Uchiha Sasuke yazdı: ↑28 Eki, 16:28
Yönetici yazdı: ↑27 Eki, 23:19
Çok keyif aldım ve güldüm. Bu konuda yeni bir ekol olabilirsin.
Bilgi aktarmanın farklı yolları vardır. Sen, Fıtratına en uygun, oldukça keyifli bir şekilde yapmışsın bunu.
Yönetici yazdı: ↑27 Eki, 23:15
Yerinde ve güzel tespitler. Biraz daha pratikle bu konuda harika işler çıkaracağına eminim.
Yönetici yazdı: ↑27 Eki, 23:27

Müthiş keyifliydi. Devamını mutlaka bekliyorum.
İleride yapacağın çalışmalar için güzel başlangıçlar.
Abi ciddi misin dalga mı geçiyorsun ? Yani hevesim kaçmasın, kalbim kırılmasın falan diye kötü olduğunu söylemiyorsan çok darılırım
Videolar bana çok kötü gözüktüğü için tuhafıma gitti ama gerçekten beğendiysen ben çok mutlu oldum buna. Teşekkür ederim Abi (:
Yavaş yavaş açılmaya başladım ama bunun sonu da pek iyi gözükmüyor. Benim atarım giderim fazladır. Bunca yıl siz banlamadınız ama youtube banlayabilir..
Yazdıklarıma nokta koyup "hafif dalga izlenimi" ortaya çıktığını farkedince gönderdim. Videoların kadar samimi ve içten olsun istedim.
Beğendim çünkü bu tür konularda sürekli belli bir ciddiyet sınırı üzerinde, hatta zoraki ve hipnotik ses tonları ile hazırlanan videoları görünce artık doğrudan kapatıyorum. İçinden geldiği gibi samimi ve espritüel bir tarzda hazırlamışsın. İzlediğim saat dilimlerinde samimi olmayan hiçbir şeye kolay kolay tahammül edip gülmem. İçten beğendim ve içten güldüm : )
Bu gibi konularda da gülünecek şeyler olabileceğini görmek güzel. Doğallık herşeye bedeldir. "Onu yapayım, şu da olsun, şunu da katayım, biraz da şunun gibi olsun, açısı, ışığı, kalitesi vs.'si..." gibi doğal olmayan şeyler eklediğin an bozarsın. O zaman izleyenler gerçekten profesyonellik bekleyerek değerlendirirler.