Yok.

Bu konuya yorum yapacaktım biraz uzun oldu düzenleyip konu açayım dedim. Sonra oradan tekniklere falan girdim karışık bir şeyler çıktı ama başlıkta dediğim gibi "Telekinezi için tekniğe gerek var mı ?" sorunun cevabı buralarda biryerlerde ama nerede ?

sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/enerjiyi ... t5043.html
Şimdi bu arkadaş 1. çakrası açık olmayan yapmasın ölüm riski var demiş. Neye göre ölüm var demiş ? Bu tekniği daha önce kim deneyip ölmüş ki ölüm riski var demiş. Mantıklı olarak daha önce birçok kişiye denettirmiş ve en az birinin ölmüş olması lazım ki ölüm riski var desin. Veya bu tekniği kendisi sürekli deneyip yorgun düştü ve o yorgunlukla öleceğini zannedip öyle yazdı. Bu ihtimali düşünmüyorum en mantıklısı ilk baştaki gibi ama bununla birinin öleceğini düşünen de yoktur herhalde.
Yorum yazmamın nedeni şu. Burada veya bazı sitelerde şu tekniği denemeyin şöyle riski var, bunu denemeyin şöyle riski var diye yazıyorlar. Risk misk yok. Bu yaptığımız olay somut bir şey değil ki bunu yaparsan şöyle olur bunu yaparsan böyle olur diyelim. Bildiğiniz karambole gidiyoruz. Bir şeyler yapıyoruz ama neyin neyi tetiklediğini, ne işe yaradığını tam olarak bilmiyoruz. Şansa hangisi tutarsa. Manevi bir olay, elimizde rehber de olmadığı için kesin ifadelerden kaçınmamız lazım. Böyle yazan çok oluyor sinirleniyorum. Sadece parapsikoloji ile alakalı da değil. Bazı konularda internette böyle çok yazan oluyor. Tamam elektrik direğindeki kablo yere sarkmıştır, dokunmayın çarpılırsınız derlerse tabii çarpılırız onu biliyoruz, inanırız. Ama neyin ne olduğu bilinmeyen konularda böyle bilmişlik yapıp konuşuyorlar ama yanlış konuşuyorlar.
Diğer mevzu. 2. şıkka gelelim. (Ölüm riski var) Bu arkadaş bırakın 5-10 kere denemeyi 1-2 kere bile denememiştir bunu. Diyorum ya ölüm riski var diyor. Bunu söyleyen adama inanmayacaksın. Tekniği anlatıp artık istediğiniz kişiyi istediğiniz gibi yönetebilirsiniz vs diye konuşuyorlar birde. Bunlara da inanmayacaksınız. Adam sanki bakkaldan ekmek alıp geliyor. Burada tekniğin yapılıp yapılamayacağından bahsetmiyorum. Kendisi yapmış, yapılabilirliğini görmüş gibi anlatmış. Burada veya başka sitedekilerin %80'i bende dahil çoğu tekniği denemeden paylaşıyorlar. Bakın tekniği yeni geliştirdim demiş. Sen ne yaptın ki neyi geliştirdin ? Orta da teknik bile yok. Enerjini hedefin etrafına sar, eeee, sonrası kendiliğinden geliyor zaten..

Hayal kuruyorlar böyle yaparız diye ama yapmıyorlar, direk teknik buldum diye paylaşıyorlar. Bu yanlış. İlk başta tekniği bulursun denersin. Eğer başarırsan başka bir teknik daha bulur yine denersin. Eğer yeni teknikle de başarırsan demek ki tekniğin bir faydası yok, her türlü o olayı yapabiliyor muşsun sonucu çıkar ortaya. Böylece o tekniği paylaşmazsın, çünkü bir faydası yoktur. Ama bi teknik bulur denersin, başarırsın. Yeni bir teknik daha bulursun ama yenisiyle başaramazsın.O zaman önceki bulduğun teknik işe yarıyordur onu paylaşırsın. Amaç diğer tekniklerle kıyaslayıp gerçekten işe yarayıp yaramadığını kontrol etmek.
Ben çok teknik paylaştım zamanında, hatırlamaya çalışıyorum da büyük ihtimal paylaştıklarımın hiçbirini denemedim. Çünkü ben pek teknik kullanmaktan yana değilim. Teknik dediğimiz psi wheeli hortum çıkararak mı hareket ettireyim yoksa tsunami çıkararak mı hareket ettireyim diye düşünmektir. Aslında teknik dediğimiz hayal gücüdür. Kendi hayalini neden başkasına anlatır ki bir insan ? Benim hayalim bende işe yarar senin hayalin sende işe yarar. Yani ben sana doktor olmak istiyorum dedim. EEE ? Ben doktor olmak istiyorum o zaman sende doktor ol, demek gibi bir şey bu. O yüzden teknik paylaşmanıza da çok gerek yok. Hele benim paylaştıkları mı denemeseniz de olur. Ben denemeden paylaşıyorum çünkü. Ha mantıklı paylaşıyorum o ayrı. En azından psi wheeli döndürmek için evimin içine hortum sokmuyorum

Kısaca.. Tekniğe bence gerek yok. Odaklanmak için hiçbir şey düşünmemeye çalıyorsunuz değil mi. Odaklanınca enerjiyi daha düzgün kontrol ediyorsunuz. Peki bir şeyleri hareket ettirmeye çalışırken neden çizgi filmdeki gibi fantastik şeyler düşünüyorsunuz anlamıyorum. Adam psi wheel yaparken bile hayal ediyor. Oysa ben ellerimi yanına koyunca direk dönmeye başlıyor. Bu kadar basit. Ekstra efor harcamanıza gerek yok. Yukarıda dedim ya herkesin kendi hayali vardır. Sizin yaptığınızı başkası yapmak zorunda değildir. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.
Neyse üstteki arkadaşa giydireceğim derken ortaya saçma sapan bir şey çıktı ama başka zaman yeni konu açıp nasıl teknik oluşturacağınızı anlatacağım. Yeni başlayanlarda haklı 0 dan anlatmıyoruz. Teknik diyoruz ama teknik nedir ? Hayal etmektir. Hayal etmeyi öğretemem ama sadece örnekler verip hayal gücünüzü geliştiririz biraz, aklınıza gelmeyenleri getiririz o kadar. Ya da yeni konu açmayayım şimdi kim açacak

Açıkçası pek de tekniğe benzemiyor. Aslında çoğu şey tekniğe benzemiyor. Teknik nedir ki, nasıl bir şeydir ki ? Yine döndük başa. Bunun cevabı üstteydi ama insan yinede böyle saçma bir şeyin neden çok önemli olduğunu düşünmeden edemiyor. Düşünmeyin zaten, önemli değil.
Teknik dedikleri yapacağınız şeyi nasıl yapmak istediğinizle alakalı. Beyniniz yan komşunuz değil ki gidip ona ne yapmak istediğinizi anlatasınız. Ne yapmak istediğinizi biliyor zaten. Beyniniz sizsiniz zaten. Kendinize tekrardan nasıl yapacağınızı söylemenize gerek yok. Sadece yapın..