Esenlikler herkese ben bu olayları 1 sene öncesine kadar 2 ay aralıkla yapmıştım meditasyon vs. şimdi ise geliştirdim psiwheel psiball bunlar kolay oldu beinm için aerokineziyi seçtim kendimce ilk denememde bile başarmıştım bunu sorusu olan arkadaşlar yazabilir.
Not: Evet Ateis'im.
Kendi bildiklerim
- ateistbeyfendi
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Kendi bildiklerim
Kötü tarafı değil,kendini gör.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: Kendi bildiklerim
Hoşgeldin. Ateist olduğunu özellikle belirtmene gerek yoktu. Eğer bu konuyu dile getirme ihtiyacı hissetmişsen burada kimse düşüncenden dolayı yargılayamaz. İnsanlar farklı düşündükleri, farklı açılardan baktıkları ve bu farklılıkları bir potada eritebildikleri sürece gelişebilir. Doğrunun nereden ve hangi yönden geldiğine bakılmaz.
Faydalanman ve faydalandırman dileği ile.

Faydalanman ve faydalandırman dileği ile.

Aramak, güzel bir çabadır.
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
İnsanların din seçimine karşı her zaman saygılı olmalıyız. Tabii bunun karşılığında bizde saygı görmeliyiz. Fakat sen ilgi odağını oraya cekmissin kullanıcı adın ile not düşmen gibi ben yapmazdım fakat yoneticimiz fotoğraf atmasaydi kalkışan olabilirdi sana.
- ateistbeyfendi
burda belirtmemin nedeni bazı kişiler dine bağlı olduğunu düşünüyorlar onların sorularını cevaplama isteği duydum içimde saygı çok önemli elbette çok dalga geçselerde ben bile saygı duyuyorum o kişilere iyi forumlar 

- ateistbeyfendi
hayır ön yargılı kişiler var din ile ilgili olduğunu sananlar onları aydınlatmak için söyledim 

-