Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
abc1wqx1 yazdı:hala bitmedi yav ne seriymiş :D uzatıyorlar sürekli
Narto bitti 697. bölüm de ama Manga da bitti,animesinin bitmesine çok var.Bu arada animesiz kaldım.Arada narutodan sevdiğim bölümleri açıp izliyorum (:
Kaç yıl geçmiş aradan. Eski konuşmalara bakıyordum da hüzünlendim biraz :)
ozzzyyy yazdı: ↑10 Eyl, 21:24
Kyuubi ve Tobi Konoha ya saldırdığında Kakashi ve Gai köyde geziyorlar ve çocuk değilde daha çok genç gibiler. Bu yüzden Obitonun büyük görünmesinde bir problem görmüyorum. Yalnız kafa karıştırıcı 2 şey var. 1.si MS'yi ne ara aktif etti?(Aslında bunla ilgili bir fikrim var. Bence Rin öldüğü ve Kakashi onu kurtaramadığı sırada Obito olanları bir yerden izliyordu. Sonuç olarak en değer verdiği arkadaşıda ölünce MS aktif olmuş olabilir ama dediğim gibi bu benim fikrim).2.side Obito'nun bir çocukluk fotoğrafında arka planda hokagelerin suretlerinin kazındığı yerde Minatonun suretide var. Ama Obito öldüğünde(sözde) Minato daha Hokage değildi...
Obito'nun "Mangekyou Sharingan"ı hakkında nokta atışı yapmışım he yalnız. İleri görüşlülük böyle bir şey. :D
ozzzyyy yazdı: ↑10 Eyl, 21:24
Kyuubi ve Tobi Konoha ya saldırdığında Kakashi ve Gai köyde geziyorlar ve çocuk değilde daha çok genç gibiler. Bu yüzden Obitonun büyük görünmesinde bir problem görmüyorum. Yalnız kafa karıştırıcı 2 şey var. 1.si MS'yi ne ara aktif etti?(Aslında bunla ilgili bir fikrim var. Bence Rin öldüğü ve Kakashi onu kurtaramadığı sırada Obito olanları bir yerden izliyordu. Sonuç olarak en değer verdiği arkadaşıda ölünce MS aktif olmuş olabilir ama dediğim gibi bu benim fikrim).2.side Obito'nun bir çocukluk fotoğrafında arka planda hokagelerin suretlerinin kazındığı yerde Minatonun suretide var. Ama Obito öldüğünde(sözde) Minato daha Hokage değildi...
Obito'nun "Mangekyou Sharingan"ı hakkında nokta atışı yapmışım he yalnız. İleri görüşlülük böyle bir şey. :D
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.. :)))
Biz obito nun boyuyla uğraşırken adam obito mangekyou sharinganı nasıl aktif etmiş onu çözmüş..
Saygıyla selamlıyorum efendim :)