Yeni Başlayanlar İçin Telekinezi Öneri ve Görüşlerim
telekineziye yeni başlayanlar için öneri, telekinezide başarılı olmak için yapılması gerekenler, telekinezide öneriler
- Yashida_TR
- Yaşadığınız İl: 47 Mardin
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yeni Başlayanlar İçin Telekinezi Öneri ve Görüşlerim
Telekinezide başarılı olmak için birçok şey gereklidir.
Bunları kendimce sıralamam gerekirse: Sabır, İnanç, Konsantrasyon, İmgeleme ve İman gücüdür diyebilirim.
Sabır: Yeni başladıysanız tam anlamıyla inanmamanın etkisiyle psi wheel bile dönüdremeyebilirsiniz fakat sabrederseniz başaracağınızı göreceksiniz. Kendinize yapacağınızı telkin ederseniz olumlu etkisi olacaktır.
İnanç: Bu konuda birçok kimsenin yaptığı (ben dahil) bir hata var. Psi wheel yapınca iradenizi kontrol edemeyip bunu arkadaşlarına anlatmaktır. Sonra onların yanında birçok nedenle yapamazsınız ve inancınız kırılır. Bu sitede birçok telkin müziği var edinmenizi öneririm. Ders çalışma-psişik güçleri arttırma (sanırım yapmadılar emin değilim)gibi telkinler var.
Konsantrasyon: Sitede kapak çalışması var fakat farkı bir şeyi uygulamanızı öneririm.4 ay kadar tk uğraştım fakat hatalı uyguladığım için tam verim alamadım.
önerdiğim bir teknik var kapak çalışmasına benzer:
Bir sandalyeye dik konumda oturun isterseniz sırtınıza bir yastık koyun bu pozisyonda duvara bakın kendinizi kasmadan bakabileceğiniz bir nokta seçin sonra o noktaya kalemle (parlak renkli olmasını tavsiye etmem çünü odaklandığında heryer sarılaşıyor)bir nokta çizin odaya mümkünse kimse gelmesin gelirse sizi rahatsız etmesin yoksa kötü olabilir.ve mümkünse ses olmasın.şimdi sandalyeye rahat bir pozisyoda sırtınız dik şekilde oturun elleriniz ayaklarınızın üstümde olabilir çizdiğiniz noktaya sabit bakın hiç bedeninizi kasmayın bir yeriniz kaşınıyor veya hapşuracaksanız yine de o noktaya odaklanın.vücudunuzu olabildiğince oynatmayın o noktaya odaklanın muhtemelen beyninizden türlü düşünceler geçiyordur.sanki o an tasanız derdiniz yok herşeyi boşverin hiçbirşeyi düşünmeyin.zihinsel olarak kendinizi kasmayın tabii.o an aklınıza bir düşünce geliyorsa kendinizi zorlayarak o düşünceyi itmeyin nazikçe kovun .diyaframdan yani karnınıza nefesinizi yükleyin burundan alıp ağızdan nefes verin .başlamadan önce bir kronometre tutun kaç dk dayanabiliyorsunuz diye sonra bunu günde 30 dk ye yükseltin ve vaktiniz varsa 45 dk yapabilirsiniz
imgeleme: pek fazla şey bilmiyorum ama başarınızı arttırdığı bir gerçek.geliştirmek için günde 15 er dakika 3 er kez hayal edin mesela gök yarılıyor karşıdaki bina yan tarafa düşüyor falan.misal kağıt döndürüyorsunuz eğer imgelemeniz güçlenmişse gözleriniz açık iken kağıdın döndüğünü tv izler gibi görebiliyorsunuz moral bakımından önemli bir konu
iman gücü: bir dine mensup olup o dinin şartlarını yerine getiren kişilerin spiritüel enerjileri artar gittikleri yerde auraları hissedilir dikkat çekerler. tarikat liderleri herkesin yapabileceği şeyi yapıp namaz kılmış ve 3. gözlerini açmışlardır buna bağlı olarak gelecekte olması ihtimal olan olayları tahmin ettikleri için bunlara ermiş denmiştir adeta peygamber gibi bunlara tapınmışlardır. eğer dinin şartlarını yerine getirirseniz parapsikolojik olgularda bir adım önde olursunuz.
