Telekinezi Tekniği

telekinezi tekniği

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Racercj
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinezi Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen Racercj »

Resim

Merhaba arkadaşlar;
Bugün size telekineziyi aslında nasıl yapmanız gerektiğini anlatmaya çalışıcam başlayalım;
Teknik:Aslında tekniğe ihtiyaç yoktur beyninize yada maddeye emir vererekte telekinezi yapabilirsiniz.Bazı kişiler ise teknikle daha kolay yapar seçim sizin.

Telekinezi yaparken ellerinizi kullanmanızı pek tavsiye etmem gözlerinizden yada 3.gözünüzden enerji çıktığını hayal edebilirsiniz.Telekineziyi aslında bilinçaltınız yapar.Bu yüzden maddeye emir verdiğinizde bir anda düşünceyi kesmelisiniz ki mesaj bilinç altınıza gitsin ve uygulansın.Bu imaje tekniklerindede geçerlidir.

Psi Wheel Örneği: Psi wheele odaklanın ve hazır olduğunuzda ona emir verin sağa dön sola dön veya sadece dön vb.
ve aniden düşüncenizi kesin mesaj milisaniyeden daha kısa bi süreden bilinç altınıza gidicek ve beyniniz tarafından uygulanacaktır.Burda önemli olan inanç ve odaktır kapak çalışmasını hergün yapmanızı tavsiye ederim bu sayede hem odağınız gelişicek hemde gözlerinizden enerji çıkışını sağlıcaksınız.Unutmayın telekineziyi başarırsanız diğer kinezi dallarında da başarı sağlaya bilirsiniz.

Sağlıcakla Kalın.

Kullanıcı avatarı
Budray
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Telekinezi Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Racercj yazdı: 22 Oca, 13:51 Resim

Merhaba arkadaşlar;
Bugün size telekineziyi aslında nasıl yapmanız gerektiğini anlatmaya çalışıcam başlayalım;
Teknik:Aslında tekniğe ihtiyaç yoktur beyninize yada maddeye emir vererekte telekinezi yapabilirsiniz.Bazı kişiler ise teknikle daha kolay yapar seçim sizin.

Telekinezi yaparken ellerinizi kullanmanızı pek tavsiye etmem gözlerinizden yada 3.gözünüzden enerji çıktığını hayal edebilirsiniz.Telekineziyi aslında bilinçaltınız yapar.Bu yüzden maddeye emir verdiğinizde bir anda düşünceyi kesmelisiniz ki mesaj bilinç altınıza gitsin ve uygulansın.Bu imaje tekniklerindede geçerlidir.

Psi Wheel Örneği: Psi wheele odaklanın ve hazır olduğunuzda ona emir verin sağa dön sola dön veya sadece dön vb.
ve aniden düşüncenizi kesin mesaj milisaniyeden daha kısa bi süreden bilinç altınıza gidicek ve beyniniz tarafından uygulanacaktır.Burda önemli olan inanç ve odaktır kapak çalışmasını hergün yapmanızı tavsiye ederim bu sayede hem odağınız gelişicek hemde gözlerinizden enerji çıkışını sağlıcaksınız.Unutmayın telekineziyi başarırsanız diğer kinezi dallarında da başarı sağlaya bilirsiniz.

Sağlıcakla Kalın.
Gözünden enerji çıkması evet olabilir.
Fakat ilgimi çeken aslında bilinçaltı yapar kısmıydı. Daha önceden düşünce gücü adlı kitabı okudum onda da sen düşünürsün o an düşünceye inanırsın bilinçaltı uygular diyordu. Ben daha çok biyokinezi gibi hani kendini şartlama gibi durumlarda bilinçaltı etki eder sanıyordum. Fakat bu düşüncede olabilir gibi geldi. Doğru geliyor bu düşünce fakat araştırma yapmam lazım. Sende bilinçaltı hakkında başka işe yarar bildiğin bilgi varsa yazabilirsin.
Daha önceki deneyimim vardı kontrol dışı gerçekleşti biraz o deneyimimle de telekinezi değil ama biraz bağdaştırdım.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Bilinçaltı zamanla oluşan bir şey değil mi ?
Kullanıcı avatarı
Budray

