Telekineziyi Herkes Yapabilir mi ? 2 (Video)

telekineziyi herkes yapabilir mi video anlatım, telekinezi video

Uchiha Sasuke

Re: Telekineziyi Herkes Yapabilir mi ? 2 (Video)

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Budray yazdı: 28 Eki, 19:37
Bana kalırsa senin fotoğrafın olmasın daha çok teşvik eden şeyler olabilir. Çünkü dalga amaçlı da aduket felan tarzında yapılıyor ona benzeyebilir :) aduketi direk okunduğu gibi yazdım ama :D
Ses için alıştırmalar yap o zaman. Diksiyon dersi alabilirsin veya şan dersi bilmiyorum tam ne vardır.
Kendini hiç koyma görüntüyü mü bozuyorsun diyorsun yoksa süleyman çakır gibi elini mi uzatma diyorsun ? :lol:
Resim

Ses kötü mü ki ama bana öyle geliyor. Diksiyon, şan dersi falan alırsam tarzım bozulur.. Ne tarzım varsa.. :lol:
Neyse yav sıkıldım böyle ergen gibi akıl alıyorum. Ben videoyu atayım da ona göre eksikler zamanla hallolur..

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Uchiha Sasuke yazdı: 28 Eki, 21:13
Budray yazdı: 28 Eki, 19:37
Bana kalırsa senin fotoğrafın olmasın daha çok teşvik eden şeyler olabilir. Çünkü dalga amaçlı da aduket felan tarzında yapılıyor ona benzeyebilir :) aduketi direk okunduğu gibi yazdım ama :D
Ses için alıştırmalar yap o zaman. Diksiyon dersi alabilirsin veya şan dersi bilmiyorum tam ne vardır.
Kendini hiç koyma görüntüyü mü bozuyorsun diyorsun yoksa süleyman çakır gibi elini mi uzatma diyorsun ? :lol:
Resim

Ses kötü mü ki ama bana öyle geliyor. Diksiyon, şan dersi falan alırsam tarzım bozulur.. Ne tarzım varsa.. :lol:
Neyse yav sıkıldım böyle ergen gibi akıl alıyorum. Ben videoyu atayım da ona göre eksikler zamanla hallolur..
Bir şeyi yapmayı çok isteyip, inanıyorsan o yola bulduğun çözümler en doğru çözümlerdir. O yüzden sana bırakıyorum diyorum.
Elini çıkarma garip durmuş tabi :D çok güzel resimler var. Fantastik fotoğraflar koyabilirsin. Ben farklı olacağım dersen sen bilirsin bende telefona milletten farklı olayım diye ve hoş bulduğum için marionun oyun görüntüsünü koydum :D

Resim
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Uchiha Sasuke yazdı: 28 Eki, 16:28
Yönetici yazdı: 27 Eki, 23:19 Çok keyif aldım ve güldüm. Bu konuda yeni bir ekol olabilirsin.

Bilgi aktarmanın farklı yolları vardır. Sen, Fıtratına en uygun, oldukça keyifli bir şekilde yapmışsın bunu.
Yönetici yazdı: 27 Eki, 23:15 Yerinde ve güzel tespitler. Biraz daha pratikle bu konuda harika işler çıkaracağına eminim.
Yönetici yazdı: 27 Eki, 23:27 :D Müthiş keyifliydi. Devamını mutlaka bekliyorum.

İleride yapacağın çalışmalar için güzel başlangıçlar.
Abi ciddi misin dalga mı geçiyorsun ? Yani hevesim kaçmasın, kalbim kırılmasın falan diye kötü olduğunu söylemiyorsan çok darılırım :lol:
Videolar bana çok kötü gözüktüğü için tuhafıma gitti ama gerçekten beğendiysen ben çok mutlu oldum buna. Teşekkür ederim Abi (:
Yavaş yavaş açılmaya başladım ama bunun sonu da pek iyi gözükmüyor. Benim atarım giderim fazladır. Bunca yıl siz banlamadınız ama youtube banlayabilir.. :lol:
Yazdıklarıma nokta koyup "hafif dalga izlenimi" ortaya çıktığını farkedince gönderdim. Videoların kadar samimi ve içten olsun istedim.

