PSİ ball

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Memrem
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

PSİ ball

Okunmamış mesaj gönderen Memrem »

1 hafta önce PSİ ballı başardım :D şimdi 3-4 cm surukleyebiliyorum. Videoda neden yapamadım anlayamadım :/

https://youtu.be/E61JZX9C8vk

Uchiha Sasuke

Re: PSİ ball

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Yapamadığın şeyi niye paylaşıyorsun :lol:

Psi ball atılmaz boşa uğraşmaz..
Kullanıcı avatarı
ultra
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen ultra »

Uchiha Sasuke yazdı: 27 Eyl, 18:20 Yapamadığın şeyi niye paylaşıyorsun :lol:

Psi ball atılmaz boşa uğraşmaz..
Atılamadığını ilk defa duydum.

"Nosce te Ipsum"
"Kendini bil"
Kullanıcı avatarı
ultra
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen ultra »

"Nosce te Ipsum"
"Kendini bil"
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

ultra yazdı: 27 Eyl, 23:24

Atılamadığını ilk defa duydum.

Atılabildiğini kimden duydun ?
Ben enerji gönderilemez demedim, psi ball atılamaz dedim. Videoda psi ball atmıyor. Hatta psi ball diye bir şey de yok.
Psi ball enerji topu demek. Enerjiyi top şekline getirdiğinizi nereden biliyorsunuz ? Sadece enerji biriktiriyorsunuz. O kadar..

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Oluşturulan düşünceler, Kullanılan kavramlar eylemi de etkiler. Belli kalıplara sokmamaya çalışın.

Abartı kısmını bir kenara bırakarak ben şu ana kadar ki edinimlerimden yola çıkarak yazayım.
Düşünce ile oluşan her enerji kontrol edilebilir. Düşünce sahibine aittir, cansız bilinen maddenin bile söz dinlediğinin, tepki verdiğinin anlaşıldığı günümüzde düşünce ile oluşturulan, ruhsal bir bağı olan, telepatik iletişime açık hatta üzerine mesajlar yüklenebilen bir enerjinin kontrol edilemez olması bana göre imkansız.

Asıl mesele olabilir mi olamaz mı meselesi değil Peygamberler de dahil tek bir örnek varsa ilmi de vardır. Yapılabilir. Asıl mesele nasıl yapılacağı, yapabilmek için nasıl bir yaşantı olacağı ve bunun için ne kadar zaman gerektiği ve kişiden kişiye değişebilecek tekniklerin ve yöntemlerin, düşünce sistemlerinin keşfedilmesidir.

Olabilir mi olamaz mı diye düşündüğünüz herşey için 40 gün özel bir yaşam sürün deneyin az veya çok sonuç mutlaka alınır. Sorun şu ki günümüz yaşantısı paranormal (ruhsal kabiliyetler) yaşam için çok uygun değil. Hatta bir insan tümüyle günümüz yaşam sistemine uysun göreceği ve tadacağı tek şey madde olacaktır. Doğuştan gelen bir kabiliyeti yoksa ötesine geçmesi mümkün değil.
Aramak, güzel bir çabadır.