Aylardır telekinezi deniyorum ama yapamıyorum

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Muhabbet_Kuşu
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Kadın

Aylardır telekinezi deniyorum ama yapamıyorum

Okunmamış mesaj gönderen Muhabbet_Kuşu »

4 aydan fazladır telekinezi deniyorum 1 ekmek kırıntısını 1 milimetre bile haraket ettiremiyorum (12yaşımdayım kızım) yaşımdan ya da cinsiyetimden dolayımı? birde rüyamda telekinezi yaptığımı gördüm bi kaç adam bana silahla ateş ediyodu bende kurşunları telekinezi sayesinde önlüyordum
psişik vampir duygusal vampir bunlar gibi şeylerde duydum araştırdım ama çok birşey anlamadım aerokinezi ve elektrokinezi dersi kaynatmak için mükemmel olurdu aerokinezi ile kar fırtınası yapar okulu tatil ederdik ya da derste lambayı patlatırdık ben hiçbir kinezi türünü yapamıyorum elektrokinezi deniyorum oda olmuyor içimde hep bi enerji hissi oluyor ve vücudumda yayıldığını hissediyorum
internetten telekinezi müzikleri açıyorum ama yine olmuyor bir keresinde arkadaşımdan iki elimden birine sakladığım küçük bir kağıt parçasını bulmasını istedim yaklaşık 15 kere sordum ama o hangi elimi seçse kağıt diğer elimden çıkıyordu sanki onun hangi elimi seçeceğini önceden alıyor gibiydim. öncedende ertesi gün gülce adlı arkadaşımın yeni taşındığı evine ilk defa gidecektik neyse yattım ve rüyamda gülcenin yeni taşındığı evin odalarından biri olan gülcenin odasını gördüm ertesi gün gittiğimde rüyamdaki oda ile AYNIYDI hem de ilk defa gidiyordum yeni evlerine. yeni evlerini daha önce resimde falan hiç görmemiştim bunun gibi bazı gariplikler daha oldu ama fazla detaya girdim galiba telekinezi denerkende parmağım ile cisim arasında bir ip olduğunu ve parmağımı çektikçe cisiminde elimi takip ettiğini düşünüyorum ya da parmaklarımın ucunda bir mıknatıs olduğunu, ve cisimdede bir mıknatıs olduğunu, iki mıknatısın birbirini ittiğini düşünüyorum ama tabikide olmuyor şu an belki bir konuya cevap yazıyorum ya da yeni konu açıyorum yeni kayıt oldum buraya yeni konu nasıl açılır bilmiyorum neyse eğer konu açtıysam cevaplarsanız çok sevinirim bilmeden aynı konudan 2 tane başlık açmış olabilirim

Fenotiger
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Aylardır telekinezi deniyorum ama yapamıyorum

Okunmamış mesaj gönderen Fenotiger »

Merhaba bende senin yaşına yakınım ben sadece odaklanarak yapsbiliyorum hiç birşeyi düşünmüyorum ne çektiğini ne ipi sadece bakıp odaklanıyorum birde böylr dene olmazsa benle iletişime geç
İnanmadan başarmaya çalışmak Tıpkı Bir Ekipmansız Okçuya benzer