Size bir "Sır" vereceğim. İnanın buna değecek

Moderatör: Sai

No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Size bir "Sır" vereceğim. İnanın buna değecek

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

Selamun aleyküm. Bana bunu arkadaşlarım söyledi ve denemeye yeni başladım. Bana mantıklı geldi. Bunu paylaşıyorum çünkü aranızdan bazıları farkında olmadan durumunu kötü yapıyor (Yani psi-wheelin birden dönmemeye başlaması vs.).
Anlatmaktan ziyade izlemek daha faydalı olur o yüzden youtube'dan "The secret türkçe düblaj" ya da "The secret turkce" yazarsanız video gelir. İşlerinizi daha da kolaylaştırayım:

https://www.youtube.com/watch?v=PMALtBwIZzc

İyi seyirler. :)

Birde benim Uchiha Sasuke'ye bir sorum var :D. Bu videoyu izledin umarım. Bu videoya göre baktığımızda dua etmek ne oluyor? Videoyu izlediğimden beri aklımda soru olarak kaldı :D Galiba kavli duaya giriyor bu :/
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!

Uchiha Sasuke

Re: Size bir "Sır" vereceğim. İnanın buna değecek

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Size bir sır vereceğim'i okuyunca kitap aklıma geldi.Yeni bi kitap çıkmış bu adla ben okudum İslamiyet e göre çok yanlış bilgiler var.Haber vereyim dedim.

Kardeş izlemedim çok uzun ama the secret diye bi kitap okumuştum olumlamayla ilgiliydi sanırım.Her bu kitapta olan şeyden bahsediyorsan duadan ve kavli duadan farklı birşey.Dua da Âllah tan isteriz.Bütün güç ve kuvvet onundur.Ama yabancıların belki ateist yazmıştır bilmiyorum ama böyle söyleyenlerin çoğunluğu öyle..yani birşeyin olması için tekrarlarlar,ümit ederler(ki ümitsizlik günahtır.) ama bunu haşa Âllah yokmuşta isteye isteye evrenden istiyorlar.Reiki vs. de böyledir.Bir evrendir tutturmuş gidiyorlar, evrenden isteyeceklerine Âllah(c.c) dan isteseler sıkıntı kalmayacak.(Ama istedikleri oluyo derseniz Peygamber Efendimiz(s.a.v) in bir sözünü aktarayım:''Ya Ömer! İstemez misin dünya onların ahiret bizim olsun..)
Dediğim gibi olumlamayı da yaparken Âllah ı unutmadan evren yerine ondan isterseniz sıkıntı kalmaz ki zaten buda duadır..
Olayı yanlış anlamış olabilirim eğer bu anlattıklarımdan farklıysa film biraz anlatır mısın ?
dahayeni
Yaşadığınız İl: 18 Çankırı
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen dahayeni »

Selamun Aleykum. Yeni konu acamadigim için burada paylaşıyorum kusuruna bakmayın yardimlarinizi bekliyorum. Geçen sene bu forumla karşılaştım bir kaç telekinezi denesemde pek başarılı olmadım ancak geçen sene beyinsel ve enerjik acidan daha güçlü hissediyordum kendimi bu sene ise çok zayıf hissediyorum bu konuda bana neler onerebilirsiniz ?
No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Size bir "Sır" vereceğim. İnanın buna değecek

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

Anlattıklarından pek farkı yok. İstediğim cevabı aldım, teşeklürler :)
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!