su arama - radyestezi yeteneğini geliştirme
radyestezi, radyestezi nasıl geliştirilebilir, radyestezi nedir, radyestezi ile su bulma, radyestezi ile maden bulma
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
su arama - radyestezi yeteneğini geliştirme
herkeze iyi çalışmalar aranıza yeni katıldım bakır çubuklar ile tarla ve bahçelerde yer altı su damarlarını tespit ediyorum bunu geliştirmek için ne gibi telekinize çalışayım tavsiyeleriniz nelerdir teşekkür ederim
Re: su arama
Olabilecek tek şey suyu hissetmeye çalışmaktır. Yer altından çıkan su nasılsa onu hayal edip, hissetmeye çalışacaksın. Soğuk mu sıcak mı. Öyle şeyler. Ama pek yararı olacağını da zannetmiyorum. Bence yine eski usul devam etmek daha mantıklı..
Bilenler belki yazar bir şeyler..
Bilenler belki yazar bir şeyler..
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Yer altında olduğu için toprağı hissetmek daha mantıklı olur bana göre. Çünkü katının molekülleri arasında ki bağ birleşik. Bunu çoğu kişi denemediği için garanti veremem.
Astral seyahatle olabilir. Çünkü enerji bedenimizle gidiyoruz ve yerin altına da neden gidemeyelim?
6. Hissin güçlendirilmesi de olabilir artık durusezi felan dalları var hangisidir bilmiyorum.
İçlerinden astral seyahat daha iyi geliyor bana. Ama bak sen başka bir şey yapıpta o suyu bulmak için onu beynine bir neden olarak sunabilirsin. Yani şunu diyebilirim elektroniziyle uğraşanlar var. Onlar ellerinden çıkan elektriklede psi wheeli döndürebilirler ( daha yeni vakti geldi başlıktaki eerk07 seyir defterinde o öyle yapmış mesela). Veya o elektriği elinden çıkarıp başkasına çarptırırlar o elektriğe anlam yükleyip karşı tarafta elektrik yoluyla telepati yapmış olur. Yani senin hayal gücüne kalıyor. Üsttekiler benim aklıma gelenlerdi. Sen başka bir şey yapıpta onada bağlayabilirsin. Tavsiyem kolay yapabilecegin şeyden gitmendir.
Astral seyahatle olabilir. Çünkü enerji bedenimizle gidiyoruz ve yerin altına da neden gidemeyelim?
6. Hissin güçlendirilmesi de olabilir artık durusezi felan dalları var hangisidir bilmiyorum.
İçlerinden astral seyahat daha iyi geliyor bana. Ama bak sen başka bir şey yapıpta o suyu bulmak için onu beynine bir neden olarak sunabilirsin. Yani şunu diyebilirim elektroniziyle uğraşanlar var. Onlar ellerinden çıkan elektriklede psi wheeli döndürebilirler ( daha yeni vakti geldi başlıktaki eerk07 seyir defterinde o öyle yapmış mesela). Veya o elektriği elinden çıkarıp başkasına çarptırırlar o elektriğe anlam yükleyip karşı tarafta elektrik yoluyla telepati yapmış olur. Yani senin hayal gücüne kalıyor. Üsttekiler benim aklıma gelenlerdi. Sen başka bir şey yapıpta onada bağlayabilirsin. Tavsiyem kolay yapabilecegin şeyden gitmendir.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Hoşgeldiniz.
Büyük ihtimalle daha önce konuyu araştırmışsınızdır o yüzden çok detaya inmeyeyim ama konuya aşina olmayanlar için kısaca bahsedeyim.
Radyestezi: Her maddenin belli oranlarda yaydığı radyoaktif dalgalar/titreşimler vardır. Madenler ve su kaynakları gibi büyük boyutlu oluşumların yaydıkları titreşimler daha yoğun olduğu için daha kolay hissedilirler. Radyestezi bu titreşimleri veya dalgaları takip ederek kaynak bulma bilimidir.
Aynı zamanda tüm canlıların yaydıkları titreşimlerden yola çıkarak onlar hakkında bilgi de edinilir.
Geliştirmek için neler yapılabilir?
Radyestezi ile ilgilenenler genelde doğuştan yeteneğe sahip kişilerdir. Aşırı hassasiyetlerinden dolayı yoğun enerjileri/titreşimleri/dalgaları çok kolay bir şekilde hissedebilirler. Bu özellik tam olarak açık değilse geliştirmek için
1- Farklı güçlerde elektro mıknatıslar yapılarak bunların yaydıkları dalgalar hissedilmeye çalışılabilir. Mıknatıslar ile sizin aranızda bir mukavva veya başka bir engel konularak onları hissetmeye çalışın.
2- Mıknatısların yerlerini siz görmeden başka biri değiştirsin. Hangisinin daha güçlü olduğunu sadece yaydıkları dalgaları bularak belirleyin.
3- Eğer mıknatısların yaydıkları dalgaları hissedemiyorsanız pil kutuplarına bağlayacağınız bakır teller ile onlardaki akımları hissetmeye çalışın. Bunun için farklı voltlar kullanabilirsiniz.
4- Eğer bu aşamaları geçmişseniz farklı odalara koyacağınız maden ve suları bulmaya çalışın. Bir başkası yerlerini değiştirsin siz tam yer tespiti yapmaya çalışın. Yaydıkları dalgaları artırmak için akım verebilirsiniz.
Bunlara farklı alternatifler de eklenebilir. Pratik yaptıkça gelişecektir. Devam ettirmedim ama yıllarca önce kısa sürede sonuç almıştım. Herkeste gelişim farklı olabilir.
Ek olarak ileri boyutlara taşımak isterseniz Mutlaka Durugörü yeteneğiniz üzerinde de durun. Eğer bu konuda ilerleyebilirseniz aldığınız tüm titreşimlerin kaynağını da görebilirsiniz. Dezavantajı tam olarak geliştirinceye kadar görüntülerde yanılmalar olabilir.
Ayrıca imajinasyon ve enerji iletimi üzerine de çalışabilirsiniz. Emin olamadığınız durumlarda enerjinizi sonar gibi kullanabilirsiniz. En tanıdık enerji kendi enerjinizdir ve geridönüşüne göre ne olduğunu bulabilirsiniz.
Yatkınlığınız hangisinde yoğunsa radyesteziye ek olarak değerlendirebilirsiniz

Aramak, güzel bir çabadır.