Herkesin öğrenme stili farklıdır. Görsel, sözel, dokunsal olarak 3'e ayrılır. Ben hangisiyim tam olarak keşfedemesem de imajinasyon da hissederek yaptığımın farkına vardım.Kendize uygununu bulun daha kolay sonuca varırsınız. İstediğinizi, çalışmalarınızı daha kolay kısa yoldan sonuca varırsınız. Ve unutmayın parapsikoloji de her şey imajinasyondur.
Hissederek daha kolay yapıyorum ve trans halindeyken daha çok hissetiğimin farkına vardım. Psi wheel den çok psi ball’ı, ve enerjimi yönlendirmede daha kolay yapıyorum çünkü hissediyorum. Hissetiğim için dokunsal olduğumu düşünüyorum.
Peki siz nasıl keşfedersiniz ondan bahsedeceğim. Çünkü kendi kraterinize uymayan yöntemi yapmakta büyük ihtimal başarısız olursunuz. Ben hissettiğim için daha çok kendimden bahsedeceğim.
Ama ilk olarak aklıma gelen bir örnekten bahsedeceğim. Kafanız ağrıyor diyelim. Siz git gitde ağrısının azaldığını hissedin başarılıysa hissetmekten yürüyün. Sözel olanlar git gide baş ağrım azalıyor diyin ve ondan yürüyün. Diğerinde ise aklınız da git gide ağrısınin azaldığını canlandırabilirsiniz yada içine yeşil bir duman doluyor ve o duman ağrınızı azaltıyor. O renkleri güzelce canlandıranbiliyorsanız görsel olabilirsiniz. Sakın ben sozelim, gorselim veya hisseden tipim çok bir şey yapamam demeyin. Hayal gücünüzü kullanın sözelle ilgili bile aklıma gayet güzel şeyler geldi.
Ve eski anılarınızı düşünün kendinizi gözünüzde canlandirarak mi hatırlıyorsunuz, o anki durumunu hissederek mi? Yoksa o anki cümlelerinizden mi?
Ve son örnek olarak 5 saniye için yeni bir yüz gördüm ve unuttum görseller kolay kolay unutmaz. Ama o anki ona karşı olan hislerimi canlandırdım ve yine gözüm de canlandı.
İmajinasyon Yapma Yönteminizi Bulun
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: İmajinasyon Yapma Yönteminizi Bulun
Denemeye değer
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul