Yeniyim ve ne yapmam gerek.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yeniyim ve ne yapmam gerek.
İyi geceler. Ben buraya daha yeni kayıt oldum ve nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Bu siteyi nasıl kullanmam gerektiğini. Herşeyi ilk baştan öğrenmek istiyorum. cisimleri hareket ettirmek veya her ne varsa işte ama siteden hiçbirşey anlamadım nolur yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim :)
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Yeniyim ve ne yapmam gerek.
"Şey" her zaman ayrı yazılır ilk önce bundan başla :D (Tamam tamam, şakaydı sadece, alınma lütfen)
Forumda arama yeri sol tarafta mevcut, aklına takılan bir sorunun anahtar kelimesini orada arayabilirsin. Yine sol tarafta "Telekinezi yeni başlayanlar" diye bir seçenek olması lazım. Orada yeni başlayanlar için yüzlerce konu var. Sana yardımı dokunur diye düşünüyorum.
Üzgünüm erken cevap veremedim, 4-5 günde bir giriyorum da baktım cevap vermeyen olmamış yardımcı olayım dedim.
iyi günler.
Forumda arama yeri sol tarafta mevcut, aklına takılan bir sorunun anahtar kelimesini orada arayabilirsin. Yine sol tarafta "Telekinezi yeni başlayanlar" diye bir seçenek olması lazım. Orada yeni başlayanlar için yüzlerce konu var. Sana yardımı dokunur diye düşünüyorum.
Üzgünüm erken cevap veremedim, 4-5 günde bir giriyorum da baktım cevap vermeyen olmamış yardımcı olayım dedim.
iyi günler.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
-