Öyle bir kitap bende istiyordum. Genelde büyü kitapları var. :/
Psi Ball nedir, Psi Ball ne demek, Psi Ball yapılır mı, Psi Ball nasıl oluşturulur, Psi Ball enerji topu, Psi Ball
Moderatör: Sai
O umduğun kitaplar hiçbir zaman eline geçmeyecek buna garanti verebilirimUchiha Sasuke yazdı: ↑01 Eki, 20:24Ben baktığımda en çok karşıma çıkan “ruhsal güçleri geliştirme teknikleri” adlı kitap. Ben bekliyorum şöyle en azından 200-300 yıllık bi kitap karşıma çıksın. Belki yabancı kaynaklarda vardır..Yönetici yazdı: ↑01 Eki, 18:10 Herkeste farklı olabilir. En iyi sonuçlar deneyerek elde edilebilir. Bazıları daha yatkındır belki bir konuya dikkat etmesi de yeterli gelir ama bazıları için her kurala uymak gerekebilir.
Konu tüm detayları yazılamayacak kadar derin. Belki adları farklıdır ama mutlaka kullanılmıştır. Harut ve Marut'a dayandıranlar, Hz. İdris A.S.'a dayandıranlar var. 20-30 yıldır duyulur olması teknolojinin gelişmiş olması ile ilgili. Eskiden sadece bulabildiğimiz kitap ve dergilerde okurduk bu gibi konuları şimdi internette ön bilgi halinde de olsa herkesin ulaşımına açık.
6 yıldır aynı tuğla ile ilerlemeye çalışmışsan elbetteki aynı kalır. Tuğla üzerine tuğla eklemek lazım. Ama tek tuğlayı yeterli görüyorsan ekstra çaba da harcanmayacaktır. Asıl sorun şu ki "Öğrendiğinde eline ne geçecek" eğer seni heyecanlandıracak kadar sebep yoksa motivasyonunun sürekli olması da güç. Eninde sonunda söner.
Tabuları yıkmam gerekiyor ama o da en zor yaptığım şey. Yine sıkıntı bende çıktı iyi mi. Daha da soru sormam![]()
O mesele. Çok bencil adamlar. Bence saklamasalar öğrenip, ilerleyen kişilerden daha iyi faydalanabilirler. Belki de ortalıkta dolaşan kısıtlı bilgiyi onlar ileri sürdü ve ilerleyenleri tespit ediyorlar.
Mantıklı. Ama bulan kişilerinde sıradan olacağını düşünmüyorum. Nicola Tesla gibi bir çok bilim adamının çalışmaları ölümlerinden sonra fbı gibi örgütler tarafından el konuldu. Büyük olasılıkla böyle kitaplar, çalışmalar var ise onlara da el koymuş olabilirler.Budray yazdı: ↑02 Eki, 02:37 Birde o yaşamı düşünmek gerek bence o zamanda kitap yazmaya ya maddi yada manevi yetersizliği vardir. Maneviyattan kastım o dönemlerde zaten büyücüler öldürülüyorlardı, e o zamanda buna telekinezi demeslerdi herhalde![]()
Bulundu diyelim o bulan kişi paylaşacak mı? Hangi ülkeden? Hangi siteden? Bizim hahberimiz olacak mı?
Üstelik şimdi çocuklarda veya çocuk ruhlu inslar insanların merak ettiği konuda gerçekmiş, yapmış şekilde anlatırlar.
Tamam anlaşıldı bizden bi ... olmaz..Budray yazdı: ↑02 Eki, 14:44 Bir kütüphanem olsaydı ve içinde eski böyle kaynaklar olsaydı. Gelenler zarar vermek için okuyorsa, ki illaki kötüye kullanan olacağı için o kütüphaneyi yıkardım.
Çok çeşitli nedenleri olabilir. Sonuç olarak deneyerek bulacağız![]()
Derslerde kimya bilimi, biyoloji bilimi vardır ilk çağlarda nasıl olduğu felan yazar buda aynı bilim yeterli kaynak olmadığı için ilk çağlarında yız![]()