mıknatsı geliştirebilir tüm cisimlerde etkisi uygulanabilir bende tembellik için mesela diğer koltuktan kumandayı almak gibi böyle şeyler için ustalaşmak istiyorum ve forumda günahmış ben yaptım demek günahmış kendi başınıza tembellik için yapabilirmişiz ama diğer konularda kötü oluyor

Telekinezi ile büyü arasındaki fark ne biliyor musun?Büyülerde çeşiti malzemeler kullanılır.Psişik güçler ise saf iradeye dayanır...Nesneler yoktur.

Büyü gibi uygulamlar beraberinde psişik güç getirebilir mi bilemem...

Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Lunarkinezi mi yaptım?

Okunmamış mesaj gönderen andre »

sariayi yazdı:arkadaşlar konuyla alakalı değil ama telekineziyi bir arkadaşım söyledi onun arkadaşı ustasıymış satanistmiş 6 harfli ile konuşuyomuş ondan güç almış filan anlattı bende anlamıyorm telekinezi büyü değilki statik elektrikle yaplıyor mıktanıs etkisi çok gelişmiş bir mıknatıs usta bir telekinezici gibi oluyor yani telekinezi kullanmak günahsa mıknatıs da günah olmalı çünkü mıknatsı geliştirebilir tüm cisimlerde etkisi uygulanabilir bende tembellik için mesela diğer koltuktan kumandayı almak gibi böyle şeyler için ustalaşmak istiyorum ve forumda günahmış ben yaptım demek günahmış kendi başınıza tembellik için yapabilirmişiz ama diğer konularda kötü oluyor
Ayrıca dediklerin saçmalık derecesinde.Arkadaşının satanistin biriyle konuşabileceğine inanıyor musun?

Trol olduğunu düşünüyorum.