Karışık Önerilerim :d
•spor yapın haftada 3 gün yeterli görüyorum
•olabildiğince az tv izleyin mümkünse 1 saat izleyin.Tv insanı aptallaştırırsıkılıyorsanız kitap okuyun daha güzel vakit geçirirsiniz
•tk yeni başladıysanız başlamadan önce sorun olmazsa kabuğuyla limon yiyin beyninizi uyarır gün içinde hergün olarak yapsanız iyi olur ama şart değil
•tk yapmaktan zevk alırsanız vakit çabuk geçer zevk almıyorsanız başka şeylere yönelin veya iyi yanları görün.
•sigara alkol kola gazoz tuzlu yiyecek tüketmeyin yemeklerde tuzu kesin şekeride azaltın
•doymadan yemek yiyin
•internetten iyice araştırıp tk yapmanıza fayda sağlayabilecek taşlar edinebiilirsiniz 3.4 mm boyunda bir kristal kuvars taşı edindim kargo ile 36 tl en ucuzu bunu bulabildim diğer şeyler elmas yakut felan
•düzenli duş alın ben hergün duş alıyorum bunun yanında negatif enerjilerden arındığınızı hissetmeye çalışın hayal edin
•enerji götüren sizi yoran faydasız alışkanlıklardan kurtulmayı kendinize şart edinin olmadı mesela sigara içiyorsanız günde 1 sigara ile kendinizi sınırlayıp iradenizi güçlendirebilirsiniz
•telekineziyi görüp çok havalı diye başladıysanız yapmayın önce telepati durugörü astral seyahat vs diğer parapsikolojik olguların hepsine bakın telekinezininde alt dallarına bakın hangisi size uygunsa onda yürüyün
Bunları kendimce sıralamam gerekirse: Sabır, İnanç, Konsantrasyon, İmgeleme ve İman gücüdür diyebilirim.
Sabır: Yeni başladıysanız tam anlamıyla inanmamanın etkisiyle psi wheel bile dönüdremeyebilirsiniz fakat sabrederseniz başaracağınızı göreceksiniz. Kendinize yapacağınızı telkin ederseniz olumlu etkisi olacaktır.
İnanç: Bu konuda birçok kimsenin yaptığı (ben dahil) bir hata var. Psi wheel yapınca iradenizi kontrol edemeyip bunu arkadaşlarına anlatmaktır. Sonra onların yanında birçok nedenle yapamazsınız ve inancınız kırılır. Bu sitede birçok telkin müziği var edinmenizi öneririm. Ders çalışma-psişik güçleri arttırma (sanırım yapmadılar emin değilim)gibi telkinler var.
Konsantrasyon: Sitede kapak çalışması var fakat farkı bir şeyi uygulamanızı öneririm.4 ay kadar tk uğraştım fakat hatalı uyguladığım için tam verim alamadım.
önerdiğim bir teknik var kapak çalışmasına benzer:
Bir sandalyeye dik konumda oturun isterseniz sırtınıza bir yastık koyun bu pozisyonda duvara bakın kendinizi kasmadan bakabileceğiniz bir nokta seçin sonra o noktaya kalemle (parlak renkli olmasını tavsiye etmem çünü odaklandığında heryer sarılaşıyor)bir nokta çizin odaya mümkünse kimse gelmesin gelirse sizi rahatsız etmesin yoksa kötü olabilir.ve mümkünse ses olmasın.şimdi sandalyeye rahat bir pozisyoda sırtınız dik şekilde oturun elleriniz ayaklarınızın üstümde olabilir çizdiğiniz noktaya sabit bakın hiç bedeninizi kasmayın bir yeriniz kaşınıyor veya hapşuracaksanız yine de o noktaya odaklanın.vücudunuzu olabildiğince oynatmayın o noktaya odaklanın muhtemelen beyninizden türlü düşünceler geçiyordur.sanki o an tasanız derdiniz yok herşeyi boşverin hiçbirşeyi düşünmeyin.zihinsel olarak kendinizi kasmayın tabii.o an aklınıza bir düşünce geliyorsa kendinizi zorlayarak o düşünceyi itmeyin nazikçe kovun .diyaframdan yani karnınıza nefesinizi yükleyin burundan alıp ağızdan nefes verin .başlamadan önce bir kronometre tutun kaç dk dayanabiliyorsunuz diye sonra bunu günde 30 dk ye yükseltin ve vaktiniz varsa 45 dk yapabilirsiniz
imgeleme: pek fazla şey bilmiyorum ama başarınızı arttırdığı bir gerçek.geliştirmek için günde 15 er dakika 3 er kez hayal edin mesela gök yarılıyor karşıdaki bina yan tarafa düşüyor falan.misal kağıt döndürüyorsunuz eğer imgelemeniz güçlenmişse gözleriniz açık iken kağıdın döndüğünü tv izler gibi görebiliyorsunuz moral bakımından önemli bir konu
iman gücü: bir dine mensup olup o dinin şartlarını yerine getiren kişilerin spiritüel enerjileri artar gittikleri yerde auraları hissedilir dikkat çekerler. tarikat liderleri herkesin yapabileceği şeyi yapıp namaz kılmış ve 3. gözlerini açmışlardır buna bağlı olarak gelecekte olması ihtimal olan olayları tahmin ettikleri için bunlara ermiş denmiştir adeta peygamber gibi bunlara tapınmışlardır. eğer dinin şartlarını yerine getirirseniz parapsikolojik olgularda bir adım önde olursunuz.
