Levitasyon Eneji Yardım Lütfen
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Levitasyon Eneji Yardım Lütfen
Selamun Aleyküm levitasyon nasıl yapılır? Ben elime küçük kağıt parçsı koyduğumda elim ısınıyor (sanırım) ve kağıt değilde elimi uçuruyor hissediyorum ve biraz uçuyor .Bu nedir acaba? Enerji nasıl hissedilir?2 elimizi birbirine yaklaştırdığımızda birbirini itiyor hissi orta da bir şeyin olduğunu hissetme mi enerji hissetmesidir?Chi enerji nedir? Bissürü soru oldu sjjsjs : ) teknik diye bir şey yok mu sizce?ALLAH'a emanet olun : )
- Budray
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Levitasyon Eneji Yardım Lütfen
Aleykum selam levitasyon nasil yapililir bilmiyorum denemedim hic ama diger sorularini cevaplayabilirim. Ellerinin arasindaki itme hissi enerjidir. Benim enerji yonlendirme yazdigim yaziya bakarsan enerjiyi istedegin yerde hissedip kolayca yon verebilirsin. Daha yenisin ilk once bu asamalari bitirmen gerek direk bunlara baslarsan hayal kirikligindan baska bir sey olmaz. Chi enerjisi hayat enerjiside denir. Senin dusuncene gore sekil alir. Klavyem kotu kusura bakma duzgun yazamadim :D
Arkadaş cevap vermiş de ben şey diyecektim.Sana mesaj atmaya çalışıyorum ama atamıyorum hata veriyor.Düzelince cevap vericem..
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Levitasyon hakkında ayrıntılar: https://cse.google.com.tr/cse?cx=partne ... gsc.page=1
Chi Enerji hakkında ayrıntılar: https://cse.google.com.tr/cse?cx=partne ... i%20enerji
Her iki konu ile ilgili çok fazla kaynak mevcut.
Chi Enerji hakkında ayrıntılar: https://cse.google.com.tr/cse?cx=partne ... i%20enerji
Her iki konu ile ilgili çok fazla kaynak mevcut.
Aramak, güzel bir çabadır.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
bişey okumuştum galiba vicudunu hissetmelisin diye bişey okumuştum
- Budray
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Vücutumuzu zaten hissetmiuor muyuz :D şaka bir yana ne demek istedin ?
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
kendi tekniklerini oluşturmayı dene
-