Psi-ball nasıl fırlatılıyor?

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Meerox
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi-ball nasıl fırlatılıyor?

Okunmamış mesaj gönderen Meerox »

Psi ball ı nasıl psi wheelde kullanıyoruz?
Ben psi wheel ile uğraştım 3 gün fln döndüğünü hayal etmeyi fln denedim olmadı. Sonra psi ball denemek istedim ilk günümde yaptım ama ellerimde Konsantre olup birşeyler hayal etmedim. Normal top oluşturmaya çalıştım. Psi wheelde de mi mıknatıslanma hissedicez?

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Ben psi wheel de birşey düşünmezdim.Ellerini yanına koy psi wheel e odaklan, o kadar.Psi ballı psi wheelin hemen yanında yaparken psi wheel etkilenir.
Kapak tekniğini araştır sitede o her şeye yardımcı oluyor her gün onu yap zamanla gelişirsin.
Kullanıcı avatarı
Meerox

Fademir fırlatıyor psiball ı kumanda hareket ettiriyor. neden fırlatılmaz ki bu?
Kullanıcı avatarı
Meerox

Ve ben yapıyorum. Kollarımı hareket ettirince psiball ı hissediyorum ama bileklerimden oynatınca birşey olmuyor. Düzgün mü yapamıyorum?
Uchiha Sasuke

Fademir mi :) ona sor o zaman kardeş sürdüm onu siteden ..

Kullanıcı avatarı
Meerox

2. Yazdığımı yanlış yazmışım. Yapıyorum derken fırlatmayı değil psiball ı
Uchiha Sasuke

Psi ball adı üstünde enerji topudur.Enerjiye şekil vermek zor bir iş.Sizin yaptıklarınız enerjinizi ellerinizin arasında toplamak.Sandığınız gibi top yapmıyorsunuz, sadece ellerinizin arasında enerji oluşuyor o kadar.Bunu fırlatmak da enerjinin gideceği noktaya kadar dağılıp,parçalanması demek.Bu atma sözcüğüne karşı olsam da atacağınız cisim çok yakınsa atarsın uzaksa olmaz.Tabii atmak denilebilirse ..
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

KAMOOON site yine aşırı yaratıcı arkadaşlarla dolu :)) Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama uchiha iyi ki var hakikatten iyi idare ediyor siteyi...
Şimdi soruya gelecek olursak -fademiri geçiyorum direkt zaten- Psi-Ball atmak diye bişey yok enerjiyi yönlendirmek var. Aslında psi-ball diye bişey de yok psi-ball sadece olayı daha somut bi şekilde acemilere sunabilmek için var. Sen enerjiyi herhangi bir yerde toplayıp, istediğin yere yönlendirebiliyorsan bu dedikleriniz gerçekleşir. Yani illa el olcak diye bişey de yok. "HADOUKEN!!!" atmayıverin bişey olmaz :))
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
Kullanıcı avatarı
Meerox

Enerji yönlendirme nasil oluyor? Psi wheelde enerji mi yönlendiriliyor?