Merhaba.
Bende bu işe yeni başladım.
Çok Eskiden biliyordum ama dalga geçerler diye hiç uygulamıyordum.
Ama artık başlamaya karar verdim.
Psi Wheel e başladım.
döndürmeye çalışınca döndüremiyorum.
bırakınca kendisi dönüyor.
nasıl oluyor hiç anlamıyorum.
kapak yapıp öyle devam etmeye karar verdim.
görüşleriniz ve önerileriniz nedir?
Psi-Wheel Hakkında soru
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Psi-Wheel Hakkında soru
Bırakınca kendisinin dönmesi garip. Bulunduğun ortamda rüzgar olmadığına eminsen ve elinin sıcaklığından dönmediğine eminsen arada öyle olabiliyor. Şöyle düşün, bir bardağı dolması için elinde dik tutarsın ama bir süre sonra bardağı bırakırsan içindeki su dökülür, işte o suyun dökülme anı psi wheelin dönme anı oluyor. Umarım anlatabilmişimdir. Kapak çalışması yapıp devam et çok daha iyi olur, bence 1 hafta boyunca hep kapak çalışması yap, hiç psi wheel yapma. 1 hafta sonunda psi wheel yap, geliştiğini hissediceksin :)
Bol başarılar ve iyi günler.
Bol başarılar ve iyi günler.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Sonra uchiha konuyu niye kilitliyorsun,uchiha konuyu niye siliyorsun.Ne yapayım arkadaş her şey ortada (:
Her gün kapak yap kardeşim döner zamanla ..
(Enerijini topluyorsun ama belli ki psi wheel e yönlendiremiyorsun.Kendini çok kasıyorsun(kasmadığın zaman da olabilir bazen enerjiyi yollayamıyoruz zamanla gitmeye başlar,amaç o zaten) büyük ihtimalle o yüzden çalışmayı bırakınca rahatlıyorsun ve enerji serbest kalıp gideceği yere ulaşıyor.
Her gün kapak yap kardeşim döner zamanla ..
(Enerijini topluyorsun ama belli ki psi wheel e yönlendiremiyorsun.Kendini çok kasıyorsun(kasmadığın zaman da olabilir bazen enerjiyi yollayamıyoruz zamanla gitmeye başlar,amaç o zaten) büyük ihtimalle o yüzden çalışmayı bırakınca rahatlıyorsun ve enerji serbest kalıp gideceği yere ulaşıyor.
- telekült
Burda öneli olan sakin olmak ve bol bol deneme yapmak.Dönmesin senden umursamadan devam et.Emin ol dönecektir heyecan yapma ve sakin ol kararlı ol.Birde hemen başkalarına gösterme hevesinde olma.
-