Odaklanma
Telekineziye veya parapsikoloji de imajinasyon,dusuncelerden kurtulma gibi kelimelerle karşılaşmışızdır. Fakat acemi olunduğu için istenilen şeyle bizim yaptığımız şey farklı olabilir. Bu kelimler yerine bence odaklanma yazmalıyız. Odaklanmak aynı fotoğraflarda ki odaklanmadır. Bir şeye odaklanırsın ve gerisini düşünmezsin bile düşüncelerden kurtulmaktan bahsediyorum. İnanmak evet gayet önemlidir fakat ben kendime inanıyorum psi wheeli döndüreceğim dersin veya bir başka bir şeyi fakat olmaz. Sonra sorular çıkar benim yeteneğim yok mu? Niye döndüremiyorum? Bizim cevabımız da herkes de olur zamanla yaparsın olur. Ve zamanla yapar yaptığı zaman odaklanmıştır. Bugün kitap okurken kitaba baya odaklanmışım kitabın üzerinde enerjimi hissettim hafif kıpırdıyordu.Aklınızda canlandırma hayel gibi olur dalarsiniz odaklanırsınız fakat bilinciniz tekrar yerine geldiğinde yapamazsınız. Onun yerine aklınızda canlandırdığınız kişiye veya nesneye odaklanın. Odaklanırsanız yapabileceğinize inanırsanız en azından bir süre sonra. Odaklanmak bana göre telekinezide veya parapsikolojinin %90 nını oluşturur. %8 i tecrübe %2 si de teknikleridir.
Başarmak istiyorsanız ODAKLANIN
Başarı da Odaklanmanın etkisi
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
-