Helal olsun : ) ne mutlu bana faydalı olduysamUchiha Sasuke yazdı: ↑22 Tem, 21:06 Tamamdır. Hakkını helal et. Harbiden çok yararı oldu anlattıklarının.Artık bazı şeylerin farkına varıp düzeltemeye başladım günde içinde.Hatta şöyle birşey de yaptım.. Eskiden dinlediğim müzikleri indirdim, izlediğim dizilerin müziklerini falan. Çünkü ne zaman onları dinlesem izlediğim sahneler aklıma geliyordu. Artık gün için o müzikleri dinleyip, onlara farklı anlamlar yükleyerek bana o sahneleri falan hatırlatmasını engelleyeceğim..
Aynen öyle izlerim. Bitince daha da izlemem.Bugün izlemedim mesela. Bolca boş vaktim oldu, sürekli yapamadığım, ertelediğim şeyleri yaptım.Şu hayatı mecbur yaşayacaksak sadece izlemekle olmuyor. E artık direksiyonun başına geçme vakti geldi.. Sayende..![]()
En sevdiğiniz film nedir?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: En sevdiğiniz film nedir?
- Budray
Zindan adasını izledim. İzlediğim en garip filmdi. Düşündürücü hatta bu konu hakkında konuşabilirizYönetici yazdı: ↑14 Tem, 00:51 İnsanı zorlayan, düşündüren, farklı bakış açıları kazandıran, bittikten sonra da düşündürtmeye devam eden, geren, sinirleri hareketlendiren kısacası işe yarayan filmler..
Örnek olarak,
Altıncı His 1999 yapımı eski bir film ama o dönem çok ses getiren filmlerden biri olmuştu. Bitiş bölümü güzeldi. Parapsikoloji ile de ilgili olması, korku ve gerilim ile harmanlanması filmi güzelleştirmişti. 8.6/10
Zından Adası: Burada hala izlemeyen varsa mutlaka izlesin. Çok iyi kurgulanmış bir film. His adına katılabilecek herşey katılmaya çalışılmış. Filmi anlayabilmek için yalnız izlenmesi veya filmin nasıl izleneceğini bilen birileri ile izlenmesi iyi olur. Çünkü kaçıracağınız tek bir cümle bile geri almanıza sebep olabilir. 8.5/10
Medyum: Paranormal güçler ve gösteri dünyasından izler taşıyor. Sonunu çok fazla övüyorlar ama bence filmin en kötü bölümü, acele ile bitirilmiş hissi verdi bana. Parapsikoloji'nin kanıtlanması, laboratuvar ortamında yeteneklerin test edilmesi, sahtekarları tespit eden ekip.... İzlemek isteyenler gerisini kendileri görsünler. Genel olarak güzel ve parapsikoloji ile ilgisi olan herkesin izlemesi gereken bir film 6,2/10
Evrim Transcendence: Mutlaka izlenmesi gerektiğine inandığım filmler arasında. Mümkünse 3 boyutlu olarak izleyin. İnsanın teknoloji ile nasıl evrildiğini çok güzel bir şekilde işliyor. 7,5/10
X-Men Tüm Seri: Bu filmle ilgili okuduğum ilk yazı "Henüz teknoloji yeterli olduğu için çekilemeyen X-Men filmi yakın zamanda çekilebilir" cümlesi idi. Bir film için bu cümleyi okuyan hiç kimse bir daha unutamaz. (Tam bir algı cümlesi)
Matrix Serisi: İzlemeyen var mı bilmiyorum ama Sinema sektörünü tümüyle değiştiren bir seri oldu. Özellikle ilk bölüm onlarca filmden, kitaptan alınacakları aktarmaya yetiyor. İçerisinde felsefe, parapsikoloji, psikoloji.... 8,8/10
Prestij: Benim için filmin daha ilgi çekici olmasının nedenlerinden biri Tesla temasının filme özgünlüğünü katması. Çok güzel hazırlanmış filmlerden biri. İllüzyonla başlayıp gerçeklere uzanan yol. 8,5/10
Yıldızlar Arası - İnterstellar: Böyle bir filmi nasıl hazırlayabilmişler izleyince merak ettim. 2 Saat 49 Dakikalık bir film ama hiç sıkılmıyor insan. Çok derin, yerli yerinde, mükemmel bir senaryo ve kurgulama. Olayların akışı, filmin bitişi gerçekten muhteşem. Film izlemeyi sevenlerin izlemeden geçmemeleri gereken filmlerden 8,6/10
Yağmur Adam, Yeşil Yol, Forrest Gump, Uzay Yolcuları, Vanilla Sky, Sonsuzluk Teorisi (Dahilerin ilhamlarını trans halinde iken almaları), Sokak Kedisi Bob, Hesaplaşma, 13. Kat, Akıl Oyunları, Boyun Eğmez, Diriliş, Doktor Strange, Hiddet - Fury, indiana Jones serisi, Kod Adı Kılıçbalığı (Mutlaka izlenmesi gereken filmlerden), Marslı, Pa'nın Labirenti, Sully, Uçuş 7500, Yaşam Şifresi 1080, Zincirsiz, 3-10 Yuma Treni, Apocalypto, Cennetin Krallığı, Gladyatör, Davinci'nin Şifresi, Dersu Uzala 1975, Döğüş Kulübü, Er-Rayn'ı Kurtarmak, Firedi'nin Kabusu (Tüm seri), Her Çocuk Özeldir, King Kong, Labirent - Ölümcül Kaçış, Maymunlar Cehennemi (Tüm seri), Mesaj, Oblivion, Son Samuray, Süper 8, Terminatör (Tüm seri), Yer Çekimi..... ve diğerleri.. İlk aklıma gelenler değil tabiki. İzlediğim filmlerle ilgili yaptığım liste : )
Ne izlesen diye düşünenler için de kaynak olsun.

- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Güzel bir film değil mi
Inception - Başlangıç adlı filmi de izlememişsen tavsiye ederim DiCaprio akrep burcu olduğu için sanırım bu tarz filmlerde rolünün hakkını veriyor.

Inception - Başlangıç adlı filmi de izlememişsen tavsiye ederim DiCaprio akrep burcu olduğu için sanırım bu tarz filmlerde rolünün hakkını veriyor.
Aramak, güzel bir çabadır.
- Admin
- Site Yöneticisi
Çoğu filmin sonunun kötü bittiğini söylese de böyle bir film ancak bu şekilde bitirilebilirdi. Film bitince herşey bitmiyor.
- Budray
Evet evet en etkileyici bir film her şey bir anda takla atıyor. Tâbi kide izlerim. Hocam insanı normal burcu mu daha çok etkiler yükselen burcu mu?
- Admin
- Site Yöneticisi
O konuda net bir şey söylemek zor. Tüm evlerin konumları ile ilgili. Güneş burcu herhalukarda hangi burçtan olduğunu belli eder ancak ayrıntılar çok etkili.
Bende Yıldızlar Arasını izleyeceğim de vakit olmuyor pek, film uzun biraz. Merak ediyorum ama.Birde Akıl Oyunlarını. Tam benlik filmler herhalde..
Ağabey, şimdi sende akrep burcusun diye dicaprio aracılığıyla bir nevi kendini övüyormuşsun gibi geldi ama neyse
Bu arada, hayatımda ilk defa sinemaya gitmiştik, 12-13 yaşımda falan.Onda da yanlışlıkla alt yazılı olana gittik.
(Tabii o zamanlar anime izlemiyorum, küçüğüm birde, alt yazılı şeylerden hoşlanmıyordum pek) 3-4 ay önce inception izlemeye başlayınca hatırladım sinemada o filme gittiğimi. Neyse pek sarmadı açıkçası siz beğendiniz mi ki (:
Ağabey, şimdi sende akrep burcusun diye dicaprio aracılığıyla bir nevi kendini övüyormuşsun gibi geldi ama neyse

Bu arada, hayatımda ilk defa sinemaya gitmiştik, 12-13 yaşımda falan.Onda da yanlışlıkla alt yazılı olana gittik.

- Budray
Diğer filmlerden farklı bir teması var. Ben beğendim küçükken izlemişsin olağanüstü bir şey olmadığı için yani olsada öyle bir sahne olmadığı için etkilenmemişsindir. Mesela parapsikolojiyle ilgili bir film orda parapsikolojiyle yapılan şeyleri seversen (uçmak, zamanı durdurmak, telekinezi, vs..) ruhani olarak yapılan davranışlar pek çekici gelmez o dönemlerde. Bu filmde de abartılı bir davranış, olağanüstü bir çatışma olmadığı için kötü gelmiştir.Uchiha Sasuke yazdı: ↑09 Ağu, 01:25 Bende Yıldızlar Arasını izleyeceğim de vakit olmuyor pek, film uzun biraz. Merak ediyorum ama.Birde Akıl Oyunlarını. Tam benlik filmler herhalde..
Bu arada, hayatımda ilk defa sinemaya gitmiştik, 12-13 yaşımda falan.Onda da yanlışlıkla alt yazılı olana gittik.(Tabii o zamanlar anime izlemiyorum, küçüğüm birde, alt yazılı şeylerden hoşlanmıyordum pek) 3-4 ay önce inception izlemeye başlayınca hatırladım sinemada o filme gittiğimi. Neyse pek sarmadı açıkçası siz beğendiniz mi ki (:

- Budray
Sonsuzluk teorimini de izledim oda baya güzeldi. Biraz daha alttan alıp sağlığını düşünseydi ilk önce daha iyi olurdu. Ama hayırlısı buymuş demekki. Film de ara ara parapsikolojiyle matematiği benzeştirdim. Sanki parapsikoloji de bu yollardan gecicekmis gibi.
- Admin
- Site Yöneticisi
Yıldızlar arası uzun olsa da film yapımcılarının içeriği oluşturmak için ele aldıkları konular insanı çekiyor. Bitince "Devam etseydi" dedirtiyor. Uzun olmasına rağmen oldukça yoğun bir film. Filmi tam olarak kavrayabilmek için belli bir birikime sahip olunacak yaşta olmak şart. Aksi taktirde sadece efektlerin yoğun olduğu sahnelere takılıp kalır küçükler. Bilim, Kuantum Fiziği, Boyutlar ve Zaman, Uzay vs. gibi konulara ilgisi olanlar için bir kitabın veremeyeceğinden fazlasını teoride ilgi çekerek veriyor.Uchiha Sasuke yazdı: ↑09 Ağu, 01:25 Bende Yıldızlar Arasını izleyeceğim de vakit olmuyor pek, film uzun biraz. Merak ediyorum ama.Birde Akıl Oyunlarını. Tam benlik filmler herhalde..
Bu arada, hayatımda ilk defa sinemaya gitmiştik, 12-13 yaşımda falan.Onda da yanlışlıkla alt yazılı olana gittik.(Tabii o zamanlar anime izlemiyorum, küçüğüm birde, alt yazılı şeylerden hoşlanmıyordum pek) 3-4 ay önce inception izlemeye başlayınca hatırladım sinemada o filme gittiğimi. Neyse pek sarmadı açıkçası siz beğendiniz mi ki (:
Budray'ın yükseleni akrep olduğu için dile getirdim DiCaprio'yu sen üzerine alınma Uchiha

-