Burada hepimiz düşünerek, düşünce gücü ile tedavi olabileceğimizi biliyoruz. Plasebo etkisi olsun, bilinçaltının temizliği ile olsun bu tür iyileşmeler mümkün. Yani istersek düşünerek tedavi olabileceğimizi biliyoruz. Biliyoruz ama bunu tam olarak nasıl yapabileceğimizi bilmiyoruz değil mi ? Aslında onu da biliyoruz. Sadece iyileştiğimizi düşünerek bile iyileşmek mümkün. Nasıl oluyor peki bu ? Şimdi nasıl olduğunu ben bilmiyorum ama beynin hala çözülemediğini ve inanılmaz şeyler yapabileceğini biliyorum. Şu konuda mesela plasebo etkisi çok güzel anlatılmıştır.; https://www.parapsikoloji.net/en-buyuk-i ... -etkileri/ O yüzden bu konuya çok girmiyorum.
Burada değinmek istediğim konu hayal etmek. Eğer gerçekten isterseniz düşünerek, hayal ederek iyileşmeniz mümkün. /Ben burayı söylemedim mi niye aynı şeyi tekrarlıyorum anlamadım. (:
Konuya giremiyorum, en iyisi şöyle anlatayım. Bir zamanlar bir kitapta evliyaların hastalıkları nasıl iyileştirdiğini okudum. Aslında bu iyileştirme büyük ihtimal çok büyük deryadan sadece bizim anlayabileceğimiz şekle sokulmuş hali. Şöyle ki okuduğuma göre evliyalar hastadan hastalığın çıktığını hayal ediyorlar. Ya hastalığın hastadan çıkıp kendilerine geldiğini, ya herhangi bir nesneye girdiğini, ya da öylesine dışarı çıkarıp bir yere atmayı tasavvur ettiklerini okudum. Bu gerçek. Uzun zaman önce o kısmı okuyup hemen Yönetici Ağabeyimize mesaj atmıştım. Orada da İmam-ı Rabbani Hzlerinin ks bir kitabı demiştim sanırım yanlış demişim. Başka bir evliyanın kitabı. Daha doğrusu bir evliyanın sohbetinin yazıldığı başka bir evliyanın yazdığı kitap.

Kısaca onların yaptığı hastalığın çıktığını hayal etmek. Bu kadar basit. Bizde bunu deneyebiliriz. Tabii onlar Allah cc dostu ama yinede kullandıkları yöntem belli. Tabii başka yöntemlerde kullanıyorlardır ama bize bu kadar bilgi geldi. (:
Peki hayal ederek nasıl iyileşe biliyoruz ? Dediğim gibi bilmiyorum. Yani niye sorup duruyorsunuz tam anlayamadım. (: Tahminime göre bu hayal etmek, hayal kavramı sadece hayal etmek üzerine kurulu değil. Anlatamadım.
Şimdi sizin kafanızın içinde soyut bir yer var. Belki kafanızın içinde bile değil. Bu soyut yerde bazı görüntüleri düşünebiliyorsunuz. Ulaşmak istediğiniz hedeflerinizi, sevdiğinize kavuştuğunuzu falan bir sürü şey. Bu özellik sizce bizlere ulaşamayacağımız, özlem duyduğumuz şeyleri düşünüp gözümüzün önüne getirelim de mutlu olalım diye mi verildi ? Madem vuslat gerçekleşmiyor bari kafanın içinde gerçekleşsin. Sizce bu kadar basit olabilir mi ? Olabilir. Ama bence olamaz. Hayalin gerçek dünyaya bir etkisi var. Çünkü sanırım bu hayal kavramı %99 bedenle değil ruh ile ilgili. Ruhun da bu dünya ile kesiştiği bir kısmının olması bu etkiyi mümkün kılıyor. Bu kurduğum cümleden bir şey anlamamış olabilirsiniz bende pek bir şey anlamadım. Neyse yazana değil yazdırana bakın.. (:
Kısaca düşünerek iyileşmek mümkün. Bu mümkünlük sizin inanmanıza, inancınıza bağlı. Bakın anlattım, evliyalar bile yapıyor. Tabii ki onların farklı tasarrufları var. Sonuçta şifayı da veren Allah. Yinede bu yöntemi deneyelim ama (videoda söylemeyi unuttum) sadece denemekle kalmayalım Allaha dua edelim. Yani bu yöntemi denemek ile dua etmek arasında kalırsanız tabii ki dua edin. Ama bunu yapın bence sonra dua edin.
Allah(c.c) tüm hastalara Şafii isminin hürmetine hayırlı şifalar versin..
Not: Video kalitesi diğer videolara göre iyi mi yoksa fark yok mu ? Normalde ön kamera ile çekiyordum bu sefer arka kamera ile çekeyim dedim ama pek fark yoksa ön ile devam edeyim..
Aradan zaman geçti gelişme var mı ? (: