Madde ötesi algılar, Medyumluk yeteneği ve Şiron 12. Ev Etkisi

şiron 12. evde madde ötesi algılar ve medyumluk yeteneği, Prekognisyon yeteneği

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Resim

Eğer doğum haritanızda Şiron 12. Evinizde yer alıyorsa büyük ihtimalle yüksek seziş, gerçekleşen rüyalar ve madde ötesi algı yeteneğiniz ve Prekognisyon özelliğiniz bulunuyor olabilir. "Benim yeteneğim nedir? Hangi alanda kendimi geliştirmem gerekir" tarzı sorularla meşgulseniz bu alanlarda gelişiminiz daha hızlı olacaktır. Eğer 12. evde birlikte Şiron balık burcunda ise etkiler daha güçlü bir şekilde görülecektir.

Beş duyunun tespit edemediği şeyleri, hissederek, keşfetmek isterler. Gizli gerçekleri yaşama çalışmaları yaparlar. Bedensel kayıtlardan kurtularak üst boyutlarda neler olduğunu bilmeyi amaçlarlar. Ölüm ötesinde, mezarda neler olduğunu çok merak ederler. Çoğunlukla gerçekleşen rüyalar görürler. Kendilerinin ve başkalarının iç dünyalarını anlayabilmek isterler. Medyumluk özellikleri vardır.

- Medyum
- Prekognisyon

https://www.akrepblog.com/astrolojide-e ... inda-12-ev
Aramak, güzel bir çabadır.

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Madde ötesi algılar, Medyumluk yeteneği ve Şiron 12. Ev Etkisi

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Hocam yazdıklarınız çok faydalı fakat şiron nedir? Doğum haritasına baktım ama orda evler, gezegeblerin birbirleriyle uyumu çıktı. Biraz bilgi verir misiniz?
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Şiron-Kiron Nedir? Şiron-Kiron Nasıl Bulunur?

Şiron aslında gezegen değil bir kuyruklu yıldız. Yanlış hatırlamıyorsam astrolojik etkilere sebep oluşu ve konumu 1970'li yıllarda ortaya çıkarılıyor. İşin içerisinde biraz mitoloji de var ama o kısmı bizi ilgilendirmez. Etki bölgesinde yer aldığı için doğum/horoskop haritalarına sonradan dahil ediliyor. Bütün program çıktılarında şiron/kiron konumu gösterilmez.

Doğum haritalarında Resim simgesi ile gösterilir. Bazı programlarda daire bazılarında oval üzerinde "K" harfi ile gösterilir. Ancak çok fazla ayrıntıya girilmez. En azından konum ve hangi burçta yer aldığı konusunda fikir sahibi oluruz.

https://www.akrep-burcu.com/astrolojide-evler/ linkinde Şiron ev ve Burç konumları hakkında bilgi alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Budray

Tamam hocam teşekkür ederim bende bir bakmıştım yarı at yarı insan yaralı felan bir şeyler yazıyordu bu daha iyi oldu :D
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Rica ederim. Çok fazla bilinmeyen bir konum. "Detaylarda gizlidir" denilebilecek etkilerden. "Şu burçtanım, peki neden bu özelliklere sahibim, şu burçtanım ama bana hiç uymuyor" dedirten detaylardan.

Kullanıcı avatarı
Budray

Yönetici yazdı: 10 Tem, 23:42 Rica ederim. Çok fazla bilinmeyen bir konum. "Detaylarda gizlidir" denilebilecek etkilerden. "Şu burçtanım, peki neden bu özelliklere sahibim, şu burçtanım ama bana hiç uymuyor" dedirten detaylardan.
Anladım hocam ben şirona baktım yay olarak çıktı fakat evi nasıl hesaplicam bilmiyorum doğum haritasında şiron işareti yayda ama diğerini bulamadım?
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Konumların bulunduğu tabloda veriliyor. Ev No'da Chiron/Kiron karşısında yer alır genelde.
Kullanıcı avatarı
Budray

Evet şimdi gördüm hepsini yazmamışlar fakat tablodan halletim hepsini