Beğendim çünkü bu tür konularda sürekli belli bir ciddiyet sınırı üzerinde, hatta zoraki ve hipnotik ses tonları ile hazırlanan videoları görünce artık doğrudan kapatıyorum. İçinden geldiği gibi samimi ve espritüel bir tarzda hazırlamışsın. İzlediğim saat dilimlerinde samimi olmayan hiçbir şeye kolay kolay tahammül edip gülmem. İçten beğendim ve içten güldüm : )

Bu gibi konularda da gülünecek şeyler olabileceğini görmek güzel. Doğallık herşeye bedeldir. "Onu yapayım, şu da olsun, şunu da katayım, biraz da şunun gibi olsun, açısı, ışığı, kalitesi vs.'si..." gibi doğal olmayan şeyler eklediğin an bozarsın. O zaman izleyenler gerçekten profesyonellik bekleyerek değerlendirirler.
Aramak, güzel bir çabadır.
Uchiha Sasuke

Yönetici yazdı: 28 Eki, 22:09
Yazdıklarıma nokta koyup "hafif dalga izlenimi" ortaya çıktığını farkedince gönderdim. Videoların kadar samimi ve içten olsun istedim.

Beğendim çünkü bu tür konularda sürekli belli bir ciddiyet sınırı üzerinde, hatta zoraki ve hipnotik ses tonları ile hazırlanan videoları görünce artık doğrudan kapatıyorum. İçinden geldiği gibi samimi ve espritüel bir tarzda hazırlamışsın. İzlediğim saat dilimlerinde samimi olmayan hiçbir şeye kolay kolay tahammül edip gülmem. İçten beğendim ve içten güldüm : )

Bu gibi konularda da gülünecek şeyler olabileceğini görmek güzel. Doğallık herşeye bedeldir. "Onu yapayım, şu da olsun, şunu da katayım, biraz da şunun gibi olsun, açısı, ışığı, kalitesi vs.'si..." gibi doğal olmayan şeyler eklediğin an bozarsın. O zaman izleyenler gerçekten profesyonellik bekleyerek değerlendirirler.
Sıkıntı yok o zaman Abi her zaman ki gibi yanlış anlamışım. (: Çok teşekkür ederim..
Belki kötü gözüküyordur diye diretiyordum ama çok fazla değişiklik yapmadan devam edeyim..

Eskiden başkalarını mutlu edip, mutlu olabilen insanları görünce anlayamazdım. Şimdi anlamaya başladım.
Bu arada Abi senin emoji falan koyman da çok hoşuma gidiyor, mutlu oluyorum.. (:
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

O zaman daha çok mutlu ol Resim

ultra ve Budray'ın dediklerini de dikkate alarak hiç bozmamanı dilerim. Doğal olan her zaman çok iyidir.

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Uchiha Sasuke yazdı: 29 Eki, 09:54 Eskiden başkalarını mutlu edip, mutlu olabilen insanları görünce anlayamazdım. Şimdi anlamaya başladım.
İşte işin sırrı ve önemli kısmı burada. Kişi sadece kendisi için yaşadığında ego, başkaları için de yaşadığında ruh yükselir. Bunun hazzı başkadır.
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Yönetici yazdı: 29 Eki, 18:00
Uchiha Sasuke yazdı: 29 Eki, 09:54 Eskiden başkalarını mutlu edip, mutlu olabilen insanları görünce anlayamazdım. Şimdi anlamaya başladım.
İşte işin sırrı ve önemli kısmı burada. Kişi sadece kendisi için yaşadığında ego, başkaları için de yaşadığında ruh yükselir. Bunun hazzı başkadır.
Kur-an'ı Kerim'de kişisel gelişimle alakalı ayetlere bakıyordum. Bu konu üzerine rastgelmiş.
Rum 21: Tek başına mutlu olunamayacağını bil. Çevrenin mutluluğu için gayret göster.
Uchiha Sasuke

Yönetici yazdı: 29 Eki, 17:59 O zaman daha çok mutlu ol Resim

ultra ve Budray'ın dediklerini de dikkate alarak hiç bozmamanı dilerim. Doğal olan her zaman çok iyidir.
:lol:
Yönetici yazdı: 29 Eki, 18:00
(: Abi gerçekten çok güzel bir duygu. Ve imtihanın sırlarından birisi de budur belki de.

İyi. O zaman böyle devam edeyim bakalım nereye kadar gidecek..