Telekinezi günlük gelişim notlarim
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi günlük gelişim notlarim
Rüyalarını mümkün olduğunca not almaya çalış. Ayrıntıya inmeden ana hatları ile. Yıllar sonra aslında hayatının bir çok safhasını rüyalarında çok önceden görmüş olduğunu farkedeceksin. Bu tür çalışmalara ayıracak vakit bulamadığında rüyalarını dahi hatırlayamayacaksın büyük ihtimalle. Kaydedeceğin rüyalar geleceğine düşeceğin küçük notlar gibi olacaklar. Bu aynı zamanda "Ben bu anı daha önce yaşamıştım" "Daha önce görmüştüm" anlarını da artıracaktır. Bilinç madde ötesi alemle daha fazla bağlantı halinde kalacaktır.
Aramak, güzel bir çabadır.
- Yashida_TR
- Yaşadığınız İl: 47 Mardin
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Konsantre calismami hic aksatmiyorum fakat çok takili kaldim odaklaninca yapamiyorum ama birakinca oluyor PSI wheel bakayim dedim o bile hareket etmiyor başka şeylere odaklandim gayet gizli dondu sorunun ne anlamıyorum yapamamak beni zorluyor şevkim kaciyor ruyalari uyandigim gibi unutuyorum asimsiye kadar 3 tane yazdim ama eskiden yazdiklaeimda var
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Çok konsantre olunca da olmuyor. Beynini serbest bırakmalısın ki bıraktığında olmuş zaten. Bu aynı banyoda ılık suyu bulmak gibi bir şey en ufak şeyde gidiyor. Bunlara çalışmak yerine bence meditasyon yapmalısın beynini rahatlar bırak bir kaç gün uğraşma meditasyon yap sadece meditasyon halindeyken üzerindeki enerjiyi hisset ona yön vermeye çalış mesela. Psi wheel de veya herhangi bir şeyde kafan bomboş hatta ona bile çok odaklanmadan içinden emirler verince işe yarıyor. Enerjin de azalmış olabilir belki kafana takma fazla.
- Yashida_TR
bayadır ilgilenmiyorum ygs lys odaklı vakit harcıyorum zihinsel olarak yoruluyorum telekinezi felan yapamıyorum bu uzun bir süre gibi görünüyor zira vakit bulsam bile çalışamıyorum telekineziye :s parapsikolojiye yönelecektim fakat ilerde inşallah admin kardeşin dediği gibi geleceğim daha önemli
- Budray
Aynen en iyisi bu bende şimdiden böyle olacağım sanırım.
- Yashida_TR
8 mart saat 11.40 00.05 arasi
Vakit buldummbi deneyeyim dedim PSI wheel çok hızli dondu daha önce bölgesini görmedim avuclarimda yoğun olarak her iki elimde parmaklarda. Daha az olarak bir yoğunlaşma bir kazma gibi bir his oldu basta sağ avucumda çok fazla enerji toplandi enerjiyi hissedebiliyordum sonra aynisi sol elime oldu tekrar peki wheel yapmaya calisinca dönmedi çünkü heyecanlanmistim kaba hesap 4 5 metreden PSI wheel i hareket ettirebildim yanina bakiyorum dönmüyor üzerine bakiyorum donuyor xd
Vakit buldukca yapmaya devam ama parapsikoloji ilgimi çekerse ona gece bilirim astral seyahat düşünüyorum ama beni çok korkutuyor doğrusu
Vakit buldummbi deneyeyim dedim PSI wheel çok hızli dondu daha önce bölgesini görmedim avuclarimda yoğun olarak her iki elimde parmaklarda. Daha az olarak bir yoğunlaşma bir kazma gibi bir his oldu basta sağ avucumda çok fazla enerji toplandi enerjiyi hissedebiliyordum sonra aynisi sol elime oldu tekrar peki wheel yapmaya calisinca dönmedi çünkü heyecanlanmistim kaba hesap 4 5 metreden PSI wheel i hareket ettirebildim yanina bakiyorum dönmüyor üzerine bakiyorum donuyor xd
Vakit buldukca yapmaya devam ama parapsikoloji ilgimi çekerse ona gece bilirim astral seyahat düşünüyorum ama beni çok korkutuyor doğrusu
- Budray
Astral konusunda yeni başladığım da korktum fakat korkmak gereksiz korkulacak bir şey yok kendisni hazır hissettiğin, duygularına cozum bulduğun an başlamanı tavsiye ederim. Hem yapılabilirlik hem eğlence hemde kullanışlık açısından astal uygun.
- Yashida_TR
bir kaç hafta öncedir akşam uyanıp yeni başlayanlar için teleknezi için yeni başlayanlara tecrübelerimden yola çıkarak bir kaç not almıştım bu hafta içinde paylaşırım o zamana kadar ekleme de yaparım
- Yashida_TR
not defterimi kaybettiğimden yazamadım bir ihtimal bulursam yazarım onun dışında diğer gönderimde yönetici ve diğer arkadaşın önerisine uydum sorun olmadı bir daha
-