Yasasin sonunda basardim
-
Re: Yasasin sonunda basardim
ben ilk denememde çevirdim ve havaLara uçtum kendime müthiş gaz verdm daha sonra çok kolay bi şşekilde yapmaya başşLadım sonra ne kadar basit olduğunu anLadım okuLda arkdşLrma gösterdm sonra sınıfın en saLAğı biLe geLdi yaptı sonradan dedim kendime lan ne basit bişymş ben büyütüyomuşum:D gerçekten koLay ben psiwheeli artk 1.5 m uzaktan eL kuLLanmadan yapıyorum inş daha da iLerLetcem:)
senin olduğun ortamda olmaz senden etkilenir o zaman ve başkasının yapıtğına beynin gerçekten inanırsa yapar aynısı oldu 1.5 gün uğraştım yaptım sınıfta 1 dk da yaptılar yanımda biri uçsa bende 1haftaya uçarım heralde
- kaplangoz
eee brakın kardesim psi-wheel i zor şeyler yapın biraz ne biliyim yapın işte zor bişiler ama sonrada video koyun bari
- Ulquiorra
Ehe insanlar küçük şeyler yaparak büyük işlere imza atar ve insan şımarmak ister sonuç olarak bunu türkiyede yada yurt dışında herkes yapmıyor.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
koyulmuyor buraya video nasıl nereye koycam ya
- kaplangoz
EWeeet kesinlikle haklısın..Ulquiorra yazdı:Ehe insanlar küçük şeyler yaparak büyük işlere imza atar ve insan şımarmak ister sonuç olarak bunu türkiyede yada yurt dışında herkes yapmıyor.
-
tebrikler bende artık yawaş yawaş döndürüorm ağır ağır ecele yok bende yakında eklerim artık..:d
- kaplangoz
ya acaba psi-wheel i yaparken kağıdı havada uçurma gibi bi ihtimalimiz var mıı??
- ddemmahum
- kaplangoz
levitasyon ile telekinezi bambaşka birşeymi??
-