Karışık Önerilerim :d
•spor yapın haftada 3 gün yeterli görüyorum
•olabildiğince az tv izleyin mümkünse 1 saat izleyin.Tv insanı aptallaştırırsıkılıyorsanız kitap okuyun daha güzel vakit geçirirsiniz
•tk yeni başladıysanız başlamadan önce sorun olmazsa kabuğuyla limon yiyin beyninizi uyarır gün içinde hergün olarak yapsanız iyi olur ama şart değil
•tk yapmaktan zevk alırsanız vakit çabuk geçer zevk almıyorsanız başka şeylere yönelin veya iyi yanları görün.
•sigara alkol kola gazoz tuzlu yiyecek tüketmeyin yemeklerde tuzu kesin şekeride azaltın
•doymadan yemek yiyin
•internetten iyice araştırıp tk yapmanıza fayda sağlayabilecek taşlar edinebiilirsiniz 3.4 mm boyunda bir kristal kuvars taşı edindim kargo ile 36 tl en ucuzu bunu bulabildim diğer şeyler elmas yakut felan
•düzenli duş alın ben hergün duş alıyorum bunun yanında negatif enerjilerden arındığınızı hissetmeye çalışın hayal edin
•enerji götüren sizi yoran faydasız alışkanlıklardan kurtulmayı kendinize şart edinin olmadı mesela sigara içiyorsanız günde 1 sigara ile kendinizi sınırlayıp iradenizi güçlendirebilirsiniz
•telekineziyi görüp çok havalı diye başladıysanız yapmayın önce telepati durugörü astral seyahat vs diğer parapsikolojik olguların hepsine bakın telekinezininde alt dallarına bakın hangisi size uygunsa onda yürüyün
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Yeni Başlayanlar İçin Telekinezi Öneri ve Görüşlerim
Her gün duş almak zararlı. Geçen sene din kültürü hocam her gün banyo yapmak insanı aptallastirir dedi. Bu sene her gün duş aldım unutkanlık başladı ve saçlarım seyreldi. Saçın kendi yağıyla beslenmesi gerek. İman gücüne katılıyorum. Unutkanlık başladığı zaman kendimi kötü hissediyordum. Arkadaşım enerjiye baktı yorgun olduğumu, kötü olduğumu söyledi. O zamanlar Allah la olan inancım seyretmişti. Namaz kıldım her saniye tüylerim urperdi acayip enerji geldi. Dua ederken o kadar yoğun enerji vardı ki sabit tutamadım kendimi. Ve ilk başladığım zaman psi Wheel üç günde başardım. Bi önceki gün teravih namazında Allah'tan yardım istemiştim.