Benim bildiğim gibi sonuçlar çıktı. Bilinçaltı depo görevi görüyor. O yüzden daha çok senin düşüncelerinle işliyor yani bana göre bu depo bir cisme etki edeceğini sanmıyorum. Ancak kendine telkin verdiğin zaman, yada çeşitli dış etkenlerden uyarı alıp inandığın zaman insan vücudunun içerisinde işe yarayan bir şey diye düşünüyorum. Belki astral seyahatta olabilir çünkü yine kendinle ilgili, telkinlerle ilerleme kaydedebiliyorsun astral seyahatte.
Cisme etki ederken düşünceyi kesmek ve emir verilmeli kısmı doğru. Fakat daha doğru bir açıklama olcak olursa:
Düşünceyi kesmekten kasıt odaklanma tabii odaklanınca aklınız o cisimde olur ve önemli önemsiz düşünceler kaybolur. Emir verme kısmı yerine direk yap denilirse daha iyi olur çünkü emir veren kişi siz olup emiri yapan kişi de sizsiniz direk yapmak gerekiyor.
Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 23 Oca, 00:26 Benim bildiğim gibi sonuçlar çıktı. Bilinçaltı depo görevi görüyor. O yüzden daha çok senin düşüncelerinle işliyor yani bana göre bu depo bir cisme etki edeceğini sanmıyorum. Ancak kendine telkin verdiğin zaman, yada çeşitli dış etkenlerden uyarı alıp inandığın zaman insan vücudunun içerisinde işe yarayan bir şey diye düşünüyorum. Belki astral seyahatta olabilir çünkü yine kendinle ilgili, telkinlerle ilerleme kaydedebiliyorsun astral seyahatte.
Cisme etki ederken düşünceyi kesmek ve emir verilmeli kısmı doğru. Fakat daha doğru bir açıklama olcak olursa:
Düşünceyi kesmekten kasıt odaklanma tabii odaklanınca aklınız o cisimde olur ve önemli önemsiz düşünceler kaybolur. Emir verme kısmı yerine direk yap denilirse daha iyi olur çünkü emir veren kişi siz olup emiri yapan kişi de sizsiniz direk yapmak gerekiyor.
Benimde bildiğim bilinçaltı depo gibidir ve oradaki şeyler zamanla ortaya çıkar. Hani bir sıkıntı olur çocukluğuna inelim falan denir :lol:

Bence arkadaş düşünceyi serbest bırakın derken sanırım şunu anlatıyor. Fazla yoğunlaşınca enerji tıkanıyor nesneye gitmiyor ama farklı bir işe yönelince enerji serbest kalıyor ya sanırım onu anlatmak istedi.

O emir verme kısmı zaten dediğin şekilde yapılıyor farklı mı yapıyorlar ki ?
Bir insan kendi kendine "kağıdı döndür" diye niye desin ki direk kağıda "dön" demesi gerekir..

Kullanıcı avatarı
Budray

Uchiha Sasuke yazdı: 23 Oca, 01:16
Budray yazdı: 23 Oca, 00:26 Benim bildiğim gibi sonuçlar çıktı. Bilinçaltı depo görevi görüyor. O yüzden daha çok senin düşüncelerinle işliyor yani bana göre bu depo bir cisme etki edeceğini sanmıyorum. Ancak kendine telkin verdiğin zaman, yada çeşitli dış etkenlerden uyarı alıp inandığın zaman insan vücudunun içerisinde işe yarayan bir şey diye düşünüyorum. Belki astral seyahatta olabilir çünkü yine kendinle ilgili, telkinlerle ilerleme kaydedebiliyorsun astral seyahatte.
Benimde bildiğim bilinçaltı depo gibidir ve oradaki şeyler zamanla ortaya çıkar. Hani bir sıkıntı olur çocukluğuna inelim falan denir :lol:

Bence arkadaş düşünceyi serbest bırakın derken sanırım şunu anlatıyor. Fazla yoğunlaşınca enerji tıkanıyor nesneye gitmiyor ama farklı bir işe yönelince enerji serbest kalıyor ya sanırım onu anlatmak istedi.

O emir verme kısmı zaten dediğin şekilde yapılıyor farklı mı yapıyorlar ki ?
Bir insan kendi kendine "kağıdı döndür" diye niye desin ki direk kağıda "dön" demesi gerekir..
Bende diyorum ki emir veriliyor ama kime kendine emir vermek yerine direk yapmak. Hani burda bir şey deme yok direk yap demek istiyorum. Hemen hemen aynı şeylerden konuşuyoruz aslında çok tartışmaya gerek yok.
Racercj
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Racercj »

İşinize yaradıysa ne mutlu bana
Uchiha Sasuke

Racercj yazdı: 23 Oca, 10:22 İşinize yaradıysa ne mutlu bana
Yok işimize yaramadı da farklı bir konuyu konuşuyoruz.. :lol: