Doğum Haritasında Medyumluk Yeteneği Alınan Konum

ay 12. evde medyumluk yeteneği, mistik konulara ilgi, astroloji paranormal etkiler, hangi konum medyumluk yeteneği verir

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Resim

Her ne kadar hayatımızı yönlendirmek için irade sahibi isek de doğuştan gelen yetenek ve yönelimlerimizi kontrol etme imkanımız yoktur. Yetenekler gelişime açıktır, herkes kendi sınırları dahilinde geliştirme yapabilir ancak bazı yetenekler var ki doğuştan hazır halde gelirler. İyi bir ressam acaba bu kabiliyeti anne karnında mı öğreniyor veya matematik konusunda çok başarılı olan birine henüz anne karnında iken çarpım tablosu mu öğretiliyor, başarılı sporcular henüz doğmadan antrenmanlı mı geliyorlar? Allah her şeyi bir nedene bağlı olarak yaratıyor, sahip olduğumuz kabiliyetler de büyük oranda astrolojik kabiliyetlerle ilgili olabilir. Üzerinde durulması gereken bir konu. Yakında bu konu hakkında daha ayrıntılı araştırma yapıp madde ötesi ilgi ve yeteneklerle ilgili daha fazla paylaşım yapmayı düşünüyorum. Bu sayede kendini geliştirmek isteyenler daha isabetli adımlar atabilirler. Bir süre denk geldiğim küçük notları paylaşmak istiyorum.

Eğer doğum haritanızda Ay 12. Evde ve aşağıdaki burç konumlarında ise bakın hangi etkileri alıyorsunuz.

Ay 12. Evde ve Yengeç Burcunda: Ay burada maddenin ötesine yöneltir. Ruhsal deneyimleri çok derindir. Kişiye mistik deneyimler verir. Başkalarının bilmediği özelliklerini bilir. Onların gizli, saklı neleri varsa sezebilir; Onların bilinçaltına attıklarını dahi bilir ve ortaya çıkartır bu yüzden medyumik özellikleri olur. Ay burada kendini göstermez. Çünkü bilinçaltına indiği için bu evde, içe döndüğü için, orada korkularıyla ve duygularıyla yüzleşir.

Ay 12. Evde ve Balık Burcunda: Medyumik özellikler verir. Algılaması, sezgileri kuvvetlidir. İnsanların neye ihtiyaçları olduğunu bilir ve buna göre çalışır. Hayır kurumlarında, vakıflarda çalışır veya bu kurumlara bağışlarda bulunur. İnsanlara hep yardım eder. Gönüllüdür ama ilan edilmekten hoşlanmaz. Kendini göstermez. Hastanelerde, hapishanelerde, huzur evlerinde psikolog (insanları anlamayı, algılamayı bildiğinden), yardım sever olarak çalışır. Mistik yönü kuvvetlidir. Çok iyi sanatkâr, şair, bestekar olur; senaryolar yazar. Sert açılarda farkında olmadan yardım amacıyla kendi ihtiyaçlarını da verir ve yardıma muhtaç birisi haline düşer. Bu yüzden akıl hastanesine veya hapishanelere düşebilir.

Hangi ruhsal yeteneklere sahip olduğunuzu öğrenmek için Ücretsiz Doğum Haritası linkinden ruhsal yetenekler haritanıza bakabilirsiniz.
Aramak, güzel bir çabadır.