En sevdiğiniz film nedir?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- TRWE_2012
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: En sevdiğiniz film nedir?
Her türlü vurmalı-kırmalı-Kungulu ve komedili (Özellikle Recep İvedik Tiplemeli flimler) tercihimdir.
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
İzledim : )Yönetici yazdı: ↑02 Nis, 01:48 Mücadele ve azmin neler yapabileceğini gösteren 2016 yapımı güzel bir film
Zor Yarış - 100 Metros
Gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenerek hazırlanmış. Dram ve komediyi çok güzel bir şekilde bir araya getirmişler. Benim edindiğim izlenim hastalara "nasılsa işin bitti seni hiç üzmeyelim; şeklinde yaklaşmayın, yaşamın doğasını bozmayın, onların mücadele hırsını kamçılayın" şeklinde bir mesaj veriliyor.
Herkesin boyun eğdiği MS hastalığına direnen Ramon'un yürüyemez duruma gelmişken Demir Adam Triatlon yarışmasına hazırlanışını ve yarışı bitirişini konu ediniyor.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Budray
- Budray
The pursuit of happyness - Umudunu Kaybetme
Hep karşıma çıkan fakat ertelediğim bir filmdi. Çok güzel mutlaka izleyin. Çok zor durumlarda kalan bir adamın pes etmeme hikayesi.
Hep karşıma çıkan fakat ertelediğim bir filmdi. Çok güzel mutlaka izleyin. Çok zor durumlarda kalan bir adamın pes etmeme hikayesi.
- Admin
- Site Yöneticisi
Bir kaç yıl önce izlemiştim. Gerçekten güzel bir film. Tüm ümitlerin tükendiği bir anda gelen büyük değişimler.. Hiçbir çaba sonuçsuz kalmıyor.
Aramak, güzel bir çabadır.
Birkaç gün önce matrix serisini izledim gerçekten zamanına göre hatta şu zamanda bile çok güzel filmler.
Prometheus filminin ilkini izledim, birazdan 2.yi izleyeceğim. Ne yalan söyleyeyim yıldızlararası kadar sarmadı ama kötü değil, izlenebilir..
Prometheus filminin ilkini izledim, birazdan 2.yi izleyeceğim. Ne yalan söyleyeyim yıldızlararası kadar sarmadı ama kötü değil, izlenebilir..
- Admin
- Site Yöneticisi

"Medyum" filminin yönetmeninden güzel bir film. "Toprak altında"
Canlı canlı bir tabuta gömülseniz neler hissederdiniz? Film doğrudan insandaki hisleri harekete geçirerek etkiliyor. Farklı hisler yaşamak isteyenler için güzel bir film.
Bir türlü zaman bulup tamamını izleyemedim. İzlediğim kadarı ile, küçük bir bütçe ve tek bir oyuncu ile neler yapılabileceğinin güzel bir örneği. Youtube üzerinde tam sürümü yüklü.
Kapalı alan korkusu yani "Klostrofobi" si olanlar izlemese iyi olur.
Filmi mutlaka karanlık bir ortamda izleyin. Yansıtılmak istenilen ruh hali ancak o zaman deneyimlenebiliyor.
Aramak, güzel bir çabadır.
- moon_light
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Kesinlikle Yeşil Yol benim için ya bilmeyen yoktur zaten
- Budray
Southpaw-Son Şans
Bir anda her şeyi dağılan bir adamın toparlanma sürecini konu alıyor. Aile yönünden dram var. Filmde doğrudan bahsedilmiyor ama disiplin ve doğru çalışmanın önemi ortaya çıkıyor. Boks sevenlerin hoşuna gideceğini düşündüğüm bir filmdir. Normalde boksla ilgili filmleri pek sevmem ama bunu sevdim. Aileye uygun rahatsızlık verecek açık sahne yok.

Bir anda her şeyi dağılan bir adamın toparlanma sürecini konu alıyor. Aile yönünden dram var. Filmde doğrudan bahsedilmiyor ama disiplin ve doğru çalışmanın önemi ortaya çıkıyor. Boks sevenlerin hoşuna gideceğini düşündüğüm bir filmdir. Normalde boksla ilgili filmleri pek sevmem ama bunu sevdim. Aileye uygun rahatsızlık verecek açık sahne yok.

-