Odaklanınca Yapamıyorum :)

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
Uchiha Sasuke

Re: Odaklanınca Yapamıyorum :)

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Boşveremiyor ki işte. Düşündükçe başka bir düşünce geliyor. Aklın amacı o zaten, düşünmek. Ayakların var ama yürüme demek gibi birşey.
Bir yandan iy birşey en azından düşünebiliyorsun :)
Şu an bende o durumdayım.Yapılacak tek şey, neden düşünüyorum demektense böyle düşünmemeye kendini inandırmak..

Herşeyin en ince ayrıntısına kadar hatta kimsenin böyle şeylerimdüşünmediğini zannediyorsun. Çünkü bir yerden sonra çok saçma ve değişik gelebiliyor. Kafayı yediğini zannediyorsun. En azından bende böyle oluyor. Yapacak birşey yok. Bırak beynin düşünsün, engel olmaya çalışma, uğraşsan da engel olamayacaksın zaten. Onunla yaşamayı öğren. Gençlik(ergenlik) dönemindeysen normal birşey.

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Bu arada sürekli düşüncelerle boğuşuyorsan bunları birilerine en azından çiçeklere, hayvanlara olmadı duvara doğru konuş içini boşalt. İnsan sürekli yeni şeyler üretip(düşünce) anlatmazsa içinde fırtınalar kopabiliyor.Kendimden biliyorum. Önemli, önemsiz anlatabileceğin ne varsa anlat. Düşündüklerini kimseye anlatamadığın için oluyor bunlar, anlattıkça rahatlayacaksın ve seni çok fazla rahatsız etmemeye başlayacak. İnsanlara anlatamacağın şeylerde varsa yukarıda dediğim gibi cevap vermeyecek, seni yargılamayacak şeylere anlat. İçinde biriken şeyler, en alakasız şeyler bilinç altında yer tutuyor kimseye anlaymadığın için ve bu yüzünden konsantrasyon eksikliği yaşıyorsun. Sen farklı şey düşünürken bilinçaltında farklı birşey düşünüyor bunun farkında olmuyorsun. Arka planda uygulama açık kalmış gibi düşün.(ve senin bunlardan haberin yok.) Bunları kapatman lazım. O yüzden herşeyi anlat..
Kullanıcı avatarı
Eerk07
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Eerk07 »

Ben de öyle hissediyorum ya. Odaklanmaya başlayınca başım komple kasılıyor. Enerjiyi sanki rahat bırakamıyorum.
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Eerk07 yazdı: 16 Eyl, 21:15 Ben de öyle hissediyorum ya. Odaklanmaya başlayınca başım komple kasılıyor. Enerjiyi sanki rahat bırakamıyorum.
Banada aynısı oluyordu. Tavsiyem aklını karıştıran, kurcalayan, yoran şeyler den uzak dur. Kendini dinlenmeye al. Stresini azaltman lazım.
Kullanıcı avatarı
Budray

En azından 1 hafta dinlenmeye al kendini.

Kullanıcı avatarı
Eerk07
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Eerk07 »

Budray yazdı: 16 Eyl, 22:30 En azından 1 hafta dinlenmeye al kendini.
1 senedir uzun bir dinlenme konumundayım zaten. Ev ve kızımla ilgilenmekten başka pek kafamı kurcalayan olumsuz bir durum yok açıkçası. Tv izlenmiyor evde. (daha doğrusu tv yok)
Kullanıcı avatarı
Budray

Eerk07 yazdı: 17 Eyl, 13:58
Budray yazdı: 16 Eyl, 22:30 En azından 1 hafta dinlenmeye al kendini.
1 senedir uzun bir dinlenme konumundayım zaten. Ev ve kızımla ilgilenmekten başka pek kafamı kurcalayan olumsuz bir durum yok açıkçası. Tv izlenmiyor evde. (daha doğrusu tv yok)
TV olmaması daha iyi. Bu durumdan bende muzdarip olduğum için pek bir şey diyemiyorum (: