Telekinezi İnanmadan Yapılır mı?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Eerk07
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Telekinezi İnanmadan Yapılır mı?

Okunmamış mesaj gönderen Eerk07 »

Merhaba.
Küçük bir tahta parçası var bence. Kağıtla yaptığım telekinezi çalışmalarımı artık onunla yapmaya başladım ve olumlu sonuçlar aldım. Hatta bugün hem kalem hem de tahta ile denedim. İkisini yan yana koydum ve hangisi istiyorsam onu ileriye ittim. İkisini itmek istediğimde de ikisini ittim.
Eşime önce tahta parçasını gösterdim. Dedim ki " bunu ellemeden, üflemeden itsene". O da masayı sallayarak itti :D Sonra benim parapsikoloji ile ilgilendiğimi hatırladı ve bunu düşünce gücüyle itmesini istediğimi anlayıp denemeye çalıştı. (ki kendisi pek parapsikoloji ile ilgili değildir.) Dışarı çıkmak için hazırlanmıştı ve "yapayım da çıkayım" düşüncesindeydi. Bir yaptı olmadı, iki yaptı, üçüncüde benim yapamadığım kadar ileriye attı tahtayı. Sonra güldü geçti ve dışarı çıktı.
Şimdi sorarım size : eşim inanmadığı halde aceleden yapıp nasıl başardı?

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekinezi İnanmadan Yapılır mı?

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Eerk07 yazdı: 27 Eyl, 19:29 Merhaba.
Küçük bir tahta parçası var bence. Kağıtla yaptığım telekinezi çalışmalarımı artık onunla yapmaya başladım ve olumlu sonuçlar aldım. Hatta bugün hem kalem hem de tahta ile denedim. İkisini yan yana koydum ve hangisi istiyorsam onu ileriye ittim. İkisini itmek istediğimde de ikisini ittim.
Eşime önce tahta parçasını gösterdim. Dedim ki " bunu ellemeden, üflemeden itsene". O da masayı sallayarak itti :D Sonra benim parapsikoloji ile ilgilendiğimi hatırladı ve bunu düşünce gücüyle itmesini istediğimi anlayıp denemeye çalıştı. (ki kendisi pek parapsikoloji ile ilgili değildir.) Dışarı çıkmak için hazırlanmıştı ve "yapayım da çıkayım" düşüncesindeydi. Bir yaptı olmadı, iki yaptı, üçüncüde benim yapamadığım kadar ileriye attı tahtayı. Sonra güldü geçti ve dışarı çıktı.
Seyir defterimde de yazmıştım çünkü beklenti içinde değil o yüzden. Ateist biri namaz kılar mı? Kesinlikle inanç olmalı.
Kullanıcı avatarı
Eerk07

E nasıl yaptı?
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Çaktırmadan üflemiştir belki (:

Bence inanç kavramı bildiğimiz iman gibi değil.
Hani bir iş yaparken kendine inanmazsan, başaracağına inanmazsan yapamazsın ya. Bu her konu için geçerli. Ve bence bu da öyle bir şey. Telekinezi de de inançtan kasıt bence bu..
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Eerk07 yazdı: 27 Eyl, 19:29 Merhaba.
Sonuç alınan nokta enerjinin salındığı noktadır. Parapsikoloji veya telekinezi ile ilgilenip ilgilenmemesi hiç önemli değil. Hatta inanmıyorum da diyebilir. Orada önemli olan bir faaliyeti gerçekleştirmek için çaba harcaması, Yapmaya çalışıyorsa beklentide olmadığı için serbest salınım ve etki çok daha kolay olur. Genelde ilk denemelerin başarı getirmesi bundan dolayıdır. Beklenti, yorum, hırs ve ego vb. işin içine girince sonuçlar da değişir.

En hızlı hipnoz ettiğim arkadaş kesin ve net bir şekilde hipnoza inanmadığını ısrarla vurgulayan bir arkadaştı. Biliyorum ki o arkadaş hipnoza inanmış olsa idi en zor hipnoza gireceklerden biriydi. Çünkü çok aşırı bir beklenti içerisine girecekti. Zihninde herşeyi yorumlayıp istediği sonuçların peşine düşecekti.
Aramak, güzel bir çabadır.

Kullanıcı avatarı
Budray

Yöneticimizin dediğini demek istedim bende. Aynen yanlış örnek verdim inanmak hani kendine inanmaktır, yapabileceğine...
Şimdi psi wheel hasas bir sistemi olduğu için kolay etki eder. Fakat diğer şeyler de daha zordur bana göre hadi yaptı diyelim sonra artık inanabilir fakat tekrar yapması veya kontrollü yapması daha zor olur.
Kullanıcı avatarı
Eerk07

Kendisine "inanmadan nasıl yaptın?" diye sordum. O da dedi ki : "O an yapacağımı düşündüm ve yaptım,sonra da işime baktım.". Aslında anlık bir inanç var gibi anlıyorum. Buraya yazdıktan sonra sordum kendisine.
Kullanıcı avatarı
Budray

Eerk07 yazdı: 29 Eyl, 21:09 Kendisine "inanmadan nasıl yaptın?" diye sordum. O da dedi ki : "O an yapacağımı düşündüm ve yaptım,sonra da işime baktım.". Aslında anlık bir inanç var gibi anlıyorum. Buraya yazdıktan sonra sordum kendisine.
ileti93385.html#p93385
Bu iletiyi okuyabilirsin.
Bende bir şey var sende var mıdır bilmiyorum. Bir şeyi yapınca ondan sonra yapamıyorum. Hem nasıl yapıyordum? O anki ruh halim nasıldı? O anı tekrar yaşamam zor oluyor. Eşin orda o durumda öyle yapmak doğru gelmiş ve yapmış. Bu dilin ben inanıyorum demesi değil ruh inanmalı, beyin inanmalı. Gel gelelim konstrasyon, dikkat, inanamak, o anı tekrar yaşamak dille ifade edilebiliyor mu? Hayır. İfade etsen bile 1 hafta sonra yetersiz gelebilir veya bir başkasına. Bisiklet de dengede nasıl duruyorsun derlerse o anı anlatıp başka biri anlattığını yapabilir mi? Buda onun gibi bir şey.
Kullanıcı avatarı
Eerk07

Budray yazdı: 29 Eyl, 21:39
Eerk07 yazdı: 29 Eyl, 21:09 Kendisine "inanmadan nasıl yaptın?" diye sordum. O da dedi ki : "O an yapacağımı düşündüm ve yaptım,sonra da işime baktım.". Aslında anlık bir inanç var gibi anlıyorum. Buraya yazdıktan sonra sordum kendisine.
ileti93385.html#p93385
Bu iletiyi okuyabilirsin.
Bende bir şey var sende var mıdır bilmiyorum. Bir şeyi yapınca ondan sonra yapamıyorum. Hem nasıl yapıyordum? O anki ruh halim nasıldı? O anı tekrar yaşamam zor oluyor. Eşin orda o durumda öyle yapmak doğru gelmiş ve yapmış. Bu dilin ben inanıyorum demesi değil ruh inanmalı, beyin inanmalı. Gel gelelim konstrasyon, dikkat, inanamak, o anı tekrar yaşamak dille ifade edilebiliyor mu? Hayır. İfade etsen bile 1 hafta sonra yetersiz gelebilir veya bir başkasına. Bisiklet de dengede nasıl duruyorsun derlerse o anı anlatıp başka biri anlattığını yapabilir mi? Buda onun gibi bir şey.
İşte tam da bunu çözdüğüm zaman taşlarım yerine oturacak.