Soruları Cevaplıyorum.

Moderatör: Sai

Uchiha Sasuke

Re: Soruları Cevaplıyorum.

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Cinler geleceği bilemez ama onları görebilirsiniz.Çok da güzel zarar verirler.Farkına bile varmazsınız .. (:

kehanet10
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen kehanet10 »

ruhsal kehanet gücü diye birsey bliyorsan yardm et lütfen :)
HEP AYAKTA KAL !!!!...
Muttalip
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 57 Sinop
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Muttalip »

Uchiha Sasuke , Bana Boş Konuşursun Gibime Geldi,Cinler Sen Kendini Onlara Bırakmadığın Sürece Hiç Bir Şekilde Sana Zarar Veremez Ve Göremezsin Onları Ama Sen İsteyerek Yok Böle Göreyim Öle Olsun Böle Olsun Dersen Tabiki Olur Binevi Kendini Teslim Ediyorsun Böyle Düşünerek Saten,Cinler, Biz İnsanlardan Güçsüz Varlıklardır. Kendini Teslim Etmediğin Sürece Sana Hiç Bir Şekilde Ne Mudahale Edebilir Nede Bişi Yapabilir. :)
Adanali
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen Adanali »

Bene telekinezi hakkinda sorcam
Benim haya gücüm çok yüksek enerjim de çok psi ball yaparken ellerim titriyor ve avuçumun içinde (avucum kırmızı) beyaz beyaz noktalar oluyor bu neye işaret
No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

Adanali yazdı:Bene telekinezi hakkinda sorcam
Benim haya gücüm çok yüksek enerjim de çok psi ball yaparken ellerim titriyor ve avuçumun içinde (avucum kırmızı) beyaz beyaz noktalar oluyor bu neye işaret
elinde oluşan beyaz noktalar, eline giden kan akışının değişmesi ile oluşuyo yani her zaman olabilecek bir durum.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Muttalip yazdı:Uchiha Sasuke , Bana Boş Konuşursun Gibime Geldi,Cinler Sen Kendini Onlara Bırakmadığın Sürece Hiç Bir Şekilde Sana Zarar Veremez Ve Göremezsin Onları Ama Sen İsteyerek Yok Böle Göreyim Öle Olsun Böle Olsun Dersen Tabiki Olur Binevi Kendini Teslim Ediyorsun Böyle Düşünerek Saten,Cinler, Biz İnsanlardan Güçsüz Varlıklardır. Kendini Teslim Etmediğin Sürece Sana Hiç Bir Şekilde Ne Mudahale Edebilir Nede Bişi Yapabilir. :)
Bana katılmamak da özgürsün..Öyle olsun böyle olsunla,isteyip istememekle olmuyor bu işler.Manevi olarak ilerlersen sadece görürsün.Görmesende zarar verirler.Bizden güçsüz diyorsun neye göre güçsüz ? İman bakımından mı ? Sen ne kadar çok ibadet ile meşgul olursan o kadar çok zarar verirler.Seni doğru yoldan döndürmek için.Fikir alışverişine açığım buyur..
serhatk[niki]
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen serhatk[niki] »

Hayatım boyunca bu sitede yazanların hepsinin olduğuna inanmışımdır ve her zaman önüme kağıt alıp denemişimdir 1 hafta önce bu siteyi buldum elimden geldikçe her konuya baktım. psi wheel denemesi yapmak için dün akşam hazırlandım. İlk denememde psi wheel baya bir döndü {6-7 turu var İLK DENEMEMde.} ama bunun odadan kaynaklı olacağını düşünüp başka odaya geçtim ordada yaptım bu sefer 2 tur falan döndü. 5 dakika sonra tekrar denediğimde olmadı. Şimdi okuldan geldim ve tekrar denedim 3 tur döndürdüm. Şuan deniyorum fakat sadece titriyor. Nasıl gidiyorum ? Ama benim inancım aşırı fazla yaparken olmayacak diye korkmamaya çalışıyorum ve tüm kalbimle deniyorum. Dün akşamda Elektrikli ısıtıcıya ayağımı değdirmemle parladı ses falan çıkarttı. Hemen bir ampul aldım denedim ama 2 gündür hiç bir verim alamıyorum :( AMA Benim en başından beri yapmak istediğim aerokinezi ama denemelerime rağmen herhangi bir sonuç alamadım :( yorumlarınızı beklerim :)

Elektrokinezi ve Aerokinezi ye Nasıl başlamalıyım
Emirgulmez
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen Emirgulmez »

Merhaba istedgim birine kendimi telefonla aratdirabilirmiyim ama su anda telekinzi olarak sifirim