Telekinezi yapamayan ama yapmak isteyenler.

Telekinezi nasıl yapılır? Odaklanma ve Konsantrasyon sorunu

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Uchiha Sasuke

Re: Telekinezi yapamayan ama yapmak isteyenler.

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

qqqq yazdı:ben beynimi susturamıyorum nasıl olacak?
sen beyninin konuşmasına katılıp söylediklerini düşünürsen olmaz.Kapak yaparken beynin konuşcak sürekli ama sen kapağa odaklanacaksın.Odaklandığında beyninin susması gerekir.Susmuyorsa odaklanamıyorsun demektir.

mirazbey
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen mirazbey »

Odaklanma ve konsantrasyona eyvallah da hayal etmeyle pek ilgili olduğunu sanmıyorum,gerçek olduğuna inanmak yani inanç daha mantıklı.
DarkSide
Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen DarkSide »

odaklanamıyorum
Kullanıcı avatarı
elemor
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen elemor »

Beyin
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen Beyin »

Lütfen yardım edin benim telekinezi yeteneğim yok sanırım ama yapmayı çok istiyorum denemwdiğim teknik girmediğim forum kalmadı artık ümidim tükeniyor siz ne düşünürsünüz lütfen şu illet psi wheel i yapabilen biri cvplasın

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Beyin yazdı: 30 Haz, 10:17 Lütfen yardım edin benim telekinezi yeteneğim yok sanırım ama yapmayı çok istiyorum denemwdiğim teknik girmediğim forum kalmadı artık ümidim tükeniyor siz ne düşünürsünüz lütfen şu illet psi wheel i yapabilen biri cvplasın
Bu cümleyi her yeni başlayanlardan duyuyoruz. İnsanların algısı farklı olduğu için doğru yönlendirme ile başarı elde edebiliriz. Psi wheel, psi ball..... Yüzlerce konu var sitede o yüzden yazmıyorum mesajlaşma yoluyla iletişimi sağlayalım.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Beyin yazdı: 30 Haz, 10:17 Lütfen yardım edin benim telekinezi yeteneğim yok sanırım ama yapmayı çok istiyorum denemwdiğim teknik girmediğim forum kalmadı artık ümidim tükeniyor siz ne düşünürsünüz lütfen şu illet psi wheel i yapabilen biri cvplasın
Şu anki düşüncenle yapman çok zor. Yapılamayacağı fikrine çok yakınsın. Uçurumun kenarında "Biri elimden tutsun yoksa düşüyorum" diyen birinin psikolojisi gibi.

[*] Yeteneğim yok düşüncesini hayatından çıkart at.
[*] Bir zaman veya gün belirle. Mümkünse kendini iyi hissettiğin bir zaman dilimi olsun.
[*] En büyük eksiklik önümüze geleni okumak ama okuduklarımızı kendimize uyarlayarak kendimize özgün teknikler çıkaramamak. Oku, bilgi edin ve kendine ait teknikler oluştur.
https://www.parapsikoloji.net/telekinezi ... ikokinezi/
https://www.parapsikoloji.net/telekinezi ... rceklesir/
https://www.parapsikoloji.net/beyindeki- ... bir-deney/

Linklerindeki makaleleri mutlaka oku.

[*] Takıldığın bir yer olursa sormayı unutma. Konuyu bir pazıl gibi düşün. Herşeyin zihninde tam olarak yerli yerine oturması gerekir. Eksik parçalar seni başarısızlığa götürecektir.
[*] Paranormal başarıların bir süreç olduğunu unutma. Acele etme, tadını çıkartmaya çalış. Emin ol bir paranormal başarı elde edinceye kadar yaptığın çalışmalarla elde edeceğin içsel güven ve bilgi birikimini hiçbir okulda ve kitapta bulamazsın. Bu özneldir. Sadece sana aittir.
[*] Vazgeçme. Başardığında devam edip etmemek sana kalmış. Ama başarmadan bırakırsan tüm hayatın boyunca paranormal olaylar karşısında "Ben yapamıyorum" düşüncesi yakanı bırakmayacaktır.
[*] Başarmadan ve her istediğinde yapamadan etrafındaki hiç kimseye bu çalışmalarından bahsetme. (Seni anlayan ve aynı şeyleri yapmak isteyenler hariç)

Son olarak eğer daha önce okumamışsan şu linki dikkatlice oku. Başarısızlıkların asıl nedenini orada yazılanları okuduğunda aşacaksın. https://astralseyahat.net/sorunlar-uyari ... t2343.html

Ve asla unutma. Zihninde ve hayallerinde Sen neyi başarırsan madde planında da onları başarırsın. Zihnini bulandırma, olumsuz düşüncelere yer verme.
Aramak, güzel bir çabadır.
Misafir

Okunmamış mesaj gönderen Misafir »

Selam arkadaşlar,ben telekineziye yeni başladım.İlk gün(dün gece)1 saat uğraştım,başaramadım.Amma bu gün sabah uyandıktan 1 saat sonra 15-20 dakika meditasyon yaptım,sonra psi wheel çalışmaya başladım.10 dakika sonra bir deliyin içine geçirdiğim kalemin ucuna geçirdiğim 5×5 ölçülü kağıtı kontrol etmeyi başardım.Önce ellerimi 7-8 sm uzaktan kullanarak durmadan 3-5 kez fırlatdım.Bir kaç defa böyle çalıştıktan sonra ellerimi çekdim,ellerimi kullanmadan 12-15 sm uzaktan yalnızca kağıta bakarak bu kez 3 defa 2 kez döndürdüm.Sonra arkadaşlar,saate bakdım 1 saat olmuş,çalışıyorum.Kağıta bakıb bir kez de döndürüyüm derken kağıtla birlikte kalemi de 10 sm ireliye fıtlatdım.Yani,arkadaşlar kendinize güvenin,insan isterse her şey yapa bilir,asla pes etmeyin,her gün 1 saat çalışırsanız yapa bilirsiniz.Bir de meditasyon çok önemli,ben daha önce de meditasyonlar yapardım,sanırım bu yüzden benim için daha kolay oldu. :)
EEKTurk

Okunmamış mesaj gönderen EEKTurk »

Ben denedim oldu sonra bir yere gidip geldim 1 dakika sonra gelince olmadı
Kullanıcı avatarı
mysticforce
Yaşadığınız İl: 50 Nevşehir
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen mysticforce »

Hayırlısı bana inşallah :). Bir türlü başlayamadım telekineziye. Ama artık başlayacağım :).