Telekinizeye yeni başladım Kollarımda omuzlarımda ve belimde kaslarım ağrıyor

Moderatör: Sai

bybrawe
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinizeye yeni başladım Kollarımda omuzlarımda ve belimde kaslarım ağrıyor

Okunmamış mesaj gönderen bybrawe »

Telekinizeye yeni başladım Kollarımda omuzlarımda ve belimde kaslarım ağrıyor. Merhaba arkadaşlar psiball denemesi yapıyordum. olup olmadığı konusunda tam emin depilim. kollarım karıncılanıyordu. fademir abi sağolsun ondan filan izleyip denemeye başladım fakat aşırı zorladım kendimi ve olan dün gerçekleşti bugün kollarım omuzum belimin sağ tarafında kaslar fena açıyor sebebi nedir. Acımaya başladığı zamanda zorlamıştım

Kullanıcı avatarı
sokratales
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Telekinizeye yeni başladım Kollarımda omuzlarımda ve belimde kaslarım ağrıyor

Okunmamış mesaj gönderen sokratales »

Bunun aslında psiball ile pek bil alakası yok kardeşim. Kolumuzu boşluğa salladığımız için ağrıması normal. Zaten daha sert sallandığında da kol çıkma tehlikesi var :) dikkat et :D
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Telekinizeye yeni başladım Kollarımda omuzlarımda ve belimde kaslarım ağrıyor

Okunmamış mesaj gönderen TRWE_2012 »

Ben özel bir çaba harcamadım .Zaten bende doğuştan var;

1.DuruGörme
2.Rüya ile bilimeyen diyarlara gitme
3.Etrafımdaki canlı cansız nesnelerin enerjilerini hissetme ve emme (statik elektrik yüklenme olayı )
4.Kesin ÖnGörüde bulunma (bir noktaya odaklanmakla orada bir takım nesnelerin belirmesi ) (Televizyon izleme gibi düşünün)
5.Özellikle kadınların gözlerinden onların Ruhsal durumlarını görebilme (İyi-Kötü-Saf-Cingöz gibi)