Bana yardımcı olun
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bana yardımcı olun
Merhaba ben küçükken telekinezi ile uğraşmıştım şu kağıt iğne silgi meselesini kaşık bükmeyi falan denemiştim inanıyordum da ama yapamayınca hevesim ve inancım kırıldı tabi o zamanlar 11 12 yaşlarındayım şimdi ise 18 yaşıma girmek üzereyim son 2 3 senedir bir şeyler olmaya başladı mesela kulaklarımı oynatabiliyorum gözlerimi farklı bir biçimde kırpabiliyorum dilimi oynatabiliyorum yan falan çeviriyorum yani (çok küçükkende yapabiliyordum) vücudumda çok yere yeni erişimler sağlamaya başladım anlayacağınız bunların dışında dünyayı hissetmiştim döndüğünü hissedebiliyordum dağları falan sanki dünya benmişim gibi bu bindiğim araçlarda da oluyor sanki araç benmişim gibi kuşların dünyanın manyetik alanını kullanarak hareket ettiğini duymuştum bunun dışında yükseklik korkumu yenmek için ufo diye bir alete binmiştim ve üstüme geçirilen korumalık kapanmadı vücudumun tam göğüs kafesimin oradan adrenalin salgılanıyor gibiydi o kadar güçlüydü ki kollarıma boynuma ve ve karnıma doğru akıyordu çok şiddetliydi kendimi sıktım ve çok titredim o zamandan beride kendim adrenalin salgılıyor gibiyim yani adrenalin mi bilmiyorum ama göğüs kafesimin orada bir gücü yayabiliyorum vücuduma tabi ilk olduğu şiddetindeki gibi değil ama bana yardımcı olun arkadaşlar neler oluyor bilmiyorum buraya yazmak mantıklı geldi
-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: Bana yardımcı olun
Forum kurallarını yeni okudum başlık için üzgünüm sorum şu telekinezide nelere yatkinim
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Dediklerin bana lucy filmini anımsattı. Tabi dil döndürme, göz kırpma fiziksel şeyler herkes yapamaz dediklerini yeteneğin var demekki beynini güzel kullanıyorsun. Adrenalin konusuna gelirsek de enerjini yönlendiriyorsun. Nelere yatkın olduğun zamanla öğrenirsin bilmiyorum dediklerin belli bir alana giriyormu. Mesela ben olacak olayları önceden tahmin ederim doğru çıkar bunada prekognisyon deniliyormuş. Araştırman lazım veya yöneticiye sorabilirsin.
- Yashida_TR
- Yaşadığınız İl: 47 Mardin
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Sitede herkes yatkındır herkes yapabilir deniliyor tam inanmıyorum ama vaziyet öyle bazıları küçüklüğünden itibaren bilinçsiz olarak yaptığı için yaşıtlarına oranla daha gelişmiş olabiliyorlar.Misal nazar dediğimiz şey telekineziye girer.Sana önerim hepsini dene ve hangisine daha hızlı gelişme kaydediyorsan onu dene.Ben önceden elektriğin geleceğini sezebiliyorum fakat uzun süredır pratik yapmadım.Velhasıl azim,inanç ve sabır ile yapamayacağını şey yoktur.Başarılar dilerim 

-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Yazıları okurken çocukluğum aklıma geldi bende yapıyodum kağıt döndürüyodum sonra büyük kağıt döndürüyodum başım dönüyo gibi oluyodu gece uykuzuzluktandı heralde bikaç kapak çalışması yapmıştım ama kaldırmayı başaramamıştım adrenalin olayı bendede oluyodu sanki dediğin prekognisyon u denicem budray
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Dene bakalım 

Telekinezi de hiç birşeye yatkın değilsin.Sen Katmandu'ya falan bi uğra.. 

-