Eleştirel yaklaşım

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Uchiha Sasuke

Re: Eleştirel yaklaşım

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Ya da adamın karşısında duruyorsun. Ama ona karşısında değil de arkasında olduğuna inandıracaksın. Artık sonra ne yaparsan. Konuştuğumuz tehlikeli durumlarda kullanılabilir. Arkasını döndüğü anda taban vay.. :lol:

Bir dizi de görmüştüm çok etkilendim. Ne zaman izlesem telepatiye olan aşkım kabarıyor.. (:

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Anladım heves geldiyse yap tabii. Ama sırf filmde ki insan gibi olmak istersen sadece izlemekle kalabilirsin :D
Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 06 Eki, 17:44 Anladım heves geldiyse yap tabii. Ama sırf filmde ki insan gibi olmak istersen sadece izlemekle kalabilirsin :D
Şu zamana kadar hep anime karakterlerine özendiğim için başaramıyordum. Bunun farkındayım. Ama dizide yapılan telepati animedekiler gibi imkansız değil. En azından daha gerçekçi. 3 yıl tk yapan biriyle 3 yıl telepati yapan birini dövüştür telepati yapan her türlü döver.

Neyse hayırlısı ya.. :lol:
Kullanıcı avatarı
Budray

Uchiha Sasuke yazdı: 06 Eki, 18:38
Budray yazdı: 06 Eki, 17:44 Anladım heves geldiyse yap tabii. Ama sırf filmde ki insan gibi olmak istersen sadece izlemekle kalabilirsin :D
Şu zamana kadar hep anime karakterlerine özendiğim için başaramıyordum. Bunun farkındayım. Ama dizide yapılan telepati animedekiler gibi imkansız değil. En azından daha gerçekçi. 3 yıl tk yapan biriyle 3 yıl telepati yapan birini dövüştür telepati yapan her türlü döver.

Neyse hayırlısı ya.. :lol:
Aynen öyle kazanabilir. Ama tuzak kurduysa? Ateşlerin içine attıysa? Başına gelmeyecek diye bir şey yok sonuçta çok psikopat insan var. :D
Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 06 Eki, 19:45 Aynen öyle kazanabilir. Ama tuzak kurduysa? Ateşlerin içine attıysa? Başına gelmeyecek diye bir şey yok sonuçta çok psikopat insan var. :D
Beynini kontrol ettiğim sürece bana hiç birşey yapamazsın ki ? (:

Kullanıcı avatarı
Budray

Uchiha Sasuke yazdı: 06 Eki, 19:51
Budray yazdı: 06 Eki, 19:45 Aynen öyle kazanabilir. Ama tuzak kurduysa? Ateşlerin içine attıysa? Başına gelmeyecek diye bir şey yok sonuçta çok psikopat insan var. :D
Beynini kontrol ettiğim sürece bana hiç birşey yapamazsın ki ? (:
Çok da güvenmemek gerek sonuçta beyin benim :D
İnsan kötü durumlarda öyle bir güçlü olur ki.
Araba sürüyorsun bende oradan kayayı aşağı doğru yuvarladım diyelim ki o zaman nolucak :D
Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 06 Eki, 20:35
Araba sürüyorsun bende oradan kayayı aşağı doğru yuvarladım diyelim ki o zaman nolucak :D
Aynen beyin senin o yüzden sıkıntı çıkabilir :lol:

Komplo kurmadan diyorum olm.
Sana da güvenilmez bu saatten sonra. Çok komplocu bir şey oldun çıktın. :lol:
Kullanıcı avatarı
Budray

Uchiha Sasuke yazdı: 06 Eki, 20:49
Budray yazdı: 06 Eki, 20:35
Aynen beyin senin o yüzden sıkıntı çıkabilir :lol:

Komplo kurmadan diyorum olm.
Sana da güvenilmez bu saatten sonra. Çok komplocu bir şey oldun çıktın. :lol:
E işte komploda kurabilir adamar neyse :lol:
Ya benim aklıma gelir hep her durumu değerlendirmeye başlarım :D
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Bu son mesajların üzerine "Kapan - Get Out" filmi iyi gider.
Aramak, güzel bir çabadır.
Uchiha Sasuke

Yönetici yazdı: 08 Eki, 23:41 Bu son mesajların üzerine "Kapan - Get Out" filmi iyi gider.
Abi hızır gibisin izleyecek filmim yoktu.
Gerilim filmiymiş. Gerçi ben gerilmeyi falan sevmem ama idare edicez artık. :lol:

“Soru ve Cevaplar” sayfasına dön