Merhaba.
Öncelikle belirtmek isterim ki; konunun temelinde biyokinezi olduğu için bu alana paylaşıyorum.
Kinezilerimizi aktive etmek için çeşitli metodlar okuyor ve deniyoruz. Hemen etkisini görmeyince de hevesimiz gidiyor ve maalesef bu isteğimizin üstüne gitmekten vazgeçiyoruz. Kısacası; hemen olmayınca, hiç olmazmış gibi geliyor. Ben bu durumun aslında tam da böyle olmadığına inanmaya başladım. Daha doğrusunu söylemek gerekirse; kendimiz ya da başkası için yapmak istediğimiz her ne var ise hepsinin yöneticisinin bilinçaltı olduğuna inanmaya başladım. Ama bilinçaltı ile nasıl iletişime geçeceğim ?
Bazı makalelerde bilinçaltının aslında içimizden konuşmalar olduğu yazıyordu. Kafamızdan geçen düşünceleri o söylüyormuş yani. Kimisi de bilinçaltının ego olduğunu, çocuktan bile beter sözler sarfedip bizi korumak için düşüncelerimizi yönlendirmeye çalıştığını savunuyor.
Ben bilinçaltının nasıl bir olgu olduğunu anlamak ve biyokinezi çalışmalarımı bu durumu bilerek devam etmek istiyorum.
Bilinçaltı ile Tanışmak
- Eerk07
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bilinçaltı ile Tanışmak
Bilinçaltına etkilendiğimiz şeyler girer. Bu filmlerden olabilir, müziklerin gizlice bilinçaltı mesajları, hayattan dikkat çekici değişik vs. şeyler yerleşir. Bunlar yerleşince hareketlerimizde etkilendiğimiz şeyler olabilir. Tam bilgi sahibi olmasam da kendime göre yorum yapmak istiyorum. Şimdi bunlar etkilendiğimiz şeyler ise sen geçmişine dönüp etkilendiğin şeylere bakabilirsin. Yinede çok bilinçaltı değil de sabırsızlık ve tembellik gibi geliyor bana. Seni heyecanlandıran gaza getiren kelimeleri bulup devam edebilirsin. Bilinçaltına bir şey eklemek istiyor isen transa geçip telkin verebilirsin kendine. Yada güvendiğin bir telkin cd sini, mp3 ü dinleyebilirsin.
Bilinçaltı konuşmaz. O konuşanlar 3 kişidir. Nefis, şeytan(vesvese) ve melek(ilham).
O söylediklerini ateistler, nefse, ruha, meleğe inanmayan materyalistler söylüyor.
Budray'ın dediği gibi.. Bilinç altı adeta depo gibi. Gördüğün, duyduğun herşey orada birikir ve onlar aracalığıyla düşünce yapını, hareketlerini şekillendirir.
Bilinçaltı ile iletişime geçmek istiyorsan hipnoz yaptırabilirsin veya otohipnozu öğrenip kendin dalacaksın bilinçaltına..
O söylediklerini ateistler, nefse, ruha, meleğe inanmayan materyalistler söylüyor.
Budray'ın dediği gibi.. Bilinç altı adeta depo gibi. Gördüğün, duyduğun herşey orada birikir ve onlar aracalığıyla düşünce yapını, hareketlerini şekillendirir.
Bilinçaltı ile iletişime geçmek istiyorsan hipnoz yaptırabilirsin veya otohipnozu öğrenip kendin dalacaksın bilinçaltına..
- Eerk07
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Güvenebilecegim telkin mp3 u var mı bildiğin ?Budray yazdı: ↑11 Eyl, 20:02 Bilinçaltına etkilendiğimiz şeyler girer. Bu filmlerden olabilir, müziklerin gizlice bilinçaltı mesajları, hayattan dikkat çekici değişik vs. şeyler yerleşir. Bunlar yerleşince hareketlerimizde etkilendiğimiz şeyler olabilir. Tam bilgi sahibi olmasam da kendime göre yorum yapmak istiyorum. Şimdi bunlar etkilendiğimiz şeyler ise sen geçmişine dönüp etkilendiğin şeylere bakabilirsin. Yinede çok bilinçaltı değil de sabırsızlık ve tembellik gibi geliyor bana. Seni heyecanlandıran gaza getiren kelimeleri bulup devam edebilirsin. Bilinçaltına bir şey eklemek istiyor isen transa geçip telkin verebilirsin kendine. Yada güvendiğin bir telkin cd sini, mp3 ü dinleyebilirsin.
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Nasıl bir telkin yani odaklanma, çalışma vs. Bunların çeşitleri var bir sürü. Site içinde bazı telkinler var. Ve bunları okumalısın.Eerk07 yazdı: ↑13 Eyl, 08:09Güvenebilecegim telkin mp3 u var mı bildiğin ?Budray yazdı: ↑11 Eyl, 20:02 Bilinçaltına etkilendiğimiz şeyler girer. Bu filmlerden olabilir, müziklerin gizlice bilinçaltı mesajları, hayattan dikkat çekici değişik vs. şeyler yerleşir. Bunlar yerleşince hareketlerimizde etkilendiğimiz şeyler olabilir. Tam bilgi sahibi olmasam da kendime göre yorum yapmak istiyorum. Şimdi bunlar etkilendiğimiz şeyler ise sen geçmişine dönüp etkilendiğin şeylere bakabilirsin. Yinede çok bilinçaltı değil de sabırsızlık ve tembellik gibi geliyor bana. Seni heyecanlandıran gaza getiren kelimeleri bulup devam edebilirsin. Bilinçaltına bir şey eklemek istiyor isen transa geçip telkin verebilirsin kendine. Yada güvendiğin bir telkin cd sini, mp3 ü dinleyebilirsin.
https://telekinezi.com.tr/subliminal-bilin ... t8897.html
subliminal-bilincalti-mesaj-telkin-nasi ... t8900.html
https://telekinezi.com.tr/subliminal-bilin ... t8899.html
https://telekinezi.com.tr/subliminal-bilin ... t8898.html
-