Siteye kaydolus tarihim 2011'in bilmem ne ayiydi. Aslinda her seyin basladigi gunlerdi o gunler. Yavas yavas intihara tandansli giden bir cizginin ilk noktasi. Artik bu olay gece de basima gelince bu sitenin adini hatirlayip sizlere sormak istedim.
Pisman miyim, asla. Yine olsa yine yapardim fakat artik bu uyku sorunu ciddi ciddi dert olmaya basladi.
Oncelikle kendimk tanitayim.
18 yasinda, asosyal, az konusan cok dusunen, hayatini yazilim projesine adamis, 1 arkadasi disinda hicbir arkadasi olmayan, zevki, gorusu ve hissi olmayan bir insanim. Bunlari anlatiyorum ki, yardimci olacak dostlar karakter cozumlemesi yapsinlar.
Uykusuzlugumun temeli kucuklugumden kaynaklaniyor. Kendimi bildim bileli az uyudum. 2012 yillarinda bu islere (astral ve lucid) kafa yorduktan sonra uykularim bana psikolojik olarak zarar vermeye basladi. Bu isleri birakmaya karar verdim. 2012'nin sonlarinda ise durum daha da kritiklesti ve artik son 4 yildir gordugum o ruyayi anlatmaya baslayabilirim:
Ruyamda mekan, kisiler, zaman dilimi hep degisken. Fakat sabit olan tek bir sey var. 4 yildir ruyalarimin cogunda deprem olmaya basliyor. Ve bir ses duyuyorum, ciglik sesine benzeyen bir ses. Ve zaman gectikce artiyor siddetleri. 2 secenek var onumde. Uyanmak, uyanmamak. 3 yildir uyanmamayi basaramadim. Beni korkutan bir sey var. Ne oldugunu bilmiyorum. 36 saat boyunca uykusuz kaldim ve uykum asiri derecede varken bile 5 dakika uyudum ve bu ruyadan sonra uyandim. Boyle ne kadar dayanabilir ki bir insan? Uykuyla bitmeyen bir derdim var ve uyanmamayi basarabilmeliyim. Beni korkutan ne olabilir? Uzunca bir sure dusundum ve su teorileri urettim:
-Bir daha uyanamamaktan korkuyor olabilirim.
-Ruhani varliklardan -her ne kadar cok inanmasam da bilincaltindan dolayi- korkuyor olabilirim.
-Deprem esnasinda kendimi sikica kenetliyorum. Bu kenetlenme asamasinda gercek hayatta nefesimi tutabilme ve olebilme olasiligim.(aslinda olumden korkmuyorum ama su an icin cok erken. Daha yapacak birkac isim var.)
5 yildan sonra bu sitenin adini hatirlayip da kullanici kalitesine guvenip geldigim telekinezi platformu kullanicilari, sizlerin bu konudaki fikirleri nelerdir?
Uyku düzenim alt üst oldu (kritik)
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Uyku düzenim alt üst oldu (kritik)
Doktora gittin mi ? Gerçi psikolog/psikiyatrisleride pek sevmem ama belki yardımcı olabilirler.Konuşup dertleşirsin belki bilinçaltını uyumaya ikna eder.Olmadı uyku ilacı alırsın ..
- PsycCix
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Benimde kötü rüyalarım var. Senin kadar sık görmesemde şu karabasan dünyada en cok bana geliyor ve alıştım. Bana sorarsan iki yolun var . Biri rüyalarına alışmak. Diğeri kendine gel güvenini topla ve korkusuzca yat uyu . Bu rüyadan korkma ve onu yen. Ben bilirimki rüyaları Allah kişiye özel verir. Kıl bir şükür namazı aç elini şükret ve rüyaların icin yardım dile. Umarım yardımcı olur yazıklarım
Destiny is all
-
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
piskiyatrise git üsttekinin dediğini de yapabilirsin ama ciddi sorunlar olabilir 4 yıl nasıl dayandın bilmem ama daha uzun dayanamazsın
bak ben havalı güzel yada anlamlı bir şey yazmıyorum buraya sadece imzam olsun istedim illa mantıklı birşey istiyosan aaaa aaaaaa tamam birşey yok boşver gitsin okumak zorunda değilsin
-