Kulak Çınlaması

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Yashida_TR
Yaşadığınız İl: 47 Mardin
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Kulak Çınlaması

Okunmamış mesaj gönderen Yashida_TR »

özellikle geceleri uyurken kulak çınlaması yaşıyorum bir ara taç çakram açılmıştı yarı bilinçliydi ve kulak çınlamam tavan yapmıştı geçenlerde 3 er dalga halinde kulak çınlaması arttı çok korktum doğrusu parapsikoloji ile ilşkilendiriyorum tk yapmıyorum uzun zamandır konsantrasyon çalışması da öyle f telepati yapmaya çalışıyorum akşam uyurken hiç tanıdık olmayan insan sesleri duydum hatta adımı söyleyen bir kadın/kız ismi de duydum bu kulak çınlaması nasıl geçer bir uzmana gitmeden ? korkmasam sorun değilde akşamları su içmeye gitmeye korkuyorum artık sebebi çınlamayı parapsikoloji ile ilişkilendirmem

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Kulak Çınlaması

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Arkadaşım da halüsinasyon görüp sesler duymuyormuş. O sesleri dinleyip dediklerini yapmış sonra geçmiş. Namaz kılmıyorsan namaza başlayabilirsin büyük faydası var.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Kulak Çınlaması

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Duyu dışı kabiliyetleri geliştirmek için yapılan tüm çalışmalarda hassasiyet artacağı için madde ötesi erişimler/duyumlar olabilir. Bu doğaldır çünkü madde ötesi için çaba sarfediyorsun. Madde aşılmaya ruhla olan irtibat artmaya ve algılar madde ötesine taşınmaya başladığında bazı değişimlerde olmaya başlar. Durursan geçer, ilerlersen artar. Korku senin en zayıf noktandır ve fısıltılarla en çok bu noktaya oynanır. Auranı/manevi kalkanını güçlendirip devam edebilirsin. Esmalar okuyarak enerji alanını güçlendirebilirsin. Abdest alarak ve abdestli durarak enerji kalkanını yani auranı izinsiz girişlere kapatabilirsin.

Kullanılmayacak çakraları açmayın, dışarıdan nasıl bir erişime açacağınızı bilemezsiniz. Çakralar üzerlerinde çalışma yapılmadığında da normal çalışırlar zaten. "Açma" diye tabir edilen çalışmalarla madde ötesinin dikkatini cezbedecek enerjiler yaymaya başlarlar. Eğer açacağınız çakraları korumuyorsanız, kullanmıyorsanız herşeyin yerli yerinde durması daha iyidir.

Çınlamalar için (gene de doktora gidilirse iyi olur) çok sebep olabilir. Algıların artışı ile de ilgili olabilir.
Aramak, güzel bir çabadır.