Kolayca Cisimleri Hareket Ettirmek

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Kolayca Cisimleri Hareket Ettirmek

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Kolayca cisimlere etki edebilmek için imajinasyon mantığını az çok anlamış olmanız gerekebilir. Bilmiyorum ilk başlayanlarda yapabilir belki. Ben enerjimi kontrol etmeyi öğrendiğim için o mantıkla yaptım. Konuya geçelim.
  • Elinize poşeti alın poşetin boyu orta olsun içine bir kaç cisimle doldurun (şişe, kitap vs.) (poşeti tek parmağınızla veya iki parmakla tutarsanız daha çabuk sonuç alabilirsiniz.) Sonra o poşeti döndüğünüzü, aksi yönüne döndüğünüzü, öne ve arkaya doğru da imaje edin. Aksi yönüne muhakkak döndürürün emin olmak için. İmajinasyon yapmayı söylemiyorum zaten sırf teknik veriyorum. Çokça yazı var çünkü.

• Elinizi yumruk yapın şu şişesini alın kürdan şişenin kürdan kısmı kadar su doldurun. Ve elinizde denge de duracak şekilde yerleştirin. Sonra sağa sola hareket ettirin. Yine aksi yönüne hareket ettirin. Okulda istediğim yöne doğru düşürtebildim. Sistem hassas olduğu için kolay sonuç alınıyor. Cisimlere etki konusunda muzdariptim okulda bu şişeyi istediğim yere hızlıca da düşürünce baya sevindim. Aklınız boş olsun, beklenti içine girmeyin. Odaklanırsanız muhakak hareket edicektir.

Jasmin

Re: Kolayca Cisimleri Hareket Ettirmek

Okunmamış mesaj gönderen Jasmin »

başka deneyen varmı? tekniği okuduğumda gözümde canlandı yapmak istediklerim. bir kaç kez denedim başaramadım. deneyenler ne kadar sürede sonuç aldınız?
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Kolayca Cisimleri Hareket Ettirmek

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Jasmin yazdı: 22 Kas, 20:05 başka deneyen varmı? tekniği okuduğumda gözümde canlandı yapmak istediklerim. bir kaç kez denedim başaramadım. deneyenler ne kadar sürede sonuç aldınız?
Merhaba Jasmin,
Ben ilk önce enerjimi yönlendirmeyi öğrendim fakat cisimlere etki edemiyordum. Bu teknikler bana daha uygun geldi, daha kolay hissettim. Yapamıyorsan kendi kendine hasas bir düzenek oluşturup yapabilirsin. Yeni başlayadıysan telekineziye biraz zaman alabilir. Sabırlı olmak gerekiyor. Ve en kolayından başlarsan senin için daha iyi olur.