DuruGücümü öğrendim Peki ne yapmam gerek?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
JennesteR
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

DuruGücümü öğrendim Peki ne yapmam gerek?

Okunmamış mesaj gönderen JennesteR »

Arkadaşlar hepinize merhabalar ilk öncelik bu kobu niçin açıyorum?
"Bir rüya bu hayatımda bana yardımcı olacak gücler kazandıracağını düşündüğüm için."
Evet şimdi gelelim size sormam gerekenlere bir anket vardı duru güçleri yaziyordu o ankette sorular vardi ve en çok hangisini cevaplarsam gücümu öğrenecektim ve anket sonucu durubilir olduğum çıktı."Ayrıca özelliklerimide taşıyorum."
Usui REIKI derslerini alın dediler."Nedense (DURU)ile ne aradıysam hep (DURUGÖRÜ)çıktı" ve bıktım artık zaten IMAJINASYON yapamıyorum diye kinezi yi bırakti bari bu DURUBİLİR i yapıyım dedim umarım yardımcı olursunuz Neler yapmam gerek?Kendimi ne konuda geliştireyim?Yakında Kinezi ye başlayabilir miyim?Durubilirin özellikleri nelerdir?Bakın "DURUGÖRÜ ISTEMİYORUM 《DURUBİLİR İSTİYORUM》yardımlarıniz dokunursa ne mutlu bana.

No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: DuruGücümü öğrendim Peki ne yapmam gerek?

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

durubilir, nereden geldiğini bilmediğin bilgidir. Bunu nasıl geliştireceğini bilmiyorum. Aklına birden gelir. Kineziye her zaman başlayabilirsin.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

No_99 yazdı:durubilir, nereden geldiğini bilmediğin bilgidir. Bunu nasıl geliştireceğini bilmiyorum. Aklına birden gelir. Kineziye her zaman başlayabilirsin.
Duru bilir ben bilmem diyosun :D
No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

Sasuke, güldürdün :D. Bende de durubilir var ama kişiden kişiye göre değişir kullanım şekli. Ben sayılardan anlarım. Mesela birden saate bakarım o sayılardan karmaşık işlemler yaparak bir anlam çıkarırım tabi her zaman olmuyo ama bir şeyin üstüne çok gidince olma olasılığı artıyor (Olasılık artıyor dedim kesin oluyor demedim).
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Alihan
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen Alihan »

Haha, Sasuke :D
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!

levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

Uchiha Sasuke yazdı:
No_99 yazdı:durubilir, nereden geldiğini bilmediğin bilgidir. Bunu nasıl geliştireceğini bilmiyorum. Aklına birden gelir. Kineziye her zaman başlayabilirsin.
Duru bilir ben bilmem diyosun :D
Helal olsun kardeşim benim, güzel :)))
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
Kullanıcı avatarı
serons25
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

Sasuke dostum durubilir Allahtan gelen ilham değil mi o zaman ya :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Hala böyle konular var mı forumda.. Reikiyle durugörünün ne alakası var anlamadım. Reiki masterım. kundalini reiki altın üçgen gümüş mor alev usui reiki. bunlarla durugörünün alakası yoktur. Usui reiki öğrenmen içinde reiki master tarafından uyumlanman lazım
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

serons25 yazdı:Sasuke dostum durubilir Allahtan gelen ilham değil mi o zaman ya :D
Ben bilmem ..... :) Ya durugörü de çeşitli görüntüler geliyor durubilirde de bilgiler geliyormuş.Araştırma yapmadım ama mantık yürütürsek bu durubilir de ne gibi bilgiler geliyo akla ? Mesela daha önce öğrenip unuttukların mı ? Ya da sen bir gazeteye göz gezdiriyorsun orada yazan birşey birden aklına geliyo.Beynin kapasitesi çok geniş sen o okuğun şey aklında kalmasa hiç hatırlamasan bile gözlerin onu gördü ve hemen depoya yolladı.Sende bunu tetikleyince(tam olarak nasıl bir mekanda,ruh halinde gördüysen) buna benzer bir ortamda bilinçaltı bunları gün yüzüne çıkarıyor olabilir.Böyle işte.Bana göre durugörü durubilir Âllah tan gelen ilham mı bilmiyorum bilemem zaten ama bana kalırsa öyle değil .. Ama anlattığım gibi bence durugörü ve durubilirin mantığı aynı.He birde durugörü de şu olağanüstü geleceği görme meselesi var .. Onun hakkında hiçbir mantık yürütemeyeceğim ama bazen bir olay olmadan önce evet tam şuraya oturucam şimdi karşıdan bir adam gelecek dersin .. Bende böyle oldu 5-10 kez hepside rüyada gördüğüm olaylardı .. Ama dediğim gibi rüyayı hatırlamıyordum ama öyle bir ortamda,ruh halinde olunca rüyayı ve neler olacağını hatırladım .. Olaya böyle bakarsak rüyada geleceği gördük ve bu Âllah ın bize ilham etmesi ..

Çok uzadı yav kusura bakma bi yazınca devamı gelip duruyor :)
Kullanıcı avatarı
Darknesspromise
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Darknesspromise »

Uchiha Sasuke yazdı:
serons25 yazdı:Sasuke dostum durubilir Allahtan gelen ilham değil mi o zaman ya :D
Mesela daha önce öğrenip unuttukların mı ? Ya da sen bir gazeteye göz gezdiriyorsun orada yazan birşey birden aklına geliyo.Beynin kapasitesi çok geniş sen o okuğun şey aklında kalmasa hiç hatırlamasan bile gözlerin onu gördü ve hemen depoya yolladı.Sende bunu tetikleyince(tam olarak nasıl bir mekanda,ruh halinde gördüysen) buna benzer bir ortamda bilinçaltı bunları gün yüzüne çıkarıyor olabilir.
Merhaba ben bu siteye yeni katıldım ama uzun süredir parapsikolojiyi ve onunla ilgili şeyleri araştırıyorum ve o testi ben de yaptım ve ben de durubilir çıktım ve söylemeliyim ki bu önceden görme vb. gibi değil mesela örnek vereyim bir yarışma vardı çarkıfelek adında ve ben onda en az 20 bölüm izlemişimdir ve o bölümlerin ne fragmanını gördüm ne de daha önce izledim veya duydum ama farklı renklerde üzerlerinde 1,2,3 ve 4 yazan kartlar var izlediyseniz bilirsiniz ve ben ya renk ya sayı tuttum ve her seferinde o gün renk tuttuysam renk sayı tuttuysam sayıda araba çıktı ve bu aslında bence durubilirliktir yani önceden kalma bir olgu ile alakası yok.
Believe in yourself...