- Yashida_TR
son zamanlarda çok unutkan oldum çok sağol kardeş herşeyi unutuyordum bende dua ederken içime enerji akıyor başımdan ayaklarıma kadar hissedebiliyordum muhteşem bir his kendi takıntılarım nedeniyle namaza başlamıyorum en uygun zamanda başlıyacam inşallahBudray yazdı: ↑13 Nis, 18:34 Her gün duş almak zararlı. Geçen sene din kültürü hocam her gün banyo yapmak insanı aptallastirir dedi. Bu sene her gün duş aldım unutkanlık başladı ve saçlarım seyreldi. Saçın kendi yağıyla beslenmesi gerek. İman gücüne katılıyorum. Unutkanlık başladığı zaman kendimi kötü hissediyordum. Arkadaşım enerjiye baktı yorgun olduğumu, kötü olduğumu söyledi. O zamanlar Allah la olan inancım seyretmişti. Namaz kıldım her saniye tüylerim urperdi acayip enerji geldi. Dua ederken o kadar yoğun enerji vardı ki sabit tutamadım kendimi. Ve ilk başladığım zaman psi Wheel üç günde başardım. Bi önceki gün teravih namazında Allah'tan yardım istemiştim.
- Yashida_TR
Ayrıca aptallaşma konusu doğru olabilir ortaokulda hergün saatlerce duş alırdım ama hocanın bana verdiği en basit görevi nöbetçi öğrenciliği anlayamamıştım kaç kere anlattı bana ne yapacağımı gene anlayamamıştım çok yazık
- Budray
Şeytan Allah'a ibadet edenle uğraşır. İsteksizlik sebebinin şeytan dan geldiğini düşünerek ona inat kendini namaza başlat. Namazdayken de çok uğraşacak her ne kadar sinir bozucu olsa da namaza odaklandığında acılar içerisinde kıvranıyor gibi hissediyorum. Bende onla didisiyorum açıkçası
en yakın zamanda başlamanı tavsiye ederim yoksa 1 sene daha erteler insan. Unutkanlık çok kötü bir şey aynı şeyleri bende yaşadım ve bir daha yaşamamak için şükrediyorum. Allah sağlık versin en kısa zamanda topların inşallah kendini. Enerjinde azalıyor o yüzden telekinezi de düşebilirsin. Fakat sorun olmaz bir kere çözünce işin mantığını gerisi kolay. İlk adım atmak çok sabır istiyor. Neyse nerden nereye geldim
kan tahlili için doktora görünüp b12 alabilirsin yardımcısı olur. Ben pek fark etmedim etksiini ama tahlil yaptırmanda fayda var. Kötü bir şekilde D vitaminimin düştüğünü öğrendim. İlaç sonrası boyum bile uzadı. Kendine iyi bak. Başarılar diliyorum.

- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Güzel bir yazı olmuş Yashida teşekkürler.
Her gün banyo yapma meselesini Din kültürü öğretmeni dolaylı olarak söylemiş olabilir. Her gün banyo yapma gereksinimi demek istemiştir ki eğer öyle ise algı eksikliğine sebep olması doğaldır.
Her gün banyo yapma meselesini Din kültürü öğretmeni dolaylı olarak söylemiş olabilir. Her gün banyo yapma gereksinimi demek istemiştir ki eğer öyle ise algı eksikliğine sebep olması doğaldır.
Aramak, güzel bir çabadır.
- TheDarknesKing
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Abi Ben ilk denememde fırıldak gibi döndürdüm bu benim doğuştanmı demek istediğim yanı hızlı döndü daha çok istediğim yöne düşünerek içimden sağa dön dediğimde sağa gitti dur dediğimde durdu sola dön dediğimdede sola gitti bunun nedenini açıklarmısın abi 

- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Bir hafta boyunca her gün aynı denemeyi yap. Eğer sonuç her defasında aynı olursa ayrıcalıklı bir yönün var demektir.
Aramak, güzel bir çabadır.
-
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Bu konuda arastirma yaptim fakat inaniyorum dusunuyorum imaje ediyorum her zaman yapabilecegim, kagit hareket edicek diyorum olmuyor psiball deniyorum 2 elimde tutuyorum sonra tek elimle onu kaldirip atiyorum hicbirsey olmuyor lutfen yardim edin
- Budray
Araştırma sonrasında inanma durumu gaza gelme durumudur. Gerçekten de inanmak gerekiyor. Ama ilk önce enerjini tanıyıp onu yönlendir sana faydası olacaktır.
Enerji yönlendirme: telekinezi-nedir/enerji-yonlendirme-pra ... t8715.html
Enerji yönlendirme: telekinezi-nedir/enerji-yonlendirme-pra ... t8715.html
-